Fredag

Idag har jag jobbat mellan 8-17. Har varit hur trött som helst hela dagen och det har varit årets sämsta dag på jobbet. Inget har gått som det skulle och jag har haft as mycket att göra. Var så skönt att gå hem klockan fem då det äntligen var helg =)
När jag kom hem så var jag skit sugen på någon jätte god mat så jag stekte kött och kulpotatis, gjorde Ratatouille (fransk grönsaksröra), egen pizzasallad,  vanlig grönsaks sallad med dressing, baconlindade haricots verts och rödvinssås...det var HUR gått som helst!!!

Wirre kom på besök också och käka med Staffan och mig sen färgade hon håret på mig...så skönt att slippa utväxten =)
Imorgon fyller Staffan 30 år och då är det full rulle hela dagen sen på kvällen tror jag att jag ska gå ut och röja lite igen. Det är ju löne helg så man läre ju träffa en massa roliga människor.

Blir ett ganska tråkigt inlägg men klockan är ett på natten och jag måste gå och sussa.

Bye Bye!

HJÄLP!!!

Hjälp mig!!!
Vad fan ska jag ge Staffan som fyller 30 år???

När man frågar honom vad han önskar sig så säger han bara "jag vet inte" LÄTT å hitta på nå då!! =/
Det är så jäkla svårt att hitta på nått till killar. Lite tråkigt att köpa kalsonger och tröjor hela tiden.

Har någon nått bra tips?

Kommentarerna måste jag godkänna innan dom läggs ut på sidan så kommer nån på nått så kommer inte Staffan kunna läsa dom =)

Snälla hör en kvinnas rop i nöd =/

Tjo!

Igår var Erik hemma hos oss och kollade på fotboll med Staffan och mig...rikitgt spännande match =) Lite senare på kvällen kom Eriks pulla Emelie hit och vi bestämmde att hon ska massera mig på söndag eller någon gång i veckan. Längtar som fan för jag är helt förstörd i axlar och rygg och då är det tur man är kompis med en massör =D
Ska även fösöka klippa och färga håret i veckan så man kanske blir en helt ny människa snart med lite förändring i huvudet och lite massage.

Måste bara berätta att nu har Jenny och jag anmält oss till pole dancing ute i Ljusne =P
Det kommer bli så jäkla roligt...men kommer förmodligen inte se så skit sexig ut när vi ska försöka en massa övningar med stången =P Men övning ger färdighet sen jäklar ska ni få se på ett par hot chicks..haha!!

Fan, jag börjar bli återställd sen helgen och börja bli redo för nya tag...skulle vilja gå ut på lördag. Då är det löne helg och typ alla går ut så det kommer bli mycket röj. Staffan fyller ju 30 år på lördag med så vi får se om det blir någon utgång...kära värld vad gammal du börjar bli gubben =P Älskar å säga så till honom för han har en sån ålders noja =P
Men nu kom jag på värsta grejen...klart Staffan ska festa med på lördag...han fyller ju för fasiken 30 och de måste ju firas även fast festen ska vara i mars så måste han ju fira på sin födelsedag...kanske blir utgång ändå =D
Länge sen jag festade så här mycket...men roligt är det!

Imorgon kommer sötnöten Emma vara på jobbet =) Hon har varit borta 2 dagar nu så det börjar kännas tomt.
Gumman...imorgon måste vi gå egenom ditt schema och kolla vilka dagar du är ledig så vi kan träffas någon gång  så vovvarna får leka och så måste vi bestämma när vi ska ha våran middag =)

Nu ska jag sätta mig och fila och måla naglarna sen ska jag sussa *gäsp*

Kram på er


Bilder från i lördags

Lägger upp lite bilder från i lördags när vi var på fest hos Jenny. Har tyvärr inga bilder från när vi var inne på O´learys.

Bild 1) Jag
Bild 2) Grabbarna i soffan
Bild 3) Micke, Johanna, Jenny och Amanda

   

Bild 4) Micke dricker någon sliskig choklad likör
Bild 5) Johanna och Krille
Bild 6) Amanda och Micke

   

Bild 7) Jag och Micke fular oss
Bild 8) Johanna och Krille pussas lite =)
Bild 8) Krille

   

Bild 10) Amanda och Micke som ser skit snygg ut =P
Bild 11) Jag pussar Micke på kinden
Bild 12) Tobbe och Amanda

   

Bild 13) Jenny och Tobbe
Bild 14) Jag och Micke...om man tittar på Mickes min så ser du ut som jag luktar illa eller nått =P
Bild 15) Johanna och Krille

   


O´Learys

Vilken kväll det var igår. Hade så jäkla roligt.
 Fast dagen började med att Staffan och jag åkte upp till Järvsö och käka tårta för att min syster fyllde år i fredags. Vid sex åkte vi från Järvsö och så skjusa Staffan mig till Jenny där jag skulle förfesta innan O´learys.
Hade jätte trevligt hos Jenny. Det var Jenny, Amanda, Johanna, jag, Strandman och 2 st killkompisar till Strandman som var där. Vi satt och surra lite sen vid nio kom Jennys pojkvän och en kompis till honom och då satte vi oss och spela lite "ölspel" med en kortlek och det var ungefär där som jag började dricka lite för mycket.

Vid elva gick vi upp på O´learys och satan vilken kö det var för att komma in...tur man jobbar där för jag fick gå före alla i kön och gå in =)
Det var as mycket folk där och man träffa lite folk som man inte hade sett på ett tag...riktigt roligt.
Efter ett tag så kom Strandman in och alla andra vi var med hade gått någon annan stans så de var Strandis och jag all night long =P

Vi köpte oss en massa å dricka sen gick vi runt och träffa lite folk och lyssnade på bandet som var där och spela...dom var riktigt bra faktiskt. Sen satte vi oss vid ett bord och surra med en massa människor och så beställde Strandman lakrits shots...inte konstigt att man mår som man förtjänar idag.
När det stängde så hade jag en sån jävla tur så jag inte behövde ta nattbussen hem...fick skjus av Uffe =) Skönt å komma hem lite tidigare än om jag hade åkt buss.

Det vart ingen hundutställning idag...lite typiskt =/ Eftersom jag har varit kompis med toa Ulrick hela morgonen och började vakna till liv vid tre idag så blev det ingen utställning. Känns som jag inte får köra bil på en vecka nu för det känns som alkoholen aldrig kommer gå ur kroppen...blääää!

Nu ska jag gå och försöka få i mig lite mat i magen.

Kommer lägga ut lite kort sen från gårdagen.

Hej så länge 

Grattis

Hurra, Hurra syster yster som blir 18 år idag =)
Hoppas du får en underbar dag.
Älskar dig gumman...å du...ta dig lugnt på krogen ikväll...Annars!!! =P

Pöss

Torsdag

Dagen började ganska roligt idag på jobbet. När jag kom in och satte mig på min plats så står en VÄLDIGT förtvivlad Jenny bredvid mig. Hon har 2 st katter hemma som är hankatter...MEN igår så upptäckte hon att en av katterna är en hona. Hon har gått och trott att hon har haft 2st hanar i ett halvår och nu fick hon genast panik då hankatten börjar bli könsmogen...KATTUNGAR..haha!!  Hon tyckte också det var ganska jobbigt att försöka hitta på ett tjejnamn åt hennes honkatt som just nu har ett killnamn =P

Efter jobbet så skjusa jag hem Jenny sen åkte jag till Maja och Pluto och shoppa lite mat åt hunden sen åkte jag hem.
Min älskling kom hem idag...jiihoooo! Han ska vara hemma hela nästa vecka så det ska bli väldigt skönt =)
Nästa vecka är det lön också...fy fan vad jag längtar.
Vi började prata på jobbet att vi skulle börja med detox nästa helg och köra typ en vecka så man blir av med lite slag och vätska i kroppen. Man känner sig så uppblåst och plumsig så det kan vara skönt och bra för kroppen att köra detox en vecka. Frågade Staffan om han kunde vara med också för det skulle vara väldigt jobbigt om han satt och käka jätte god mat när jag får sitta och käka massa annat shit som inte alls är lika gott. Han var inte riktigt säker men jag ska tjata på honom lite mer =) Kan vara bra för honom med.

På söndag ska Meja och jag på utställning. Det ska bli roligt och se hur hon reagerar med 400 hundar. Hon går ihop med andra hundar men hon ska jämt visa ragg så fort hon ser en annan hund eller människa. Det kommer vara bra för henne att se hur andra hundar är som är stabila och kan umgås med varandra....hon kan nog lära sig mycket =)

Nu kom Staffan in efter varit ute med hunden...han ser ut som en isbit. Det är 23 minus ute!! Jag som trodde det skulle börja bli lite varmare idag för det sa dom på radion i morse =/ SMHI sa att det var 32 dagar kvar igår till våren...just nu känns det inte så. Vill ha sommar NUUUUU!!

Nu ska jag gå och borsta mina gaddar sen ska jag söva.

Hej på er!

Länge sen nu

Nu var det några dagar som jag blogga...känner att det kanske är dax nu så ni blir lite uppdaterade =)
Å vad har jag gjort då dom senaste dagarna?...hmmm...jag har typ jobbat hela dagarna (ovanligt...NOT!)

Igår var jag hos min älskade Madde Törnberg och hälsade på efter jobbet. Satt å surra lite och så fick vovvarna leka lite. Är så glad att jag har mina älskade Maddisar...utan dom 2 vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Bättre vänner finns inte!!
Lånade även ett par "flat" jeans av Madde...ni vet...sånna där pösiga jeans som hänger lite i rumpan =P Ni som inte vet vem Madde är så är hon lesbisk och kanske den snyggaste flatan och är tillsammans med sin Nattis =) Därför jag kallade jeansen för "flat" jeans för alla (nästan) flator har pösiga jeans som hänger i rumpan och troskankten syns lite och så har dom byxorna instoppad inanför strumporna. Jag har varit så snobbigt klädd den senaste tiden så jag kännde att jag var tvungen att ha lite lediga kläder som hänger lite...nog pratat om flator och jeans =P

Har inte gjort så mycket mer dom senaste dagarna förutom idag då jag åkte till Danne vid sex. Slutade jobba fem och så åkte jag och hämta min hund sen åkte Meja och jag och hälsade på Danne lite =)
Vi satt å surra lite sen kom vi på att vi var hungriga och åkte å hämta mat på en pizzeria och tog hem å käka *mums* 
Tittade lite på tv sen så åkte jag hem och nu sitter jag här och ska snart gå och sova *gäsp*

På lördag ska jag förresten åka upp till Järvsö till min syster som fyller 18 år...herregud vad tiden går! Tycker det inte var så länge sen hon var liten och gjorde alla hyss man kunde komma på...hon var värre en Emil i Lönneberga alltså!
Lite grinig är jag för att hon ska ha kalas på lördag...för jag missar ju fotbollen!!
Ska försöka ta mig till O´learys oxå på lördag hade jag tänkt. Är ett band som ska spela och det kommer vara grymt mycket folk...nice =)

Nä nu gått folk ska jag gå och sova...jobb imorgon.

Peace out!


Alla Hjärtans Dag

Turen som jag har så jobbade jag kväll på alla hjärtans dag...slutade 22:00.
När jag kom hem så hade Staffan tänt en massa ljus i hela lägenheten så det var jätte mysigt =) Han hade även hällt upp ett glas rött åt oss och gjort lite tilltugg =)
Trodde inte det skulle bli nått romantiskt eftersom jag slutade så sent men min karl kan om han vill. Får hoppas att jag inte jobbar nästa år så kanske vi kan gå ut och äta lite och göra nått riktigt romantiskt =D

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 15:00 för då ska jag ska och jobba.
Tror jag ska jag gå och göra mig nått att äta nu innan jag åker.

Hej Svejs!

Åh full!!

Jag ska aldrig mer gå ut med flatorna igen!!!
Jag blir så jäkla full varje gång =P

Hade jätte roligt igår faktiskt.
Som sagt, jag blandade red bull/vodka grogg i en pet flaska som jag hade med mig i bilen till Bollnäs...var lite på gasen när jag kom upp dit pga den =)
Gick in på Tranan och beställde godnatt öl (som är en 7,2) sen gick vi brudar och dansade. Alkoholen tog mer och mer.
Efter ett tag såg jag en tjej jag känner som stod och dansade vid en av stripp stångarna dom har. Hon var verkligen jätte full och jag ställde mig och dansade med henne och skämde ut mig själv (med egen vilja) och flatorna ställde sig och spela in...rätt som det var så kom den där tjejens kompis upp och dansade och hon trodde verkligen hon var jätte sexig när hon krålade sig mot stången. Jag var tvungen att gå ner då för det vart alldeless för pinsamt. Tjejen som kom upp hade jätte, jätte kort kjol på sig och när hon åmade sig med stången så åkte hennes kjol upp och hon hade inga trosor på sig så hon visade hela hyskan...de märkte ju några grabbar så hon vände sig mot dom men hon drog inte ner kjolen utan hon stod där och visade allt hon hade... åh my god!!!

Efter Tranan så åkte vi på Max och käkade (nu hade alkoholen tagit ut sin rätt på mig) Jag stod i kön och hade tagit fram 60kr så jag var förberedd att betala. Måste bara berätta först att jag brukar inte ha väska med mig när jag går ut för den är så jobbig att bära på så jag brukar stoppa pengar i BH:n om jag har uringat vill säga och inga fickor...ja, när jag kom fram och skulle betala så säger tjejen i kassan "69kr tack" och jag inser att jag har bara 60kr i näven så jag lutar mig mot disken för att hålla balasen och börjar kräva i min BH efter mer pengar. Idag vill jag inte veta hur mycket av mitt ena bröst jag visade...stackars tjejen i kassan. Var min tur att skämma ut mig riktigt =/ Men det var inte över där.
En av tjejerna som jag var med är tillsammans med en utlänning och jag vet att han brukar prata engelska ibland...och när jag har ätit mina friterade lökringar och tagit 3 tuggor av hamburgaren och inser att jag mår illa och kan inte äta mer så då vänder jag mig till en av killarna (tjejens utländska kille hade med en utländsk kompis) och säger "Are you hungry" och den killen säger "nej tack" då frågar jag den andra med om han är hungrig (på engelska) och han säger också "nej tack" då tittar den fösta killen på mig och säger "du behöver inte prata engelska för vi kan faktiskt svenska"...oopps pinsamt för mig...IGEN! Eftersom grabbarna inte ville ha någon mat av mig så försöker jag få i mig lite till men tyvärr så måste jag gå på toa och spy.

Efter ha spytt på toan så sätter jag mig i bilen för vi skulle åka hem. Det värsta jag vet är att åka bil när jag är skit full så självklart var jag tvungen att stanna efter vägen och spy lite till.
När jag kom hem så fick jag gå raka vägen till toan och spy igen. Kände mig så eländig och full så jag var tvungen att ringa och prata med någon...ringde Danne då han förmodligen  är den enda kompis som är vaken så sent på en onsdag. Har inte en aning om vad vi prata om men antagligen så sa han att jag var en sopa =P
Efter pratat med Danne så var jag tvungen att sätta mig och spy lite igen...herregud vad talanglös jag är...hålla på å spy så där!

Idag har inte varit den bästa dagen i mitt liv...fy vad bakis jag har varit.
När Meja kom och väckte mig så önskade jag att jag kunde ringa någon och be dom gå ut med min hund. Jag vinglade upp ur sängen och klädde på mig och gick ut med henne. När jag kom in så la jag mig i soffan. Vid tolv-ett på dagen så började spriten gå ur kroppen och jag låg och skaka och svettades och kunde gå spy igen (fast jag höll mig).

Nu ska jag försöka tvinga Staffan att göra mat åt mig för jag har inte ätit nått än idag.
Tur man är ledig nu ett par dagar så man får återhämta sig lite efter gårdagen.

Hej så länge!

Tranan

Sitter och väntar på att brudarna ska hämta mig nu. Har blandat mig en STOR red bull/vodka grogg och satsar sten hårt på att bli riktigt as kalas ikväll. Sanela har sagt att jag ska supa för henne oxå ikväll och de kan jag ju inte svika...haha! Nu ska jag åka...återkommer!

Onsdag

Nu har jag inte bloggat på ett tag så det är väll dax nu =)
I måndags efter jobbet så åkte jag hem till Danne. Tvätta av mig allt smink och kollade lite på tv medans vi väntade på att Jim skulle bli klar. När Jim blev klar så åkte Danne och och jag och hämtade honom sen åkte vi upp på Faxe...dom träna och jag sola. Var tvungen att bättra på solbrännan =)

Igår så jobba jag från 13-22 och när jag slutade så åkte jag och hämta min älskling Madde. Vi åkte hem till mig och käka lite chips och godis och titta på tv. Väldigt mysigt...var ett tag sen nu vi myste. Gumman min sov över hos mig och i morse när vi gick upp så käka vi frukost sen åkte hon till doktorn med sin stackars mage och jag gjorde mig i ordning för jobbet.

Idag så jobbar jag till 22:00 sen måste jag skynda mig hem för jag ska med Madde och Nathalie på Tranan =)
Ska göra världens största red bull/vodka grogg och dricka i bilen på väg upp så jag blir lite på gasen iaf =P
Ringde brorsan nu som bor i Bollnäs för han är skit sugen på att gå på Tranan med oss och har ringt å tjatat hur många onsdagar som helst och nu när jag äntligen ska åka upp så är han sjuk =/ Men han skulle nog försöka komma ner ändå =) Har sån jäkla lust att bli riktigt full ikväll. Det var så himla länge sen och så är jag med världens bästa vänner så jag kan tänka mig att det blir röj ikväll. Sist jag var med dom på Tranan så vart så full så jag var tvungen att stanna å spy efter vägen...då hade jag druckit en och annan droppe för mycket alkohol =P
Jag återkommer med hur kvällen slutade.

Nu ska jag jobba lite mer igen.

Hörs!!


Åh snö!!

Hjälp vad snö det har kommit!
Det är först gången på länge som man får plumsa i snön när man går ut.
Man skulle haft en skoter nu...fan vad roligt man skulle haft =)

Idag har det varit en riktig lat söndag.
Det ända vettiga jag har gjort är att tvätta och lagat mat sen resten av tiden har jag suttit i soffan.
Jag gjorde nog världens godaste mat idag...plankstek *mums*
Stekt ryggbiff,  Duchessepoatatis, haricots vertes inlindade i bacon, grillad tomat, en halv grillad majskolv och beasås.
Det var hur gott som helst!!!

Min älskade mamma hade skrivit en kärlekshälsning åt mig i tidningen Söderhamns nytt idag.
Hon skrev " Angélica, jag älskar dig min kära dotter. Mamma Lena" så himla gullig är hon. Jag fick en liten tår i ögat när jag läste det =)
Älskar dig mamma!

Bestämde med världen bästa Emma idag också att jag och Meja ska åka till henne och David och hälsa på så hundarna få busa lite i veckan =)
Är så roligt att umgås med dig gumman...jätte glad att vi blev vänner =)

Nu ska jag gå till tvättsugan och hämta lite tvätt sen måste jag göra en matlåda till imorgon.

Hej Hopp!!

Lördag

Idag fick jag äntligen sova länge =)
Meja väckte oss och då gick Staffan upp och gick ut med henne och åkte till sina föräldrar och drack kaffe så jag fick sova lite längre.
När han kom hem igen så gick jag upp och duscha sen dammsög jag...blir så jäkla hårigt här av alla dessa djur!
Vart helt slut av att dammsuga...förkylningen tar kål på mig

Vid fyra så åkte jag in till stan och köpte kina mat. Vart så sjukt sugen på biff med bambuskott så även fast jag var trött å sliten av förkylningen så åkte jag in och köpte min efterlängtade kina mat.
När jag kom hem igen så hade Blank och hans tjej Karin kommit hit och så satt vi och titta på fotboll och melodifestivalen. Vräkte i oss maten sen vart det chips, dipp, godis och dricka så nu är man smällfet!
Melodifestivalen var inte alls bra den här omgången och programledaren...åh, höll på och stänga av tv:en för att jag vart så irreterad på henne...kan inte med henne. Hon tror att hon är jätte rolig och försöker vara rolig och då blir hon så jävla dålig när hon försöker vara rolig...aja, nog pratat om henne.

Vid nio åkte Staffan och jag ner till Danne och Maria. Väldigt trevligt =)
Vi satt och kolla på tv och prata om allt möjligt. Danne och Staffan drack grogg...eller dom började med grogg sen tog groggvirket slut så då vart det martini och när dom kom på att de inte var så gott att dricka så värmde Danne på glögg som han blanda med 50% sprit så nu sitter Staffan i köket och lyssnar på Bruce Springsteen genom telefonen och försöker sjunga med och pratar med hunden. Det är sånna här gånger man önskar att man hade ett till rum i källaren eller nått där han kunde sova så man slapp ligga och sparka på honom hela natten för att han snarkar och härjar. Spelar ingen roll om han ligger på soffan heller för jag hör honom lika bra ändå =/

Ska väll gå och göra mig i ordning för sängen och leda in min karl in i sängen.

Hejdå!!

Fredag

Imorse åkte jag till jobbet och mådde riktigt skit men tänkte att det kaske skulle bli bättre men icke!
Jobbade 5 timmar sen orkade jag inge mer och åkte hem.
Har fått en knöl strax under höftknölen som hälsocentralen trodde var en lymfknut. Den är nästan lika stor som en pingisboll och när jag skrattar, sitter eller ligger ner och ska resa mig upp och gå så trycker den mot ena äggstocken så det gör skit ont. Blir det värre i helgen så skulle jag åka till akuten så jag hoppas verkligen den går ner.

Är ledig hela helgen...är så skönt =) Ska bara lata mig. Orkar inte nå mer heller när man mår så här.
Staffan och jag har köpt oss en varsin semla idag som vi nyss har smällt i oss...de var hur gott som helst =)
Köpte även lite godis, dricka och fruktsallad så vi ska sitta i soffan och bli tjocka och titta på Let´s Dance.
Måste även nöta på spelet bubble shooter för Staffan fick 600 tusen idag...jag fick strax över 300 tusen så nu måste jag nöta tills jag får mer poäng än honom....vägrar att förlora mot honom för då får jag veta det en längre period i framtiden.

Bilen gick förresten rakt igenom idag på besiktningen =D
Överlycklig vart jag för jag har verkligen inte råd att köpa en massa nya delar till bilen.

Nu ska jag ta lite nässpray sen ska jag lägga ner huvudet på kudden i soffan och titta på Simpson sen Let´s Dance =)

Lägger ut en bild på utsikten vid våran lägenhet. Meja och jag var ute och gick här om dagen och det var jätte fint väder.

Sjuk

Idag har också varit en sjukt seg dag. Har suttit i möten halva dan så man blir alldeles trött i skallen.
Börjar bli mer och mer sjuk också...så jävla trist när man nyss har blivit frisk igen.
Sitter i soffan hemma nu och kan knappt andas för allt snor och börjar få skit ont i halsen...bara inväntar att febern ska komma.

När jag slutat jobba så åkte jag och hämta min älskade vän Madde. Vi åkte hem till mig och käkade sen satt vi en stund och prata om Staffan och Markus 30 års fest som dom ska ha i mars.
Vid åtta så skjusa jag in Madde till stan igen då hon skulle åka och bada och ha det mysigt på Hällåsen =)
När jag kom hem igen så gjorde jag jätte mycket fruktsallad.
Har läst på Frida Nilssons blogg att hon äter fruktsallad och idag vart jag skit sugen på det så jag var tvungen att göra mig en skål *mums*

Min älskade mamma ringde nyss också och vi har inte prata med varandra på evigheter tror jag så vi satt och prata nästan 1 timme. Riktigt nice var det att prata med henne =)
Ska nog åka upp till henne i helgen och hälsa på. Min "bror" Niklas och hans tjej och barn kommer dit också så de vore trevligt att träffa dom med.

Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas verkligen att jag är lite piggare imorgon så jag orkar med hela arbetsdagen.
Just ja...ska besikta bilen imorgon *ryser* undrar hur dyrt det kommer att bli när man får se alla 2:or =/ Håller tummarna på att det inte kommer bli så många 2:or.

God Natt!

Meja

Äntligen är jag hemma efter en sjukt seg dag på jobbet...trodde aldrig att jag skulle få sluta. Tror klockan gick väldigt sakta också..enbart för att jävlas med mig!
Efter jobbet så åkte jag hem till Danne och hämtade min vovve Meja. Spelade lite guitar hero också =) har aldrig spelat det men det var hur roligt som helst =D Lite svårt i början men sen fick jag in snittsen.
Danne har varit hundvakt åt mig idag för att jag ska slippa åka till Bergvik på lunchen och gå ut med Meja. Vanliga fall så är det Staffans föräldrar som ställer upp men idag fick Danne äran =)
När Danne och Meja var ute och gick så knäppte han lite kort på henne som jag lägger upp.






Sjukt trött och dålig!

Nu är det andra natten som jag har sovit as dåligt.
Jag ligger och tänker en massa och kan inte slappna av. I natt när jag väl hade somnat efter mycket snurrande så vaknade jag igen efter en stund...kändes som jag aldrig skulle få sova.
Sitter på jobbet nu är så sjukt trött och så mår jag dåligt...mår illa =/
Längtar till helgen då jag får ligga i sängen hur länge jag vill och inte behöva tänka på nå jobb eller nått annat.

Nu ska jag fortsätta jobba.

Peace out...

Tisdag

Har varit hemma från jobbet nu i 2 dagar pga att jag är sjuk =(
Är bättre idag så jag ska åka och jobba imorgon.
Meja och jag var ute och gick en långpromenad idag. Kände verkligen att jag behövde komma ut och få lite frisk luft istället för att sitta inne i lägenheten. Vi var nog ute strax över 2 timmar.
När vi var på väg hem så stanna vi till hos min ena bror och fika lite. Länge sen jag satt ner och prata med honom så det var riktigt trevligt =)

I mitt tidigare inlägg så berättade jag att Staffan och jag har en intern tävling. Vi spelar egentligen ett helt värdelöst spel som heter bubble shooter och Staffan fick 91 tusen poäng. Jag har suttit å nött det där spelet och efter mycket spelande så fick jag äntligen 139780 poäng =D Slå de du om du kan Staffan!! Skam den som ger sig. =P

Nu ska jag sätta mig ner och skriva upp en namnlista på folk som ska bli bjuden på Markus och Staffans 30 års fest.
Madde och jag har sagt att vi ska göra inbjudningskort och det läre ju bli några stycken. Grabbarna ska ju känna så in i helvete med folk så jag kommer att drömma om inbjudningskort.
Måste även fortsätta titta på 24 maraton som går på tv400...spännande nu =)

Hej så länge!


Söndag

Igår så åkte jag in till O´learys nykter för att träffa Daniel och Henrik. Det var inte igår man såg dom så det var jätte roligt att sätta sig ner och surra lite =)
Hoppas du kommer upp snart Henrik och jobbar lite...roligt å jobba med dig =)
Fredrik (en kille som också jobbar på O´learys) kom dit också och satte sig och prata...å han var nykter...de händer inte ofta =P

Idag har jag jobbat som vanligt.
Var hur lugnt som helst idag fast alla trodde det skulle vara helt galet.
Malin den rackarn, lurade in mig på att spela bubble shooter...beroende framkallande. Har typ suttit hela kvällen och spelat...Staffan var också tvungen att köra några omgångar så nu har vi en intern tävling på vem som får mest poäng. Staffan fick över 91 tusen poäng så nu får jag inte göra nått annat än å spela för att klå dom poängen.

Blir en kort bloggning det här för jag måste gå och göra mig i ordning för sängen nu men jag skriver i morgon igen eller nått =)

Hej Hej!

RSS 2.0