Men nu så...

Kommer lite uppdatering :)

Eftersom sista inlägget är från i jul så börjar jag där.
Den 28 dec så åkte vi till Vemdalen. Roligaste veckan på hela året! Staffan, jag, Victoria, Tomas, David, Jonas och 2st gävle tjejer som heter Lisa och Jenny. Vi kom upp vid två på dagen så det var bara sätta på sig team 42 tröjorna och börja dricka något alkohol haltigt så man kom ikapp alla andra som hade hållt i sedan dagen före och sen vid fyra tågade vi ner till afterskin.
På ondagen kom lovely Mariana och Tobbe (som jag typ träffar 2-3 ggr om året även fast vi inte bor så hemskt långt ifrån dom....måste de bli ändring på). Satt i deras stuga och drack med dom när dom anlände sen gick vi ner på afterskin igen. Efter afterskin så festade man runt i alla stugor. Vi var 86st i teamet som åkte upp till Vemdalen och vi hade nästan fyllt 2st hus med 7 lägenheter i varje med 8st sovplatser.
På nyårsafton så käkade vi middag tillsammans i stugan och Staffan, jag och Victoria käkade toast skagen till förrätt och ugnsgratinerad hummer till varmrätt...gött! Sen gick vi ner till krogen där Pumpbolaget spelade. Väldans mycket folk var det där. På fredagen så var alla utom Tomas i min stuga nykter och hade mysfredag framför tv:en. Då hade man druckit Måndag, tisdag, onsdag ch torsdag så då fick det liksom vara bra...orka inte dricka en dag till. På lördagen åkte Staffan, jag och Victoria hem för jag ville vara hemma en dag och ta det lugnt innan man började jobba igen. Det var så kallt där uppe så det vart aldrig någon slalomåkning. När vi kom upp var det -25 ute så man skulle frysit ihjäl om man åkt nått då.

Fan det är så länge sen man skrev här så man kommer knappt ihåg vad man gjort sista tiden förutom Vemdalen.

Förra helgen var några kompisar här och spelade lite spel och hade det trevligt. Madde och jag drog till affären och köpte groggvirke fort som 17 eftersom vi bara hade 10 min på oss innan det stängde. När vi kom hem så blanda grogg och började dricka. Vid halv tolv gick markus och jessica hem sen sprang klockan fram! Vi sjöng sing star och sen tog staffan fram gitarren så satt vi och sjöng en massa och hade jätte roligt. Helt plötsligt var klockan fem på morgonen...va hände? 
Vi gick och la oss och vaknade vid tio...å trött var vi och fortfarande inte nykter. Madde och jag gick ut med hunden och det var så skönt att få luft. Sen vid halv 4 började jag jobba så Maddes pappa fick skjusa in mig för jag fick knappast köra bil med den promillen i kroppen...var inte meningen att jag skulle dricka så mycket...men de bara blev så.

Imorgon ska jag ha tjejkväll här hemma med några tjejer från jobbet. Ska bli väldigt roligt!
Vi ska käka plockmat, kex och vin och så ska vi spela lite spel och så blir det så klart en massa tjejsnack :)
Jag skriver mer om den kvällen :)

Jag ska verkligen börja uppdatera lite oftare...så här långt kan det inte gå mellan gångerna.
Nu ska jag gå och sova men vi hörs snart igen :)

POK!

RSS 2.0