Länge sen nu

Nu var det några dagar som jag blogga...känner att det kanske är dax nu så ni blir lite uppdaterade =)
Å vad har jag gjort då dom senaste dagarna?...hmmm...jag har typ jobbat hela dagarna (ovanligt...NOT!)

Igår var jag hos min älskade Madde Törnberg och hälsade på efter jobbet. Satt å surra lite och så fick vovvarna leka lite. Är så glad att jag har mina älskade Maddisar...utan dom 2 vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Bättre vänner finns inte!!
Lånade även ett par "flat" jeans av Madde...ni vet...sånna där pösiga jeans som hänger lite i rumpan =P Ni som inte vet vem Madde är så är hon lesbisk och kanske den snyggaste flatan och är tillsammans med sin Nattis =) Därför jag kallade jeansen för "flat" jeans för alla (nästan) flator har pösiga jeans som hänger i rumpan och troskankten syns lite och så har dom byxorna instoppad inanför strumporna. Jag har varit så snobbigt klädd den senaste tiden så jag kännde att jag var tvungen att ha lite lediga kläder som hänger lite...nog pratat om flator och jeans =P

Har inte gjort så mycket mer dom senaste dagarna förutom idag då jag åkte till Danne vid sex. Slutade jobba fem och så åkte jag och hämta min hund sen åkte Meja och jag och hälsade på Danne lite =)
Vi satt å surra lite sen kom vi på att vi var hungriga och åkte å hämta mat på en pizzeria och tog hem å käka *mums* 
Tittade lite på tv sen så åkte jag hem och nu sitter jag här och ska snart gå och sova *gäsp*

På lördag ska jag förresten åka upp till Järvsö till min syster som fyller 18 år...herregud vad tiden går! Tycker det inte var så länge sen hon var liten och gjorde alla hyss man kunde komma på...hon var värre en Emil i Lönneberga alltså!
Lite grinig är jag för att hon ska ha kalas på lördag...för jag missar ju fotbollen!!
Ska försöka ta mig till O´learys oxå på lördag hade jag tänkt. Är ett band som ska spela och det kommer vara grymt mycket folk...nice =)

Nä nu gått folk ska jag gå och sova...jobb imorgon.

Peace out!


Kommentarer
Postat av: Sanela

SV: Det ska jag göra och jag vet att han är en skitbra kille ;) Fast ibland kan han vara en dumskalle (jag vet att han läser detta så det va därför jag skrev så, haha). Det va länge sen man såg dig på jobbet nu =( Sköt om dig gumman!

2009-02-19 @ 01:56:58
URL: http://sosanela.blogg.se/
Postat av: Angelica

Ja han kan vara ett riktigt pain in the as =P

2009-02-19 @ 15:24:16
URL: http://angelicaekstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0