Blääääää...

Ingen kan ha så tråkigt som mig just nu!
Sitter på jobbet har har dunder tråkigt och klockan går hur sakta som helst...tror den gör det för att jävlas med mig bara.
Slutar klockan 22:00 ikväll och klockan är halv nio nu så det är väll inte skit lång tid kvar men det känns så.
Gud vad skönt det ska bli när alla kommer tillbaka från semestern och dagarna får sina gammla rutiner igen. Saknar verkligen Jenny och Emma nu tok mycket...ensamt utan dom =( Tur du Emma kommer tillbaka till jobbet på måndag i alla fall =)

Skit intressant inlägg va?=P

Nu ska jag ta och hitta på nått så tiden går fortare.

Peace out...

Torsdag

Nu börjar denna vecka ta slut...skönt. Lite jobbigt första veckan efter semestern innan man har kommit in i rutinerna igen. Sover skit dåligt om nätterna och varje morgon har jag vaknat as trött.
Staffan berättade idag att jag har pratat i sömnen hela natten i natt och jag har pratat med Staffan klart och tydligt så han trodde jag var vaken sen undrar jag varför jag är så satans trött när jag vaknar när jag tycker att jag har lagt mig ganska tidigt...konstigt när man ligger och tjötar hela nätterna =P

Såg något roligt idag på Aftonbladet hemsida. En arbetskamrat jag har på statt har varit med i grannfejden på tv3 och idag hade man en artikel om hur det har gått för alla grannar. Då hade dom skrivit som överskrift hans kommentar om hans granne =P





Har inte så mycket att skriva om så det får räcka så länge. Kommer skriva mer iaf efter lördagen då jag har varit på Småstadslivs fest =)

Hej så länge!


Kära värld vilken kväll!

Madde och jag drog in till stan för att mysa och käka något väldigt gott. Vi hamnade på Dragonen och när vi satt där inne så var det så mysigt och fin kväll så vi bestämde oss för att dricka alkohol till maten.
Ringde Staffan och sa att han var tvungen att ta sig in till stan och hämta oss och bilen...ni kan tro vad lycklig han blev =P
Vi käka jätte god mat och efterrätt och så drack jag 2 STORA glas vin och Madde 2 cider.

När vi satt och käka efterätt som bestod av en bananasplitt så satt jag i min egen lilla värld och tog en sked med glass och banan och blåste på skeden precis som om den skulle vara kokhet...Madde tittade på mig med stora ögon och skrek ut över serveringen "Du blåser!!!" och sen brast vi ut i skratt så tårarna spruta! Det måste verkligen sett jätte dumt ut när jag sitter i min egen värld och blåser på glass som om det vore varmt.

Vid halv tio på kvällen kom Staffan och hämta mig och Madde och nu sitter vi hemma och pratar och skrattar som fan =) Staffan börjar bli lite less på oss och säger att vi har druckit tjattervatten =P Ska han ha de...haha!!

Nu blir det sängen för miss Angelica eftersom hon ska till jobbet imorgon.

Peace out!

Citat från Madde i lördags efter lite sprit: "Jag var inte på mars, jag var på pluto och frös"

Vilken helg!

Idag var det första dagen på jobbet efter semestern...åh vad jobbigt det var att gå och jobba! Har ju vänt på dygnen så man är inte van att gå upp klockan sex på morgonen direkt.
Tur att man hade en någorlunda lugn dag iaf =)

I helgen så var det party. Var Bergviks marknaden så det var trubadur och öltält både fredag och lördag.
På fredagen så gick vi på förfest hemma hos Stenberg och Puckel Patten och det var hur roligt om helst. Alla kompisarna var där...vi måste ha varit ungefär 30 personer där. Vi satt och spela gitarr och sjöng för fullt. Den ända jag saknade var Anders Lindberg =/ Han hann åka tillbaka till Afrika. Hade han varit där så hade precis alla varit där som man inte träffar så ofta.
Här är lite bilder från förfesten:

  
  
  
  
  
  
  
Madde och jag skulle försöka knäppa ett kort på oss när vi pussades men det gick inte så bra. Vi knäppte hur många kort som helst men alla vart suddig =/



Ja de var en grym kväll!!
På lördagen så hade jag lovat att vara med på brännbolls tunering uppe på IP i Bergvik...klockan 11 på morgonen!! Kära värld vad jag ångra att jag lova de. Jag var så himla bakis men det var bara att bita i det sura äpplet och ta en cider 8,5 %...de gjorde susen en stund =P
Kvällen innan så hittade jag en brottardräckt som Staffan sa att jag aldrig skulle våga ha på mig på brännbollen...haha...vem tror ni gick i brottardräckt upp på brännbollen då?=P Jajjemensan, var tvungen att gå egenom marknaden i dräckten och gissa om jag fick några blickar på mig?=P Tur att ingen har sagt att jag är normal =P

  

På kvällen så satt jag, Wirre, Madde, syrran Stephanie och hennes kompis Nina hemma hos mig och drack grogg och spela SingStar. Skit roligt hade vi =)
Vi knäppte lite mupp bilder.

  
  
   

Madde och jag dansade även till Mora träsk =P



Nu ska jag åka till Bollnäs på grillnatta men nu har ni fått lite uppdatering iaf.

Hej Svejs!

Jag tycker tamefan du håller på och baller ur ja...

Madde och jag har nyss suttit och kollat på Småstadsliv 1...så jävla bra film =P Det är väll ungefär 150:e gången jag ser filmen å den är lika bra varje gång.
Nu ska vi se en film som som börjar klockan nio men den börjar inte fören om en halvtimme och Staffan måste så klart se på sport denna halvtimme så Madde och jag har lite tråkigt. Vi underhåller oss med att stoppa in cheez ballz i munnen...den som kan få in mest i munnen och så klart var det Madde (hon är ju lite stor i käften) =P Hon fick in hela 16 st och jag fick in 14st.

Om 2 veckor är det premiär för Småstadsliv 2 och då ska jag köpa en biljett och gå på en fest dom ska ha. Då kommer dom även filma till Småstadsliv 3 så man kommer få vara med i den filmen om man är med på festen.

Nä ru jävel...nu ska jag se på film snart.

Hej Svejs!!

Lite mer uppdateringar

Hejsan,

Förra veckan åkte jag till in kära pappa och var hus, häst, hund och kattvakt. Åkte ner på onsdagen och pappa kom hem på söndagen så på måndagen fick jag äntligen sovmorgon. Jag kommer fan aldrig skaffa häst. Ibland tänker jag att det skulle vara roligt att ha en häst när jag ser en fin häst men man blir botad när man åker ner till pappa. Fy vilket tungt jobb det är och så är jag så himla morgontrött så ska man upp skit tidigt och gå ner i stallet.
Synd att det var så dåligt väder för det gick inte hitta på så mycket om dagarna. I tisdags var det ganska fint väder så då passa pappa, jag, Staffan och en kille som heter Stefan på att åka ner till Gränna och tog färgan över till Visingsö.
På Visingsö gick vi runt lite på ön och kollade på en massa saker som värsta turisterna. Pappa, Staffan och Stefan drack några öl så då åkte jag på att vara chaffis hela dagen.

Bild 1) Färgan vi åkte med
Bild 2) Knäppte ett kort på vad färgan hette
Bild 3) En liten del av Visingsö

  

På Visingsö gick vi förbi ett gammalt fängelse. Det har brunnit så därför finns det inget tak.



Vi gick även förbi ett stall och jag var tvungen att ta kort på det för taket är så himla lågt. Det är inga stora hästar som kan gå in där i alla fall.





Efter vi hade varit på Visingsö så åkte vi över til Gränna igen och gick så klart in och kolla när dom gjorde Polkagrisar =)





Så klart så var jag tvungen att köpa några polkagrisar =)

Efter vi hade varit i Gränna så åkte vi hem och käka lite tacos. Det vart en tidig kväll för på onsdagen så åkte vi hem igen. Borta bra men hemma bäst...längtade super mycket efter några som var hemma så det var jätte skönt att komma hem efter ha varit borta en vecka.

Måste även berätta om när vi var på logfest i Lynäs för någon helg sedan.
Kravet för att gå dit var att man måste ha peruk och solglasögon så det var väldigt roligt att se alla som kom. Det var även dans till Topix på kvällen.
Lägger upp lite bilder som får tala för sig själva.

Jag och Jenny


Det var även tipsrunda och när vi kom till ett ställe i skogen så började vi höra musik bland träden och så satt näcken nere vid vattnet och bjöd på vin =P



  

  

  

  

  

  

Haha, man kände sig inte skit snygg men jäklar vilken rolig kväll!!



Nu har jag en vecka kvar på semestern så denna vecka ska jag ta vara på. i helgen så är det Bergviks marknaden så då blir det party! Är ju Brännbollsyran i Bollnäs också så man kanske skulle ta och åka dit och kika lite med =)
Nu ska jag ta nått att käka men nu har ni fått lite uppdatering iaf =)

Peace out...

Dags att uppdatera lite

Nu var det ett tag sen jag skrev här och det är ganska så mycket som har hänt sen sist.
Börjar med midsommar.
Vi hade den vanliga festen här hemma (4 året i rad) med ett stort tält på gräsmattan, grillning och så klart vårat alldeles egna band som består av alla som kan spela ett instrument och sjunga =)



På förmaiddagen så åkte jag in till stan och handlade det sista till festen sen åkte jag till jobbet och bjöd dom som jobbade på godis...tyckte så synd om dom som inte fick vara ute och fira eller vara med sina barn och ta med dom på något firande.
När jag kom hem så var festen i full fart. Dom som var där hade gjort en jätte fin midsommarstång.

 

Det droppade in fler och fler människor under kvällens gång och till slut var vi väll mellan 80-100 personer...det var folk överallt ett tag och jag måste bara säga:  För första gången på 4år så är det ingen som har gjort illa sig, ingen som bråkade,  iingen ambulans och inga sabotörer. Okej, polisen kom med bussen vid kvart i tre på natten för då hade någon granne klagat på att det var lite hög musik och så frågade dom om vi var snälla mot varandra. Så vi sänkte musiken men vid halv fyra döda vi den totalt för vi tänkte grannarna skulle få sova någon gång =P
Lägger in lite bilder så får ni se vad roligt vi hade =)

  

  

  

  

  

Vi hade även en tipsrunda och då kom mitt lag på fjärde plats...lite stolt är man iaf =P
Mariana och jag vann en varsin tröja som vi satte på oss.



  

  

Ganska coolt kort på Nathalie



  

  

  

  

  

  

  

  '

  

  

  

  

Ja detta var min midsommar. Väldigt rolig fest och väldigt trevliga människor som var med.
Dagen efter midsommar så började vi dagen med att gå ner i tältet och städa upp lite. Kan säga att när man var bakis så var det inte skit trevligt att gå ner i ett instängt, varmt tält med en massa gammal öl och annan alkhol lukt i. Jag var tvungen att ta mig en återställare och fortsätta dricka för annars hade jag spytt där inne. Peter Johansson, Jonas, Tomas, Staffan, jag, Moberg och David gick upp i lägenheten och fortsatte dricka och prata. Titta en liten sväng på småstadsliv också =)

Peter Johansson =)


  

  

Efter vi hade varit hemma hos Staffan och mig ett tag så blev vi lite hungrig och Tomas, David, Peter, jag, Staffan och Jonas gick till pizzan och tog oss nått att äta.

 

Även min darling Madde kom och var med oss efter hon hade slutat jobba



När vi hade käkat klart så tog vi båten hem till Markus och hälsade på en sväng

  

Även Meja var med =)



Det var en helt otrolig dag...varmt och alldeles stilla på vattnet



  

  

Vi träffade även Sven-Erik som var ute med flotten

  

 

Jag var tvungen att klippa lite av gräsmattan för att lägga in en liten pik att inte Jessica hade skött den när Markus var borta och jobbade. Hon menade att det var Makus göra och ingen för tjejer men jag tycker att har man hus så får man hjälpas åt och speciellt om man har en karl som ligger borta flera veckor och jobbar.



Efter vi hade varit hos Markus så åkte vi vidare mot Vannsätter och hälsade på Siggstedt och Camilla som hade gjort en stor brasa på gården där dom satt och hade trevligt.

  

  

Efter en stund vart det hemskt myggigt så vi gick och satte oss på altanen där det var infravärme och Lars satte igång grillen och så grillade vi korv =)

  

  

Staffan och jag fick skjus hem vid ett för då hade Staffan så klart stukat foten så han knappt kunde gå. Han ska alltid göra illa sig någon gång under midsommarhelgen. Det var iof ganska bra tid att åka hem också =)
Detta var då midsommarhelgen...vad har hänt mer sen sist då?hmmm...

Jag lånade grannens unge här om dagen också. Har man inga egna så får man ta andras ;)
Han är så himla söt. Han hjälpte mig och tvätta sen satt vi och kollade på barnprogram.





Måste även lägga ut lite bilder på Meja som jag tog på henne när vi var nere och bada en fin kväll.



  

Jo en till sak som hände här om dagen när jag var inne i stan och handlade var att när jag kom tillbaka till parkeringen så stod det tre likadana bilar på rad med samma färg så jag var tvungen att kolla på registreringsskylten vilken bil som var min =P



Imorgon så åker jag, Meja och kanske Staffan ner till min pappa. Tror Staffan följer med men jag är inte rikitgt säker än om han ville.
Så här ser det ut hos min pappa...det är så himla fint där nere.

  

  

Jo, jag måste berätta om en kväll då vi festade till lite och hade efterfest hemma hos mig. Jag har gått kurs på Pole Dancing och då ville Tomas att jag skulle visa upp lite vad jag hade lärt mig men jag sa att om han dansade med mig så skulle jag göra det. Tok gjorde som tok sa och så satte Tomas på sig ett par stringtrosor för att göra dansen lite mer extra =P Hahaha!! vilken syn!! Eftersom vi inte hade någon stång hemma så dansa vi mot en dörr och på slutet så gjorde vi en lap dance och när jag drog av min mitt linne (med bh på) så drog han av sig byxorna...haha!!

OBS! Kolla inte neråt om ni är känsliga. Bilderna kan vara stötande...haha!!!









Ja ni, nu har jag inte så mycket mer att skriva om. Det har ju hänt mer som att vi har varit ute och åkte båt nu när det har varit fint väder och legat och solat och badat...eller badat har inte jag gjort än för jag är en liten badkruka som inte badar fören i mitten på juli då det är riktigt varmt i vattnet =)
Sitter och kollar nu på Michael Jackson minnesstund och jag började stört böla när Michaels dotter sa hur mycket hon älskade sin pappa och vilken bra pappa han har varit. Tårarna bara spruta...kära värld! Till och med Staffan börja gråta.

Nä nu ska jag gå ut med hunden och sen ska jag börja packa till imorgon.

Hej Svejs så länge!

RSS 2.0