Jul, Jul

Ja nu börjar julen gå mot sitt slut. Har haft en jätte bra julhelg.
På julafton var vi hos Staffans farfar och käkade sedan åkte vi hem klockan 2. Julafton kändes så värdelöst när Staffan och jag bara satt hemma och uggla för oss själva. Tittade på alla grannar runt om oss som satt och mös med sina nära och kära och jag var hemma och tvättade som jag annars gör andra vardagar. Jag älskar julafton för det är verkligen en dag man myser med sina familjer så därför var jag så less. Helt plötsligt så knackar det på dörren och Madde G kommer in och säger "om en timme ska ni hem till oss och fika", kunde inte bli gladare :)
Hon visste nämligen att vi satt hemma och uggla och familjen Gustafsson tyckte inte det kunde gå för sig på självaste julafton så Madde kom och hämta Staffan och mig.
Vi åkte hem till Gustafssons och fikade och kollade på julkonserter på tv. Vid elva åkte vi till kyrkan på midnattsmässa. Maddes mamma sjunger i kören så dom sjöng jätte fina julsånger så det vart en riktig julstämning :) Familjen Gustafsson räddade våran otroligt tråkiga julafton och gjorde den riktigt mysig :)

I igår så kom Victoria hem till oss :) På kvällen åkte vi hem till Julle och Johanna på fest. Fast jag och Victoria var nykter. Bara Staffan vart apakaka som vanligt så karln fick sova på soffan =P Sover han i sängen så får man aldrig sova för han ligger och snarkar och rullar runt som en jäkla ångvält så då får han minsan anpassa sig till soffan :)

Idag har jag, Staffan och Victoria varit uppe hos mamma och firat minijul med en massa god mat och några julklappar. Mammas karls ungar och barnbarn var där också. Ena barnbarnet Adrian fick jag gosa med och det var så mysigt. Han är bara 9 månader och är gudomligt snäll och mysig :) Man börjar ju faktiskt längta lite tills man sitter där själv med en egen liten knodd och få gosa hela dagarna men de kommer väll när det kommer.
Nu sitter vi hemma och kollar på tv. Skulle egentligen till några kompisar med det vart sånt oväder så det var inge roligt att köra så vi blev hemma.
Jag och Meja var ute nyss och skotta gården och gick en promenad. Vart helt slut för dom har inte hunnit ploga vägen än så jag fick plumsa i en massa snö å de var jobbigt.

På måndag åker vi till Vemdalen. Team 42 gänget är det som åker och i år är vi 77st som åker upp. Det kommer bli så otroligt roligt. Åka slalom och så kommer det bli en massa roliga fester :)
Vi ska vara där i en vecka så man kommer väll vara lagomt slut när man kommer hem.
Det kommer mer uppdatering på det när jag kommer hem.

Nu ska jag hitta nått att dricka.

Ha de så gött!

Burrrr

Men shit vad kallt det ska vara ute då!
-20 grader just nu. Mamma har -26 grader...de är ju helt galet kallt.

Idag har jag jobbat. Har haft tusen saker att göra. När jag har gjort ett ärende så har det kommit in ett så det har inte minskat =/
Skönt att få göra helg men jag tycker synd om dom som ska jobba i helgen. Ville jobba några timmar i helgen för att hjälpa till med fick inte. Får ligga i riktigt på måndag så alla ärenden försvinner.

Efter jobbet idag så åkte jag hem till Madde i hennes nya lägenhet. Gud vad fint hon bor! jag stormtrivdes direkt när jag kom in. Hade lätt kunnat bo där.
Vi satt och titta på tv och snacka lite skit sen skulle hon skjusa hem mig. Kul att det var så kallt så vi fick skrapa rutorna på insidan av bilen.

Staffan fick en vinkyl, jätte fina påslakan, en tjock och stor filt och exklusive choklad av sin chef idag i julklapp. Nu ligger man i soffan under den tjocka filten och äter choklad (mums) Staffan har tänt en brasa i kaminen så det ska bli varmt och gött här inne.

Just de, var på julbord med jobbet igår. Trevligt var det men maten var ingen höjdare. Det var bättre julbord förra året. Vi var ungefär 140st på julbordet i år och det är verkligen roligt när alla företag inom TP går tillsammans. Synd att man började jobba klockan 8 imorse, annars hade man följt med alla andra arbetskamrater på fest. Men duktig som man är (ibland) så åkte man hem halv tio. Var hos Jenny innan julbordet och drack lite vin så man var med i matchen lite iaf :)

Nu börjar ögonen bli tunga så det blir sängen för mig snart. Imorgon ska jag åka och tömma lägenheten och städa...finns inget tråkigare man kan göra en lördag. Det skulle vara svin kallt imorgon med så jag läre väll frysa ihjäl.

God natt med er.

Mysfaktorn är hög

Brasa i kaminen, glögg och pepparkakor...de är mys på hög nivå i mitt lilla hem :)
Tänk att det snart är jul...helt sjuk vad fort den här månaden går. Den här månaden är så mysig tycker jag med allt juligt...julmusik, glögg, lussekatter, lucia, julgodis, you name it! Det är bara några veckor kvar så är det slut på allt detta.
Idag har det kommit så grymt mycket med snö! Staffan har skottat 3ggr idag och det fortsätter bara att snöa.
Men det är bra att det kommer snö så det finns snö till jul. Det blir ju så mycket ljusare också.

I måndags så var jag och Jenny ner sista gången till stockholm och jobbade...jätte tråkigt för det är så roligt att vara där men skönt på ett sätt med för det är så drygt att pendla varje vecka. Vi ska väll ner nått nästa år men det är inte alls lika mycket som det har varit.
Vi fick höra att vi hade gjort ett kanon jobb och att dom var jätte nöjda med oss...alltid lika roligt att höra :)

Idag har jag inte gjort så mycket. Jobbat på dagen...skit drygt för det är så mycket att göra!
Börjar bli sjuk igen också...vill inte bli det igen =/ fast det är bättre att jag blir det nu istället för att jag ska bli sjuk till Vemdalen som vi ska till över nyår. Var sjuk förra året och det var fruktansvärt jobbigt.
Vad har jag mer gjort...hmm...var ute och lekte med min älskade vovve i snön förut när Staffan skotta. Hon tycker det är så roligt med snö så det är inte klokt :)

På torsdag är det julbord med jobbet..fasiken vad gött!!!
Ska dricka några glas vin hos Jenny innan tror jag sen ska vi gå upp och käka. Får se vad som händer efter. Många går nog på krogen men jag är lite osäker eftersom man ska upp och jobba klockan 8 på morgonen.

Nu ska jag gå och göra mig iordning för sängen. Trött som få.

God natt :)

Småstadsliv 3


Min mobil är stulen!!!

Fan vad förbannad jag blir på folk som inte kan skilja på mitt och ditt!!
Jag och Madde var på Oleary´s i Söderhamn igår (lördag 5/12) och då vart den stulen. Det är så värdelöst att sno en mobil då man ändå stöldstänger den så den inte går att använda.
Min mobil är en Samsung i8910 HD

Kostar 8 tusen kronor. Är det någon som märker att någon helt mystiskt har en ny sådan här mobil eller att någon försöker sälja en sån här så är det inte helt omöjligt att det är min. Det finns nästan ingen som har en sån här mobil i Söderham...tror inte jag vet någon förutom mig själv som har en sån här mobil i Söderham. I en sån här liten stad så är det inte helt omöjligt att den kommer fram.
Kan ju hoppas att det finns någon ärlig som lämnar in den på polisstationen. Idag är det fel på Telias datorer så jag kan inte stöldstänga den fören imorgon och då går det inte att använda så föroppningsvis kan den bli inlämnad till polisen.
Säg till om ni hittar någon som helt mystiskt har en sån här mobil för det finns ett märke på den som jag kan koppla ihop den till att den är min. Kan även se det på telefonens idnr.

Hej så länge.


RSS 2.0