Halloween

Har varit i Stockholm igen med Jenny och jobbat...hur roligt som helst att åka iväg :)
På kvällarna har vi åkt in till stan och shoppat och käkat..mysigt, mysigt.
När vi åkte tunnelbanan till hötorget så hittade vi en affär precis när vi klev ut ur tåget med bara STÖVLAR! Jag vart som ett litet barn på julafton =P Jag älskar stövlar eller skor i huvudtaget. Tur att jag inte hade några pengar för annars hade jag gjort mig själv fattig.
Det är så otroligt sköna sängar på hotellet så Jenny och jag har gått in i varsit rum vid åtta, nio på kvällarna och krypit ner och tittat på tv...har varit så skönt att få lägga sig tidigt och vara pigg dagen efter och ligga i världens skönaste säng med stort, tjockt duntäcke och 4st stora, pluffsiga kuddar :)

Idag är det Halloween men det blir ingen utgång för mig. Ska upp till några kompisar och käka 3 rätters middag och kolla på film och mysa :) Ska bli himla roligt och trevligt!
Skönt å veta att man kommer vakna upp icke bakfull på söndag morgon och ha en massa pengar kvar :)

Måste bara berätta att på jobbet i måndags så kom det ett blommogram till mig. Det var min darling som hade beställt blommor till mig. 10st röda rosor och ett kort där det stod "älskar dig" Hur gulligt är inte de?:)
Vart alldeless tårögd för jag vart så rörd.



Gud vad jag hoppas någon säger att dom vill ha våran lägenhet så fort som möjligt nu. Ska bli så skönt med ett eget hus. Tänkte på det igår när jag bar tvätt till tvättstugan...snart behöver jag inte göra de nå mer :)
Har hittat tapeter som vi ska sätta upp på övervåningen innan vi flyttar in...ska bli så roligt att få nytt och fräscht :)

Nu ska jag gå och käka tacos till frukost :) käkade det igår framför idol så vart det en massa över så de kommer sitta fint i kistan idag :)

Peace out!

091022

Hej alla glada!

Har nyss kommit hem från Stockholm. Jag och lovely Jenny har varit på huvudkontoret och jobbat tisdag-torsdag. Så skönt att få komma iväg att jobba och göra nått annat :)
Igår så åkte vi ut på söder och käka och tog någon öl. Jätte trevlig med god mat och dryck och väldigt trevligt sällskap. Stackars Jenny hade köpt nya stövlar som var 10cm höga och hon som inte är van att gå i stövlar hade så fruktansvärt ont i fötterna när vi var på väg hem...stackarn kunde knappt gå =/

Det var meningen att jag skulle träffa en killkompis som jag har fått kontakt med efter 14 år!! Tyvärr så hann jag inte det den här veckan utan får träffa honom nästa vecka då jag ska ner till sthlm igen.
Helt otroligt vad roligt det är att se hur en människa ser ut efter 14 år. Jag har ju en bild av honom hur han såg ut när han var liten och nu när man tittar på kort på honom så ser han helt annorlunda ut...blir helt knasigt.

Staffan och jag ska även flytta till ett hus. Ska bli så skönt att få nått eget och bara att få en egen tvättstuga är guldvärt :)
Helt nyrenoverat är det så det är hur fint som helst. Badrummet är jätte stort med golvvärme, klinkers och så finns det plats för en jacuzzi så en sån ska ställas in :D
Vi kommer även få ett varmgarage där det finns ett rum som är isolerat som vi tänkte göra iordning som ett gästrum. Vi flyttar om en månad ungefär och det ska bli sssåååå skönt :D

Jag måste även passa på att säga att jag tycker det är synd att vissa som har sånt tråkigt liv måste lägga sig i och prata skit om andras liv när man inte ens har tagit reda på fakta utan bara får höra av en människa som inte heller vet nått. Det finns alltid två sidor på ett mynt och med andra ord två olika historier. Jag hatar att lyssna på människor som snackar skit om andra. Jag tycker man ska bilda sig en egen uppfattning. Jag förstår mig inte på människr som tycker om att gotta sig i andras liv...då måste man ju börja fundera på vad man själv har för tråkigt liv när man inte har något bättre för sig än snacka skit om andra.
Så, nu har jag fått ur mig det.

Nu ska jag kolla på film.
Ha de gött så länge.

RSS 2.0