Ledig dag

Idag har jag varit ledig och det har varit så skönt!
Igår jobbade jag till 22:00 och när jag kom hem så la jag mig i soffan och tittade på en massa desperate housewives avsnitt till halv tre på natten. Nu vill jag att nästa avsnitt ska komma för det slutade så spännande =)
Idag när jag vaknade så gick jag en promenad med Meja sen så satte jag mig framför tv:en och samlade en massa energi sen satte jag på musik och började städa och tvätta. Dock klockan halv fyra kom jag på att jag skulle vara inne i stan till fyra för jag skulle med min kära kusin när hon skulle göra naglar. Hon ska på bal imorgon och tar studenten snart så då fick hon i studentpresent av mig och min systrar snygga salongsnaglar =) Lisa uppe på Lilla Lugn är jätte duktig och billigast i stan är hon ockkså.
Eftersom jag hade avbrutit mitt städande så hade jag inte alls någon lust till att städa sen när jag kom hem igen. Fortsatte att tvätta och vika tvätt sen får golven vänta tills imorgon.

Nu ska jag gå och bädda rent i sängen sen vlir det kväller för mig.
Hoppas på sol imorgon så jag kan steka lite =)

Blir inte ett sånt lång och intressant inlägg det här men jag skriver mer någon anna dag.

Peace out...

Lön, Lön, Lön!!!

Idag är det ÄNTLIGEN lönedag =D Fy 17 vad jag har längtat!!!
Staffan åkte och jobba idag igen och jag jobbar kväll idag så jag fick sova lite längre. Annars är måndagar hemska så Staffan klocka ringer kl 03:45 och då somnar jag när han åker vi 04:15 sen ringer min klocka 6 så man får lite rubbad sömn och blir skit trött hela dagen, men idag fick jag sova ända till nio =)
Meja och jag gick en promenad sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning och när jag precis skulle åka in till stan så ringer min syster och säger att hon har missat bussen till skolan så det var bara att åka till Stråtjära och hämta henne och skjusa in henne till skolan.
Efter jag lämnat henne så åkte jag och köpte nya skor med döskallar på sen åkte jag och beställde tid för nagelförlängning åt min kusin som hon ska få av mig i studentpresent =)
Klocken ett började jag jobba och jag tror det är världens segaste dag. Sen på lunchen åkte jag och köpte ett par linnebyxor...tänkte imorse när det var så varm att det skulle vara skönt med sånna eftersom dom är lite fladdriga och tunna så jag gjorde mig ett kap på sånna byxor idag =)

Snart är det Bruce Springsteen...längtar som fan!
Var tvungen att gå in på nätet igår och kolla på bilder på vårat hotell...känns som dom här 2 veckorna är dom längsta veckorna på året.

Nu ska jag nog försöka jobba lite mer.

Hej svejs!

Fullt upp

Igår gick jag upp ur sängen vid elva och så duscha jag och gjorde mig i ordning och åkte till Dijana vid ett. Hade med mig Meja också så hon och Rodger fick leka lite =)
Dijana klippte mig och det var hur skönt som helst för nu kanske det finns ett hopp att håret blir bra igen =)
Tack gumman för att du klippte mig och den snygga stylingen =D

Efter jag hade varit hos Dijana så åkte jag till Markus och Jessica och fikade sen kom vi på att vi skulle grilla så Staffan, jag och Jonas åkte och köpte lite grillmat. När vi stod grillade kom världens största regndroppar och det började spöregna. Tur att Markus har en altan med tak så vi ställde grillen där och fortsatte grilla. Efter maten så började det så klart åska *suck* hatar åska!
Jag åkte hem vid sju för jag skulle göra mig i ordning inför Statt kvällen och när jag åkte hem så kom åskan och la sig ovanför oss. Blixten slog ner någonstans i Lynäs så hela min bil lös upp och radion förjade brusa när blixten slog ner...trodde jag skulle dö....fy fan för åska. Staffan och dom andra stod ute och spelade kubb och blixten måste ha slagit ner i en elledning för elledningen lös upp och Staffan fick stötar i fingertopparna så dom släppte allting och sprang in.

Vid åtta åkte jag och jobbade på Statt. Det var ganska många människor där...tror det var uppe i 500st.
Det var ganska bra tryck i baren...inte för stressigt och så vart det lugnt ett tag sen så kom det folk och så höll det på hela kvällen. Var hemma 04:15 imorse...det var hur mycket som helst att städa så jag trodde aldrig att jag skulle få komma hem. Gick som en zombie när jag slutade.

Nu ska jag städa här hemma så det blir fräscht sen jäklar ska jag köpa en pizza av drickspengarna som jag fick igår =)

Hej så länge!

Fredag

Kom precis hem från Statt. Jobbade i baren ikväll men det var så lite folk så jag fick åka hem *skönt*
Har jobbat på mitt vanliga jobb och på Statt ikväll så man är lite mör i kroppen. Ska ladda för imorgon för då jobbar jag också på Statt i baren och det kommer komma as mycket folk.
Boner var där ikväll och spela och dom är verkligen jätte bra och imorgon kommer Black Ingvars =)
Ska åka och klippa mig imorgon hos Dijana...ska bli så himla skönt att klippa av en bit ab mitt slitna hår. Hon ska även få styla mig så jag blir snygg..haha!!
Blir ett litet inlägg det här...måste hoppa i sängen nu ja så jag är pigg imorgon =)

God natt!

Torsdag

Idag har jag jobbat från tio till halv fem...skönt med kortdag =)
Egentligen skulle jag ha varit ute och joggat imorse vid halv åtta men jag hade en sån jävla träningsvärk när jag vaknade så jag sket i det. Har tränat 2 dagar i rad så det gjorde nog inget att kroppen vilade en dag.

När jag kom hem idag så åkte jag och hjälpte Nettan att klippa klorna på Akillez...det var en projekt för sig. Stackarn tyckte det var hemskt obehagligt men det gick bra till slut =)
Efter kloklippningen så åkte Staffan, jag och Meja upp till Madde, Ann och Gunnar. Vi vart bjuden på hemskt god mat...grillat!! *mums*
Tack än en gång för det goda maten familjen Gustafsson. Hemskt snällt av er =)

Nu sitter jag i soffan och väntar på att grannfejden ska börja. Tror jag får zappa lite mellan bonde söker fru och grannfejden. Det är en sån här gång man skulle ha en inspelningsbar box eftersom dom går samma tid.
Måste även tvätta Mejas huvud innan grannfejden börjar för hon spillde ut ett gals vin över hela huvudet så hon luktar hemskt gott nu...haha!

Imorgon ska jag jobba nästan hela dagen. Först på mitt vanliga jobb från klockan 8 till 17 sen börjar jag på statt klockan 20.00 och är väll hemma typ halv fyra så det blir inte mycket ledigt. Jobbar även på lördag på Statt. Det är roligt att få lite pengar till semestern så det är därför jag jobbar så mycket och det ska bli hemskt skönt med semester...börjar snart räckna ner dagarna. Har semester hela Juli och en vecka ungefär i Juni. I Juni åker jag och kollar på Bruce Springsteen och ska bo på lyx hotell så dit längtar jag verkligen till =D

Nu ska jag tvätta bort vinet från Meja för snart börjar grannfejden.

Hej så länge

Beställning

Wet Look Leggings SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM

Dom här har Jenny och jag beställt idag. Nu ska vi bli snygga..haha!!!

Flygande start

Ja jävlar ja!
Imorse var jag och Emelie ute och sprang och körde lite styrka. Klockan ringde kvart i sex så då var det bara att pallra sig upp ur sängen och ut och springa. Var helt slut när jag började eftersom jag var på pole dancing igår så jag hade lite träningsvärk från det men det gick bra =) Meja var självklart med och sprang så även hon fick en bra start på morgonen.
Sen var det bara hem och duscha och fixa sig och käka lite gröt till frukost och iväg till jobbet.

Igår på pole dancingen så fick vi lära oss lap dance och det var jätte roligt så Staffan ska få bli försöks kanin =P Åh de sa han inte nej till...haha!!
Vi tränade även på alla trick på stången som vi har lärt oss och körde jäkligt mycket styrka. Det känns som man har gummi kropp när man går ut därifrån för man är så mjuk i musklerna...jätte skönt =)

För övrigt kommer Staffan hem idag =) Han kör 32 timmars vecka eftersom det är röd dag imorgon...vissa har det bra. Själv är jag inte ledig förens på söndag för jag ska jobba på Statt i helgen. Klirrar fint i kassan när lönen kommmer =)

Nu ska jag jobba lite.
På återseende =)

Lördag

Igår så gick vi upp till Emelie och Erik och mös lite.
Emelie och jag tog oss ett varsit glas rött och satte oss i en varsin stol ute och kollade på när grabbarna snickra på altanen.
Vid halv åtta så skulle Emelie tända grillen och det gick ju inte skit bra. Det bara rykte av den där jävla grillen och det såg ut som om hon försökte göra röksignaler och det blev aldrig varmt. Till slut lessna Staffan och Anders så dom fixade till det där och vips så brann det. När det kom upp en låga så skulle Staffan blåsa ut den...synd bara att Anders satt lite ivägen. Anders hade håll i knäna på sina byxor och där kröp det in en loppa från elden när Staffan blåste så Anders satt och sprattla med benet och skrek att han hade fått in grillen inanför brallorna. Då vräker Staffan ur sig "jag tycker tamefan du börjer balla ur jag" (från småstadsliv) åh jag skratta så tårarna rann!!
När maten äntligen vart klar så gick vi in och satte oss och kolla på eurovision och det var ju en ganska bra låt som vann. Synd att inte Sverige fick mer poäng än vad dom fick.
Strax efter tolv gick vi hem Staffan, jag och Meja.
Idag måste jag duscha min hund för hon fick en massa olja på sig när hon kröp under altanen igår. Den var precis ny oljad altanen så ni kan ju tänka er vad gott hon luktar =/

Här är grabbarna när dom står och snickrar


Men hallå där!

Ja, de är väll dags att uppdatera lite kanske...var ett tag sen nu.
Ja vad har hänt sen sist då?

I måndags så hyrde jag och Jenny pole dancing lokalen så vi kunde träna lite själv och jädrans vad vi dansade =) Vi snurrade så mycket runt stången så vi vart alldeless yra men det var riktigt roligt. Nu kan vi dansen utantill =)
I tisdags så åkte jag hem till Jenny efter jobbet och gjorde mat medans hon var och hälsade på sin farmor. Jag och Jennys katter lagade mat och kollade på tv sen när Jenny kom hem så drog vi och dansade pole dancing igen och den här gången fick vi lära oss ett nytt trick...snurra på stången baklänges! Det var riktigt läskigt för det var bara att stå och hålla i stången och falla baklänges =/ men det gick bra.

I onsdags så jobbade jag hela dagen sen fick jag äntligen åka hem en dag efter jobbet så det var bara att slänga sig framför soffan och titta på tv. Det var så dåligt väder ute så det var skönt att lägga sig på latsidan en kväll.
I torsdags så hade jag sovmorgon för jag jobbade kväll. Skönt med sovmorgon med det var tråkigt att få vänta ända tills halv elva på kvällen innan jag fick träffa Staffan.
Igår hände det inte så mycket förutom att jag jobbade kväll.

Idag har det varit öppethus på jobbet så jag tog med mig Staffan så han fick se hur jag jobba. Hade även Meja med mig så hon tiggde åt sig lite korv. Det var korvgrillning utanför så Meja trivdes väldigt bra =) Var en liten tjej där som kan ha varit 2 år kanske och Meja älskar ju verkligen småbarn så Meja stod och slickade den där lilla tjejen i ansiktet jätte länge...tur att flickan var van vid hundar =)
Efter vi hade varit på jobbet så åkte vi hem till Erik och Emelie och hälsade på. Jag har inte sett deras hus än så jag passade på att gå på en rundvandring. Staffan och jag vart även bjuden på grillfest där ikväll men jag vet inte om vi ska dit än men det lutar väll åt det. Så typiskt...jag som tänkte att vi skulle ha en helg utan alkohol i huvudtaget men ICKE!!! Jag har inte druckit på ett tag men det är värre för min sambo. Helst av allt skulle jag vilja ligga med en påse godis och kolla på eurovision ikväll och inte gör så mycket mer men vi får se hur det blir.

Jo, i lördags så jobbade jag i baren på O´learys och då var den rockiga Robin från idol där och sjöng. Han var riktigt bra! Var lite roligt å se alla tjejer som försökte ta kontakt med honom när han stod i baren. En del tjejer gick bara fram och tog på honom och gick därifrån...haha!! En del är rolig =P
Fick lite dåliga kort på honom.



Även fakiren Tobbe var där på dagen när det var några som kom och käkade. Så jäkla äckligt var en del saker han gjorde. Som att få en pil i ryggen, krossa glas i handen, stoppa decimeter långa nålar genom armar och ben.
Här fick jag några kort när han har stoppat dom långa nålarna i kroppen och en tjej som satt och åt fick komma upp och dra ut dom...undra om hon käka nått efteråt...jag var tvungen att titta bort när han drog igenom dom i kroppen.

 



Måste även berätta att United vann för 18:e året!! Min kära sambo tittade bara på mig och sa "din jävel" (han hejar på Liverpool) Älskling...jag kan inte rå för att jag hejar på rätt lag =P
MANCHESTER UNITED!!!

Nu ska jag åka upp på affären.

Puss å hej.

Tjohooo

Nu är det dags att blogga lite tycker jag. Måste berätta lite om vad vi gjorde i lördags =)
I lördags var jag på grillfest hos Jenny med några jobbar kompisar och det var en helt klart lyckad kväll.
På dan kom Madde hem till mig och höll mig sällskap när jag gjorde i ordning mig sen vid fem på eftermiddagen åkte jag in till stan till Jenny.
Jenny, Jennys kille Tobbe, jag, Strandman och Pusken gick till kvarnen och grilla sen kom även Jocke, Amanda, Johanna och Mattias och gjorde oss sällskap. Jag och Jenny gick hem till henne och hämta Tobbes gitarr sen satt vi och spela och sjöng för fulla muggar =)

Strandman sitter och försöker tända engångs grillarna med det gick inte så skit bra...men skam den som ger sig =P

  

  

  
  

  

  

Sen gjorde Strandman något nått så jävla äckligt!
Han spottade en riktig slimeloska på räcket bredvid honom som hängde där och dingla. Efter den hade hängt där i 15 min så sa Jenny till Micke att om han tog det där i munnen så skulle hon bjuda honom på en öl...sagt och gjort. Micke la sig under loskan och sörpla i sig det i munnen...trodde jag skulle spy!

 

  

  

  

  

Efter en massa alhohol och några timmar senare så blev det lite kallt så vi vandra hem till Jenny och fortsatte festen där hemma.

  

Sen hamnde Tobbe och Micke i sängen med JD i en festis flaska. Jocke var även tvungen att joina dom =)

  

  

 

Senare så fortsatte vi till O´learys och festade vidare.
Där träffade jag en massa människor som jag inte har träffat på jätte länge. Bland annat en gammal jobbar kompis som heter Josefin Nygren...skit roligt att träffa henne =)
Alla vart riktgt fulla så på söndagen fick man veta att man levde iaf =P
Det var en jäkla rolig kväll och ett stort tack till alla ni som gjorde kvällen så lyckad =)

Dom senaste dagarna har det inte hänt så mycket. Har jobbat och i tisdags var Jenny och jag på pole dancing. Jenny och jag ska hyra lokalen och träna att dansa lite själva...det är verkligen jätte roligt med pole dancing =)
Igår kom Wirre och vi kollade på film och käka chips och dipp =)
Idag har jag varit ledig och det har varit så skönt. Jag gick på en lång promenad med Meja sen så har jag städat lite sen vart det film =) Sen kom Staffan hem igen =)

Nu ska jag kolla på lite hockey och käka lite chips och dipp igen...tjockis varning för min del =P

Party ikväll

Ikväll ska jag till Jenny och festa lite. Ska bli så mysigt för vi ska grilla och så är det andra jobbar kompisar där...en mini TP fest =)
Sen blir det nog krogen =)
Jag ska dra på mig en vin fylla och den fyllan är aldrig att leka med...kan bli många utsvävningar =P

Igår så satt Staffan och jag och kolla på humorgalan. Det var så hemsk att se alla barn lida och insekter som kröp i ansiktena på dom precis som dom vore djur. Det var en nyfödd bebis som bara var 6 månader som dom försökte få i vatten men den ville inte ta emot så dom var lite osäker på om den skulle överleva. Efter 5 timmar så fick dom i den 1 droppe vatten och dom vart så glada för då fanns det iaf en liten chans att den skulle överleva. Tårarna höll på att komma när jag såg den där stackars bebisen så jag bestämde mig för att bli världsförälder. 100kr i månaden är inte mycket och kan jag då hjälpa en massa barn för min hundring så har jag iaf gjort något bra =)

I år var det förresten första året som jag inte gjorde nått på sista april. Jag jobba till fem sen åkte jag hem en stund och sen åkte jag in till stan igen och träna lite sen hem igen och kolla på film med Staffan.
Var så skönt att vara lugn =)

Nu ska jag åkte till affären och köpa lite grillmat tills ikväll sen ska jag gå igenom garderoben och kolla på vad jag ska ha på mig ikväll.

Peace out...

RSS 2.0