2010-10-17

Hej alla!

Nu sitter jag här nere i Vålberg utanför Karlstad i min lägenhet och har lite tråkigt.
Tänkte berätta lite om mmin första vecka som värmlänning.

Kom ner som sagt i söndags förra veckan och då stannade pappa och hans sambo lite längre än mamma och dom. Pappa hjälpte mig att koppla in tv m.m. och hans sambo hjälpte mig att plocka upp allt till köket. Var skönt att få lite hjälp.
I måndags eftermiddag så åkte jag till sthlm. Var utbildning på tisadag men istället för att gå upp jätte tidigt så fick jag åka en dag tidigare, hur snällt som helst.
Tisdag och onsdag var det utbildning på nya jobbet sen gick jag ute på fältet med en annan TL i sthlm. Jätte roligt att se hur andra jobbar eftersom alla säljer olika.
På torsdagen åkte jag hem till värmland igen. Fredagen åkte jag in till Karlstad med bussen och satte upp lappar på ett område om att ComHem (jag) kommer att besöka dom under veckan.
Har bara varit hemma i lägenheten i helgen och pluggat priser och kampanjer.

Ska snart flytta hem igen :) Snabba ryck här i värmland :P
Om en månad flyttar jag hem för vissa orsaker och har istället fått jobb i Gävle inom samma företag som TL. Kommer bli hur bra som helst!!

Nästa helg ska jag åka hem till Söderhamn...längtar! :)

Nu ska jag forstätta mitt pluggande för imorgon ska jag ut på fältet och jobba.

Hej så länge!

Karlstad

Jahopp, då sitter man i bilen på väg ner till mitt nya hem i Karlstad, eller Vålberg för att vara exakt som ligger nedanför Karlstad.

När jag började att packa i fredags så började jag faktiskt inse att jag skulle flytta. Fick faktiskt lite seperationsångest! Det vart lite mycket på samma dag. Först lämna mitt jobb som jag haft i 2,5 år, lämna mitt hus, Staffan, djuren, vänner, familj m.m. Tur jag åker hem på helger så jag får träffa alla igen. Fick nog lite seperationsångest pga av att jag inte fattat att jag ska flytta fören jag verkligen börja packa och då kom allt på en gång. Är lite andra saker som ligger och tynger mina axlar också men som Staffan säger "du är stark och kommer klara det här" har mycket att tacka honom för. Utan han till min hjälp vet jag inte hur jag skulle klarat mig!

Tack för all hjälp Staffan! Va fan hade jag gjort utan dig?

Nu ska jag ta en dag i taget och på tisdag börjar jag mitt nya jobb. Väldigt spännande ska de bli men jag är VÄLDIGT nervös också! Men de ska nog gå bra.

Imorgon (måndag) är jag ledig och ska då gå en liten promenad runt i byn jag bor så jag lär känna stället. Ska kanske försöka ta mig in till Karlstad och kolla runt också. Känner mig lite låst nu utan bil så de blir till att åka buss. Ska bli skönt att få tillbaka bilen sen så man slipper vara så låst. Måste ju även ha bilen i arbetet så kände att det vart lite panik när den gick sönder.

Idag ska jag även få träffa min pappa igen. Han och hans sambo ska komma och hjälpa mig att plocka grejer ur släpet och sen ska dom hjälpa mig att hänga upp lite saker på väggarna...tackarrr säger jag då!

Aja, skriver mer sen :)
Nu får ni alla hålla tummarna att mitt mobila internet fungerar i min lägenhet, annars läre ni inte höra så mycket ifrån mig på ett tag.

Kram på er!

Seeeeeg...

Är precis som överskriften lyder idag.

Jobbade i baren på O´learys igår och det var så grymt mycket folk och kort om folk var vi som jobbade så det vart lite mycket. Mellan kl 00:00 och 01:50 var det riktigt tryck i baren. Folk står och skriker att dom stått och väntat si och så många minuter och att det är deras tur men står man själv i baren och det står 40-50 pers runt baren så har man inte någon koll på vilka som stått längst eller inte. Man bara kör på för att minska på folk. Klart som fan att det kan ta lite tid innan man får beställa eftersom man för det första står själv i baren och sen har man inte någon koll som sagt på vilka som stått längst.

Min dag har varit riktigt seg som sagt och jag skulle egentligen gjort 100 saker idag men har jag orkat, nej!
Skulle börjat packa kartonger inför Karlstad flytten. Har bara börjat packat i hjärnan men jag har inte tagit tag i skiten än och lagt ner i kartonger, men ska väl göra de till veckan. Ska ju åka till Sthlm och jobba imorgon till på onsdag så man läre väl börja packa på onsdag kväll.

Har inte fattat att jag ska flytta snart...helt sjukt är det!
Nervös som fan är jag inför det nya jobbet också men det ska nog gå bra.

Ja just de, vi hade företagsfest i torsdags och vilken fest alltså! Klart bästa festen på längre!
Tack alla ni som var med som läser det här.
Skönt att Muskan hade öppet till kl 03:00 för oss så vi kunde slå klackarna i taket lite längre :)

Nä de här blir bara ett kort inlägg för jag måste gå och packa väskan inför sthlm.

Hade så bra alla så länge!

RSS 2.0