091129

Bläääää...har gått och blivit sjuk. Ont i halsen och feber.
Jag har absolut inte tid att vara sjuk nu. Har så mycket jobb att tänka på.

i fredags så kom Madde hit och vi myste med taco till middag sen kom vi på att vi skulle festa. Sagt och gjort, vi började dricka grogg och kolla på idol.
Senare kom Maddes pappa och hämta mig, Madde, Staffan och Jimmy och skjusa oss till galenskaper i Vannsätter. Hemma hos Jonas var det full rulle med massa folk...den ena fullare än den andra :)
Vi hade hemskt roligt och klockan tre kom pappa Gunnar och hämta oss igen och skjusa hem oss. Gunnar måste vara världens bästa. Ställer upp i vått och torrt. Han är så otroligt snäll och bryr sig om alla. Älskar familjen Gustafsson som dom vore min egen familj.

igår har jag julpyntat lite grann men det var lite jobbigt när man var sjuk så det blev inte så mycket.
Min mamma var här med en massa konstiga raggare. Hon stanna till här och kolla hur vi bor innan dom skulle vidare till Marma på trubadur. Morsan måste ha ett psyke av stål. Hon sitter och kör runt i sin stora jäkla raggarbil med en massa fulla raggare nästan varje helg. Hon dricker aldrig utan bara kör runt i bilen. Kommer typ hem på morgonkvisten. Jag skulle aldrig klara av att umgås med fulla människor till typ klockan sex på morgonen...jag skulle bli så fruktansvärt less.
Kom några kompisar igår och satt och mös med oss. Mycket trevligt :)
Klockan 4 i morse så vaknade Staffan och jag av att det small ute på bron så hela huset skakade..blev livrädd! Staffan fick gå upp och kolla och då låg det en piss full kompis (Jimmy) på bron som var på väg hem från en 40års fest. När Staffan öppnade dörren så kollade bara han på Staffan och traska in i vardagsrummet utan att säga nått och la sig och sov. "Jahopp" tänkte Staffan och så gick han in och kolla på Jimmy. Där låg han fullt påklädd med jacka, mössa och skor och sov. Jimmy bor lite längre ner i Lynäs och orkade väll inte gå ända hem så han stanna till hos oss =P
Jag klädde på mig och gick ner och så hjälptes Staffan och jag åt att bära ut Jimmy. Han var så fruktansvärt tung så tillslut fick vi försöka väcka honom. Efter mycket slit så fick vi honom att svara på tilltal och fick ut honom i bilen så jag fick köra hem honom. Lite trött när man vaknade idag =/

Idag har jag inte gjort många knop. Har varit och kikat 5 min på julmarknaden på NTO men de var så tråkigt så jag gick hem.
Staffan och jag gjorde en varsin jultallrik idag...åh gött var det. Nog för att man kommer bli trött på all denna julmat men vi var så otroligt sugna på julmat idag så de fick bli det.
Ikväll är det jobb som gäller. Kan avslöja att jag inte är så sugen att jobba nu när jag är sjuk men jag måste för annars finns det ingen här till 22:00 ikväll.

Bjuder på några kort från Pink konserten.

  



  



Bästa av allt var att jag får stå mitt i globen under ett konfetti regn :)




091122

Hejsan!

Nu har vi nästan flyttat klart. Bara en massa småsaker kvar.
Trivs som fisken i vattnet :)
I veckan så var jag och jenny som vanligt i sthlm och jobba så det har inte hänt så mycket. Igår var min älskade Madde här och käka middag med oss och mös framför tv:en med en tänd brasa och chokladpudding :)
Lägger upp några kort på vårat mys igår.





Staffan och jag var även och hämtade vårat nya köksbord av min vän Veronika. Se så bra de blev...



Nu ska vi åka och hämta lite mer saker i våran lägenhet men nu har ni iaf fått lite uppdatering :)
Har inge internet än men de kommer till veckan så då ska jag börja skriva lite flitigare. Snor internet från grannen nu som inte har sån bra brandvägg :P

Hej så länge!

Huset

Hejsan,

Nu har Staffan och jag varit och skrivit kontraktet på huset och fått nycklar så nu kan vi börja flytta in :D
Vi har börjat idag med att flytta lite som man inte har användning för som typ sommar jackor och skor osv. Har ju ända till sista december på oss att flytta så det är väldigt skönt att ha mycket tid på oss. Då kan man flytta lite saker i taget och hinna rensa undan istället för att det ska stå en massa flyttlådor överallt.
Knäppte lite kort på undervåningen idag som jag tänkte dela med mig av. Gården och övervångingen kommer senare.

Börjar med att lägga ut det bästa rummet i huset som är badrummet.
Jätte stort med golvvärme och tvättstuga i samma. Fick inte med hela rummet och jag orkade inte springa runt och knäppa i olika vinklar.


Sen har vi köket. Ganska så litet med det duger. Vid fönstret ska det stå ett jätte fint köksbord som vi har köpt.





Sen har vi en liten del av vardagsrummet.



Det kommer fler bilder sen när vi är inflyttade och klara.
Det kommer bli så bra allting! Känns så skönt med en ny start på livet för det behövs verkligen.

För övrigt så har det inte hänt så mycket mer förutom att Jenny och jag har varit nere i Stockholm och jobbat. Denna vecka var lång för då var vi där nere från tisdag till fredag.
JOOOO, jag har ju varit på Pink konserten helt oväntat. Min vän Victoria ringde mig klockan sju på tisdags morgonen när jag satt på tåget ner till sthlm och frågade om jag ville med. Jag fick en biljett av henne i förtidig födelsedags present. Pink är inte någon stor idol men hon är helt okej att lyssna på tycker jag. Hon har ganska så många bra låtar. Hon började hela konserten med en ACDC låt så redan då satte hon ribban för vilken bra konsert det skulle bli ;) Det var en riktigt häftig konsert alltså. Det kommer bilder på den med lite senare :)

Nu ska jag gå och packa lite glas sen titta på lite tv innan sängdags.
Veckan som kommer ska jag också ner till sthlm och jobba så det kommer bli en intensiv vecka.

Hade så bra så länge....

091101

Igår var Staffan, jag, Blank och Karin hos Emelie och Erik och käka 3 rätters middag...gissa om det var gott? Otroligt gott!!!!
Vi fick räckmacka till förrätt, fläskfilé, potatisgratäng, såser och sallad till varmrätt och så fick vi glass, maränger och Almondy tårta till efterätt:)
Efter vi hade käkat kom dom nya Bergviksbona Julle och Johanna och även Böxa kom sen satt vi och käka godis, chips m.m och drack lite vin och öl och surra. Väldigt trevlig och lyckad kväll.
Vi var hemma vid tolv så det vart inte så jätte sent och de var skönt.

På listan idag så står långpromenad med vovven, städa lite och så ska jag nog ta och baka något gott.
Klockan tre ska jag upp till Erik och Emelie och kolla på fotboll Göteborg-AIK med grabbarna.
Efter fotbollen ska vi åka till huset och mäta väggarna så vi vet hur mycket tapeter vi måste köpa.

Nä nu ska jag sätta fart med denna dag så de händer nått.

Hej så länge.

RSS 2.0