Resan till Vemdalen

Shit vad sjuk jag är!! Så jävla typiskt när man har betalat en resa för flera tusen och så blir man sjuk med feber å grejer.
Igår när jag gick och la mig så hade jag 39,2 graders feber och ver helt deckad. När jag åkte upp till Vemdlen vid 9 i morse så hade jag 38 graders feber. Nu har det blivit lite bättre men är fortfarande slut i kroppen.

Vi gick upp till en annan stuga där det var förfest när vi kom hit och festa lite. Vid 16:00 gick vi ner på after ski`n och lyssna på ett band som heter överdrag...jätte bra var dom =)
Vi sjöng "o, a säg o, a 42!" och en massa andra låtar som handlar om 42. Bartendern stängde av musiken för han tyckte vi var ett sånt härligt gäng och så sjöng vi om 42 =D
Vi körde även ormen genom hela lokalen...var väll typ 80 pers som sprang runt...de är så jävla härligt gäng!

Nu känner jag att febern håller på och smyger på igen så nu sitter jag i stugan och försöker ta igen mig så jag är bättre imorgon då jag ska åka skidor och festen börjar på riktigt. Ska knapra i mig lite alvedon och ipren nu.
Kan man ha mer otur...få feber på en sån här resa.

Ni får hålla tummarna på att jag blir frisk snart.

Ni som inte vet vad 42 är, så var det en gubbe som vann vasaloppet 1942 och är från Bergvik där vi kommer ifrån. Sen dess så har siffran 42 förföljt oss. Köper man en lott så får man siffran 42 o.s.v. Därför heter vi team 42. Vi har svarta tröjor på oss med siffran 42 i guldtryck så alla vet vilka vi tillhör eftersom ALLA 82 stycken som är med på resan har samma tröjor =)

Hade gött!!

Fullt upp

Idag har det varit en ganska stressig dag.
Vi hade Lappskojs hemma hos oss igår kväll med buzz och sing star och gick och la oss vid fyra på morgonen. Sov ganska länge idag...klev väll upp vid halv tolv.

Efter att ha sovit bort halva dagen så hoppa jag in i duschen sen var det raka vägen till tvättstugan och börja tvätta. La in 2 maskiner sen åkte Staffan och jag till affären och handla en massa mat. När vi kom hem så åkte tjejerna och jag in till stan och handla lite mer. Staffan fick vara hemma och sköta tvätten =)

När vi kom hem så började jag att laga mat...ett riktigt storkok.
Gjorde en massa matlådor till Vemdalen...orkade göra 12 matlådor sen bestämmde vi att vi skulle ta med oss korv, pasta m.m och göra där uppe för det var så jobbigt att stå och laga så mycket mat.

Nu har jag äntligen satt mig ner en stund och tittar på när bruttorna målar naglarna =) Dom ska snart få färga håret på mig så jag blir lite snyggare i håret =)
Har börjat blivit sjuk också...parfekt!!! Har lite ont i halsen och känner mig jätte hängig. Har tagit ipren och ätit en massa vitlök så jag hoppas jag blir lite bättre. Inte roligt om jag ska ligga och vara sjuk hela fjällen resan.

Ska försöka packa lite nu så de blir gjort iaf.
Ska upp tidigt imorgon för vi åker vid nio och så ska vi svänga in med Meja hos mamma. Meja trivs jätte bra uppe hos mamma för hon får springa lös på deras stora gård och så får hon springa i skogen. Är skönt att veta att hon har det bra när man ska vara borta en vecka.

Jag har med mig dator och internet så jag ska försöka hålla er uppdaterad om jag har tid där uppe i Vemdalen.

Hade så bra!

God Jul

Nu sitter jag nere hos pappa och väntar på att få lite mat i magen...börja lukta väldigt gott från köket.
Igår var det julafton och då började vi dagen med lite julstök och så käkade vi kl 13:00 sen satt vi och mös till klockan 15:00 då Kalle Anka började =) Kalle Anka är bara ett måste på julafton...de är ju tradition =)
Staffan och jag gick med promenad med Meja också innan Kalle.

Efter Kalle var det julklappsöppning =)
Fick jätte fina julklappar men jag orkar inte skriva allt jag fick...Tack så mycket släkten för alla fina klappar.
Kollade lite på tv senare på kvällen och mös ännu mer med släkten.

Idag så kom det fler folk från säkten och vi har kört julklapps racet idag...hur roligt som helst.
Alla köper en liten klapp och så sitter alla runt bordet och slår två tärningar. När man får två stycken lika på tärningarna så får man ta en klapp och när alla klappar är utdelade så öppnar man dom. Sen sätter man en klocka på tid och så börjar man om att slå tärningarna och när man får två stycken lika så får man ta klappar från varandra. I år var det alla chokladaskar som var populärast =) När klockan ringer så får man dom klappar man har. Blir väldigt stressigt på slutet då man vill ha två lika på tärningarna för man vill ha en speciell klapp.

Imorgon ska vi åka hem till norrland igen =)
Vi ska först åka till Linköping och shoppa lite innan vi åker hem. Vi måste handla lite vinter kläder till Vemdalen.
Vi tar med 2 tjejer härifrån som ska med oss till Vemdalen...ska bli jätte roligt.

Nu ska jag käka lite sen senare ikväll blir det mys med familjen och lite vin =)

Peace out!


23/12

Jag kan inte fatta att det är julafton imorgon.
Har inte någon julkänsla i huvudtaget i år.

Ska ju åka till pappa idag så förhoppningsvis så kanske jag får lite mer julkänslor när jag åker dit.
Tänkte tillbaka till när man var liten. På kvällen innan julafton kunde man knappt sova för man låg bara och tänkte på julafton och det liksom pirra lite i magen.
På morgonen när man vaknade så hade mamma varit in med julklappar i en stor julstrumpa som jag hade hängandes på garderoben. Det var så mysigt med jul när man var liten.
Man höll på att längta ihjäl sig efter kvällen då man skulle få öppna julklappar.

Det är inte riktigt samma sak längre. Men det har väll med åldern att göra =P
Nu ska jag fortsätta jobba.

Hej Svejs!


Lilla julafton

Igår hade vi lilla julafton hemma hos mamma =)
Mamma och hennes karl ska till sthlm på julafton och Staffan och jag ska ner till min pappa så då fira vi jul tillsammans lite tidigare, Mina systrar och deras karlar, mormor och mina systrars pappa var med också =)
Käkade så mycket julmat så jag höll på att spricka! kunde knappt andas och så vart det ris alà malta till efterrätt...då sprack magen!

Efter maten vart det julklapps utdelning =)
Fick en mixer, hälsinge örhängen, en lampskärm till hallen, drink bok, lakan och en orkidée som jag har börjat samla på.
Jätte fina julklappar...Tack!

Mammas karl, ena syrrans karl och Saffan drack något mer än en snaps till sillen...ganska mycket mer. Åh less blev jag! Jag skulle upp kl 6 för jag skulle jobba och så fick jag ta hand om en full karl också *suck* och inte nog med det! När vi skulle åka hem så snöa det så j*äkla mycket så det gick knappt att köra bil...dom ska ju bo på det stället där det kommer mest snö tror jag...nästan i Järvsö. När vi kom till orbaden så hade det hänt en olycka så en polis och en brandman sa till mig att köra runt orbaden istället. Det var skit läskigt att köra för det spårade hela tiden och man kunde inte köra hastighets gränsen. Men jag lyckades ta mig hem iaf. Nästa uppdrag var att få världens fullaste Staffan i säng.
Staffan tittade på vad jag hade skrivit nu och sa "inte ett minne efter en brandman och en polis" förstår ni hur full han var *SUCK*

I morse så ringde klockan 6 och jag fick nästan sätta upp ögonlocken med tandpetare efter ha legt och slagit Staffan hela natten. Han snarkar så in i helvete när han är full och så är han omöjlig att väcka så då måste man dra en armbåge i sidan på honom för att han ska vakna.
Åkte till jobbet och längtade tills jag skulle sluta så jag fick åka hem och lägga mig en stund...precis vad jag gjorde också =) Gick raka vägen till soffan och sov någon timme.

Nu har man käkat lite popcorn och tittat på Cops och Simpsons och nu ska jag käka lite Ben & Jerrys *mums*

Imorgon bär det iväg till pappsen =D
Staffan kommer komma och hämta mig på jobbet vid fyra och sen drar vi.
Kommer hem den 27:e och den 29:e åker vi till Vemdalen med 80st andra...HUR roligt som helst! Men jag återkommer med dom dagarna där uppe =)

Hade gött!!

Man mår tydligen som man förtjänar

Igår var en lyckad kväll.

Jag slutade jobba klockan 17:00 och då åkte jag hem och slängde på mig kläderna som jag skulle ha sen kom Jonas och hämtade mig och skjusade mig till Emma i Stugsund.
Emma och jag sminkade oss och så kom hennes pappa och skjusade oss till Mickes matsalar där vi skulle äta.

Vi var väll 170 personer som var där och det var jätte god julmat.
Dijana fyllde år också så Putte (en av våra TL) ställde sig upp och höll ett litet tal sen ställde sig resten upp och började sjunga för henne =) Stackarna, skämdes lite =P Grattis igen Dijana!

Vi hade de jätte trevligt där.
Senare så åkte jag, Danne, Jani, Jocke och Macke till Danne och drack lite sen gick vi på JH.
Där träffade vi på några andra som jobbar på TP =)
Jag var bara där 1 timme eftersom jag skulle upp och jobba idag. Min darling Madde Törnberg kom och hämtade mig och skusade hem mig vid tolv.

När jag vaknade imorse så hade jag hur ont i halsen som helst...kunde inte ens svälja mitt eget saliv. Det går ju nått sånt skit nu för jag vet att Pusken är hemma från jobbet av samma anledning.
Inte den bästa dagen att ringa å sjukanmäla sig då alla tror man sjukanmäler sig pga att man är bakis. När jag ringde så fick jag prata med en TL som heter Sanna och hon hörde som tur var att jag knappt kunde prata och så berättade jag för henne att jag inte var bakis och att anledningen till att jag sjukanämlde mig var verkligen för halsen och inte för att jag hade druckit dan före. Hon skrattade och sa att hon trodde mig =)

Idag har jag bara legat på soffan och inte gjort ett skit.
Min älskling kom hem nyss så nu ligger jag och tittar på han när han spelar nått nyttt spel på P3:an.
Tror jag ska gå och hämta lite glass å äta så jag får nått svalt i halsen *skönt*
Typiskt att man ska bli förkyld nu när det snart är jul och Vemdalen...måste nog äta någon mirakel kur så jag blir frisk för de här går inte!!

Snart tvätt time också...blääää!!

Peace out

Partaj ikväll

Ikväll blir det party, party!!
Ska på julbord med jobbet och det ska bli hur roligt som helst.
Har ju världens bästa arbetskamrater så det kan inte bli tråkigt.

Synd att man börjar jobba kl 8 imorgon bara *suck* blir lite jobbigt om man super till och ska upp kl 6 på morgonen och sen köra bil...så det gäller att hålla sig på mattan ikväll =P Men när spriten går in så går vettet ut så jag skriver imorgon och berättar hur det gick =P

Ingen sambo får man hem idag heller =(
Staffan var tvungen att jobba imorgon också för dom skulle jobba in 2 dagar nästa vecka så dom slipper åka ner till sthlm nästa vecka också.
Nu ska jag gå och hämta lite varm choklad för det är lite fruset här på jobbet.

Hej svejs så länge!

Förlängt ögonfransarna

Nu har jag äntligen fransar på båda ögonen =)
När jag var 7 eller 8 år så fick jag en hemsk infektion i ena ögat som inte läkarna visste riktigt var det var. Man trodde det var ögoninflamation eller ögonlocksinflamation men medecinerna hjälpte inte.
Jag hade denna infektion i 7 eller 8 år. Mellan jag var 14-15 år försvann infektionen bara ändå (utan medeciner)?

Infektionen gjorde så jag tappade alla ögonfransar. En del fransar växte ut igen men inte allt.
När jag skulle måla maskara så fick jag bara måla dom yttre fransarna på båda ögonen för att det inte skulle se konstigt ut.
Jag räknade ut idag att jag inte har haft fransar på hela ögat på 15 eller 16 år, så det är riktigt roligt att äntligen ha fransar på båda ögonen efter så länge.

Jag ville ha lite längre fransar och lite mer volym än jag fick men det kan jag inte få eftersom det fattas på ena ögat.
Dom limmar nämligen fast lösfransar på mina egna fransar.
Lägger upp lite bilder på hur det blev

Före                                                                                         Efter
       

Måndag

Hade så ont i huvudet inatt och i morse när jag skulle gå upp till jobbet så jag valde att stanna hemma från jobbet idag.
Fick masa mig upp och gå ut med Meja sen blev det sängen igen.
Jag glömde ju så klart att höra av mig till mina svärföräldrar som skulle hämta Meja så svärfar kom och väckte mig halv elva och hämtade Meja ändå för dom skulle gå i skogen =)

Huvudvärken har gått över lite nu så jag ska väl ställa mig i duschen sen ska jag städa lite. Halv 4 ska jag in till stan för då ska jag förlänga ögonfransarna....ska bli så jäkla roligt =)
Jag lägger upp för och efter bilder sen när det är klart.

Hej på er så länge!

Hahaha

Hahaha!!! Fy fan vilken rolig kväll det var igår =D 
Vi började med att käka lite god mat sen drack vi lite glögg eftersom det var lucia.

Madde och jag satt i köket och pratade och då kom Madde på den briljanta idén att vi skulle spela ett ölspel med en kortlek och som Nettan säger, tok gjorde som tok sa.
Vi tog fram kortleken och började vända på kort. Det roliga med detta var att det var Madde som fick dricka hela tiden så efter en halvtimme satt hon vid köksbordet och var väldigt full =P Man såg ögonen bli mindre och mindre efter varje klunk.
Vi hann inte ens vända på alla kort i kortleken för det var någon som vart för full..haha!!!

Vi tog oss in i vardagsrummet till Staffan och Erik och började sjunga sing star.
Tur att inte grannarna var hemma för vi stod och sjöng till halv fyra på morgonen...eller jag stod och sjön till halv fyra på morgonen. Madde och Erik åkte hem vid halv tre och då fortsatte jag full som en kastrull att sjunga till halv fyra på morgonen. Staffan var tvungen att säga till mig tillslut att vi skulle gå och sova.

Det är så jävla roligt att sjunga sing star!! även fast man kanske kan sjunga i vanliga fall så går det inte att sjunga skit fint på sing star och med alkohol i kroppen så låter det absolut inte fint =P Vi körde 2 lag emot varandra och det var hur roligt som helst.

Idag är man inte direkt jätte pigg kan jag lova.
Ligger just nu som ett slakt i soffan och försöker återhämta mig.

Hade så bra allihopa så ska jag försöka må bra med.

Bye Bye!

Sing Star kväll

Ikväll ska Staffan, jag, Madde och Erik sjunga sing star och dricka lite =)
Just nu håller vi på och kollar på fotboll som vi har tippat på.
Kommer bli en riktigt rolig kväll, får se om det blir någon utgång men jag tror inte det.

Håller på och gör lite kotletter i sås i ugnen så dom ska bli riktigt möra så det vattnas i munnen.
Är klart om 10 min *mums*

Jag har förresten gjort årets första vinter vurpa.
Jag och Staffan var ute med hunden igårkväll och så skulle jag sparka upp snö för Meja tycker det är så roligt och hoppa efter snön...MEN...när jag tog satts med ena foten och skulle sparka i snön så hamna jag på arslet.
Staffan hann bara se ett bar fötter i luften sen låg jag där på backen...vi skrattade så vi grina =)

Blir ett ganska tråkigt inlägg men nu måste jag gå och ta ut köttet ur ugnen sen blir det till och dricka en massa =P

Hejsan svejsan


Onsdag

Idag var jag huuuur trött som helst när jag vaknade och ännu tröttare vart jag när jag tittade ut och insåg att det var -9 grader ute *burrrr*
Men det var bara att klä på sig och åka till jobbet.

Idag höll jag i en utbildning på jobbet och precis när jag skulle börja så gick ALLA system ner...till och med telefonerna. Gick inte så bra till en början att ha utbildningen då eftersom jag inte kom åt ett enda system men efter en halvtimme så började det fungera som tur var =)

När jag slutade jobbet idag så åkte jag och färgade ögonfransarna. Så nu behöver jag ingen maskara =)
Jag ska ju förlänga fransarna på måndag så jag måste färga mina egna så dom blir lika mörk som ögonfransarna som dom ska limma dit. Det ska bli så roligt att få fina långa ögonfransar.

Ikväll blir det en tidig kväll. Ska gå ut med Meja efter Bonde söker fru sen blir det sängen.
Ska fortsätta titta på Bonde söker fru nu.

Hej, hej så länge 

Vill ha luuuunch!!

Är så himla hungrig!
Magen kurrar värre än en katt.

Men det är inte skit långt kvar till lunch å då ska jag åka till furan å köpa en sallad sen ska jag springa in på Bokia och köpa mig en kalender som jag kan ha med mig i väskan så jag har koll på mina dagar =)

Vann XL Coachen (ett fotbolls spel på aftonbladet) den här omgången =)
Vi har en liga på jobbet och varje vecka lägger vi 20kr var och den som har flest poäng vinner, och den här gången hade jag tur...girl power säger jag bara...haha!!
Jag är ensam tjej som är med =)

Bestämde med min svägerska igår att vi skulle ta lite parfoton tillsammans hos en fotograf som hon känner. Ska bli skit roligt =)
Det får även bli lite underklädsbilder som jag tänkte Staffan skulle få gotta sig i ;)
Så nu får jag börja sola lite solarium så jag blir lite brun =)

Nä nu ska jag fortsätta jobba en stund innan jag sticker på lunch.

Hej Svejs!


Äntligen är hallen klar

Nu är hallen klar.
Lägger upp lite bilder på hur det vart.

Staffan och jag har pysslat och byggt ihop möbler m.m och det vart väldigt bra.
Är väll några saker som ska dit som till exempel kvistarna som står emot väggen ska ha en stor kruka att står i. På byrån ska det stå en fin lampa (skulle köpa den idag men jag glömde det)
Ovanför byrån så hänger det även ett jätte fint nykelskåp som jag satte dit idag.
Kvisten som står i den svarta krukan glittrar jätte mycket...synd att det inte syns på bilden för den är jätte fin när man ser den i verkligheten.

Hoppas ni tycker det vart fint =)



Dom fina lyktorna

Firmafest

Igår åkte Staffan och jag ner till Gävle för vi skulle gå på firmafest med hans jobb.
Vi åkte vid elva för vi skulle svänga in i Valbo först och shoppa lite =)

Först var vi på IKEA och handlade lite möbler och annat smått och gott sen gick vi in i köpcentret och handlade mer. Det vart lite kläder, skor, sing star till P3 m.m.
När Staffan och jag stod och provade skor så vart det lite action för det var en kille som ryckte en väska av en tjej så vi hörde en massa skrik sen kom det en kille springandes och sen kom det en hel hög med folk efter och sist kom tjejen som skrek "stoppa honom!"  tillslut fick dom stopp på honom och tjejen fick tillbaka väskan och boven fick åka med farbror blå.

Vid tre åkte vi till hotellet.
Där träffade vi några andra som också jobbar på Staffans jobb som också skulle bo på hotellet.
Staffan och jag åkte upp till rummet och gjorde oss i ordning sen gick vi ner i restaurangen och tog en varsin drink med dom andra innan vi gick iväg till Brända bocken där vi skulle käka med Staffans jobb. När vi satt där och drack, då dök Gert Fylking upp! Han bodde tydligen på samma hotell som oss. Tyvärr så fick jag tunghäfta tror jag för jag sa inte ett ord till honom...han måste vara världens lättaste människa och prata med men jag vet inte vad som hände med mig.

Klockan sex gick vi till Brända bocken och träffa alla som jobbar på Staffans jobb och så tog vi alla en varsin whiskey sen gick vi och satte oss till bords.
Super god mat var det där.
Till förätt fick vi råraka med rom, rödlök, creme fraiche och lite sallad.
Till varmrätt fick vi oxfilé men potatisgratäng och whiskeysås.
Till efterrätt fick vi chokladfondue.
Efter vi hade käkat upp så satt vi och pratade och drack och hade det jätte trevligt.

När vi kom tillbaka till hotellet så köpte Staffan och jag en natt räkmacka som vi tog upp på rummet och smaskade på innan vi gick och la oss.
Vid nio på morgonen ringde klockan och så gick vi upp och käkade frukost. Det är ju så himla gott med hotellfrukost!!=)
Efter frukosten gick vi upp och duschade och packade ihop våra grejer sen gick vi på stan och shoppade lite mer.

Vid ett så åkte vi till Staffans föräldrar och hämtade våran älskade Meja som hade varit fotomodell med Nettan igår =)
Vi skulle få ett fint kort på Meja i julklapp och det ska bli jätte roligt för jag vill ha ett fint kort på henne som jag kan förstora och sätta på väggen.
Sen åkte vi hem och packade in alla saker som vi hade handlat sen åkte jag till jobbet.
Nu sitter man här på jobbet och ska jobba fram till tio ikväll =/ *suck*

Ska nog åka och beställa en pizza snart =)

Ska nog fortsätta jobba nu.

Hej Svejs!!


Födelsedag

Då var man ett år äldre igen då =)

Har haft en jätte bra födelsedag.
Tack alla ni som har grattat mig per telefon och ni som var hit och fikade.

I present så fick jag:
400kr av pappsen
Presentkort på Harmoni på 800kr av systrarna, mamma, Bengan och Stefan
Påslakan av mormor
Presentkort på Life på 300kr av svärföräldrarna
Smides ljusstake som jag hängde i fönstret och en ros fick jag av min älskade Madde
Rosbukett fick jag av min andra älskling Staffan och ska även få en väska av honom imorgon när vi ska till Gävle och shoppa.
TACK så jätte mycket för alla presenter.

Nu har jag fått sätta mig i soffan en stund och varvat ner en stund innan det är dax för sängen.

Imorgon åker Staffan och jag till Gävle och ska shoppa lite sen ska vi på middag med Staffans jobb och så ska vi sova på hotell...mysigt =)
Skriver mer om det på lördag.

Lägger upp en bild på buketten jag fick av Staffan.

Hejdå!

                      Fick den här buketten av min älskling
Fick den här fina rosbuketten av min älskling

Hejsan.

Igår var jag till Veronika och permanenta håret =)
Är så jobbigt att hålla på och locka håret hela tiden när man vill ha lite mer styling. Jag är så trött på mitt raka, platta hår så jag ville göra något annorlunda.
Så nu har jag äntligen lockigt hår =)

Sitter på jobbet nu och shit vad ont i huvudet jag börjar få...har stressat runt här hela kvällen så det ska bli skönt att åka hem snart.

Ska hem och göra lite fyllning till smörgåstårtorna så dom blir riktigt saftiga imorgon till min födelsedag =)
Nu är det bara 2 år till 25...jippiiiee...då blir det fest!=D

Nä nu ska jag avrunda här på jobbet och åka hem.

Hade så bra!!

RSS 2.0