Lite uppdatering

Nu har det varit bloggtorka ett tag.

Jag har gjort ganska mycket sen sist.

Jag, Staffan, Meja och en massa kompisar åkte ut till en ö i sjön utanför mig. Där kan man basta, grilla, bada och en massa annat roligt.
Grabbarna basta medans Jessica och jag satt vid en lägereld och prata.

Här sitter Staffan och eldar i kaminen i bastun


  

När vi åkte hem så var det en jätte fin solnedgång



  

Jenny och jag har även varit i Stockholm och jobbat i 3 dagar.

Första dagen så gick vi ut och käka på Hard rock café. När vi kom dit så satt Linda Rosing där och hon var så vacker tyckte jag när hon satt där med den stora bebis magen =)
Det som var lite roligt var att varenda servitör och bartender flirta med oss. Våran bords servitör ville inte att vi skulle gå utan sitta kvar och prata med honom. När vi satt i baren kom flera bartender och prata med oss och bartendern försökte få oss full. Han ville att vi skulle sjukanmäla oss och sitta kvar och dricka =P Dom måste haft någon intern tävling...ha ha!!

Jenny i baren.


Andra dagen vi var där så gick vi ut och leta en affär och köpte godis sen satt vi på Jennys hotellrum och götta oss och titta på Idol.

Det spöka på det där jäkla hotellet! Någon vecka innan var jenny och några andra ner och sov på samma hotell. Då sattes tv:en igång 2 nätter i rad. Första natten vi var där så ringde Jenny mig och fråga om det var någon utanför min dörr men det var det inte. Det knakade som fan utanför hennes dörr =/ Jag testade nästa morgon om det knakade i golvet utanför hennes dörr men det gjorde det inte...hmmm!
Sista morgonen så gick Jenny upp och då var hennes toalett dörr låst INNEFRÅN!! Hon fick ta en pinsett och pilla med för att få upp dörren. Lite läskigt!!
Det ser ju ut som ett gammalt fängelse så det är säkert hur många som helst som har dött där.

I helgen ska jag på Tuppens i Bollnäs!
Är Lasse Stefanz där och med en extra grogg så kan man säkert lyssna på dom också haha! Det kommer vara väldigt hög medelålder där...jag och gubbarna =P Fast dom blir nog glad när det finns en ung flicksnärta där ha ha!

Imorgon blir det middag med Madde och Veronika på Dragonen...äntligen säger jag bara! Det var flera år sedan vi umgicks tillsammans så det ska bli riktigt skoj imorgon.
Lägger upp bilder efter helgen så får ni se hur jag har haft det =)

Måste säga grattis till min darling Madde som klarade körkortet idag =D Jiihoooo!!


Helg

Äntligen helg säger jag bara!
Det var så oerhört skönt att ligga och sova länge imorse. Staffan gick upp och gick ut med Meja sen åkte han till sina föräldrar en sväng så då kunde jag ligga kvar i sängen och tryna =)
När Staffan kom hem igen så gick jag upp och käka lite frukost sen gick vi ut på en långpromenad med Meja.
När vi kom hem igen så satte vi oss och titta på en jätte bra film med Angelina Julie...kommer inte ihåg vad den heter men det var en verklighetsbaserad film om en kvinna som får sin son bortrövad och när hon väl får tillbaka honom så är det inte hennes son och polisen vägrar att tro på henne.

Jag fick förresten veta att jag ska till Stockholm på jobba på tisdag till torsdag nästa vecka. Ska bli så himla roligt. Även fast arbetsuppgifterna inte är så roliga så ska det blir skönt att få komma iväg och få sitta med något annat...lite omväxling är aldrig fel=)
Det blir Jenny och jag som ska bo på hotell och någon dag ska vi gå ut och ta någon drink, käka och bara njuta.
Vi ska åka ner typ 4 veckor i rad så det ska bli riktigt roligt.

Nu ska jag titta på lite fotboll och ta mig nått att äta.
Blir inte så långt inlägg det här för jag har inte å mycket att berätta.

Take care...







Mat

Åh vad jag har ont i huvudet idag!
Det var en väldigt trevlig kväll igår med vänner, fotboll, Buzz och singstar. Vi var 12 st här hemma som kollade på fotboll och drack lite alkohol och mös...bäst av allt var ju att Sverige vann =)
Efter fotbollen åkte några hem med vi var fortfarande 7st kvar som spelade lite Buzz och sjöng Singstar till halv fyra på morgonen.
Jag drack rödvin och när den flaskan var slut så gjorde jag lite drinkar så jag får skylla mig själv att jag har ont i huvudet idag.

Jag såg nyss på programet "vad blir det för mat" med Per Moberg, han är så jäkla skön btw. Han lagade iaf oxrulader i gräddsås med pressad potatis och det såg så jäkla gott ut så jag måste verkligen göra den maten imorgon.

Ser det inte gott ut?


På lördag ska vi på kräftskiva och på ICA Kvantum säljer dom färska Vättern kräftor som jag måste köpa...skit dyra men det är de värt för vilka kräftor alltså! Ni som tycker om kräftor måste verkligen testa dom...svenska goda kräftor. Måste köpa ingredienser för en västenbottenpaj med créme fraicheoch löjrom imorgon då jag tänkte göra en sån till kräftskivan.
Är så jäkla hungrig så det är därför det blir mycket prat om mat just nu =P

Blir ett kort inlägg för jag har så ont i huvudet så jag orkar inte tänka på vad jag ska skriva. Måste lägga mig ner och kurera mig lite nu.

Hej så länge!

Livet

Gud vilken åldersnoja jag har fått...riktigt jävla ångest!
Jag är snart 24 år och jag har inte gjort ett skit med mitt liv.
Kollar man på dom flesta kompisar så har dom antingen barn, hus, bra utbildning, rest runt och sett världen m.m. Vad har jag? Inget hus, inga barn, ingen bra utbildning och jag har inte rest runt och sett världen. Jag sitter i en lägenhet i Bergvik med dåligt betalt jobb.
Jag kan inte göra så mycket åt det heller. Jag kan inte ta något lån så jag kan ta den utbildning jag vill ha för utbildningen är i Stockholm och eftersom Staffan jobbar borta måndag-torsdag så måste någon vara hemma och ta hand om djuren...det är det sista jag skulle göra i mitt liv eftersom dom är mina bebisar. Jag måste ju även ha pengar till räkningar varje månad och då måste jobba på helgerna om jag skulle gå en utbildning för annars skulle jag få ta ett jätte stort lån. Visst, utbildningen är på ett år så gå i skolan på veckodagarna och jobba på helgerna och inte ha någon fritid i huvudtaget skulle jag kunna göra när det bara gäller för ett år...fast det skulle vara tufft.
Det skulle även vara jobbigt att gå i skolan i Stockholm på veckodagarna och vara hemma någon helg i månaden för jag skulle aldrig ha råd att åka hem varje helg.
Fan, allt skulle vara så mycket lättare om man vore några år yngre och fortfarande bodde hemma hos föräldrarna.
Det känns som jag inte kommer någon vart med mitt liv...står kvar och stampar på samma ställe dag in och dag ut.
Utbildningen som jag vill gå är att utbilda mig till hud och spaterapeut...mitt drömjobb. Har valt mellan det och make up artist men när jag fick höra om utbildningen av min kompis som går den så insåg jag att det skulle vara nått för mig.
Tänk om man kunde vinna en massa pengar...vad mycket skulle lösa sig.
Om jag ska gå den där utbildningen så känns det som man måste göra det innan man skaffar barn eftersom man blir låst då...då kan man inte direkt plugga i Stockholm och åka hem på en del helger.
Man kan ju hoppas på lite att Staffan får ett jobb då han kommer hem varje dag får då kan han ta hand om djuren men det fattas ju fortfarande en MASSA pengar men då skulle en sak vara löst.
Man kanske skulle bli en golddigger och gifta sig men en rik gammal man som ger en allt man vill ha som Anna Nichole Smith =)

Nu har jag fått skriva av mig lite om mitt klagande på mitt liv. Ska nog ta och hoppa i säng nu innan jag gräver ner mig ännu mer.

Hej Svejs!

RSS 2.0