Meja

Var och knäppte kort på Meja idag vid dom nya veterinärerna vid Maja och Pluto. Folksam var där och knäppte gratis kort. Det vart inte så jätte bra kort men man kan inte begära för mycket när det är gratis. Meja var ju så uppspelt för det var ju miljoner hundar där och då hade ju inte hon tid att sitta still. Dom bilderna skulle vi få sen så dom kommer jag slänga upp här på bloggen.

Tänkte slänga upp några bilder på henne som jag knäppte idag på gården. Är ju så otroligt fint väder idag och hon var så fin min lilla älskling när hon lekte i snön.






100319

Men hallå där!

Nu har oturen vänt och helt plötsligt så känner jag att nästan allt kommer bli kanon.
Staffan har lyft ur motorn ur bilen och då såg han att vi inte behöver köpa ny motor. Var något annat som hade gått sönder som hade gjort motorn stum. Jag fatta inte vad det var...när han kom in och förklarade så sa jag bara "ja, men de där blir säkert bra" :) fatta nada vad han pratade om.
Blir ju några tusen som vi måste lägga ut men inte alls lika mycket som vad en ny motor skulle kosta.

Mamma och hennes karl kom senare på kvällen och då hade dom köpt med sig en massa mat till oss...gulliga dom. Så nu är kyl och frys uppdaterat igen. Kanon de när man har lite pengar veckan före lön.
Mamma och jag laga mat iaf igår, kött, strips och bea och en god sallad som vi smällde i oss till hockey matchen Brynäs - Djurgården igår. Som att inte de var nog så smällde vi oss lite chips och dipp också :) En väldigt mysig och trevlig kväll.

Idag ska jag åka och hämta en bäddsoffa hos lovely Dijana. Kommer bli väldans bra här hemma.
Eftersom vi bor så litet så är det skönt med en bäddsoffa så folk kan sova över om dom vill.

Just de, igår när Staffan och jag skulle sova då höll vi på och skita ner oss va rädsla. Vi sa godnatt till varandra och så släckte jag lampan och precis när jag la ner huvudet på kudden och andades ut och slappna av så rasa det ett STORT snöflak från taket. Alltså det lät som taket höll på att rasa in...fy fan vad rädd vi blev! Jag vart så rädd så jag fick "sockerdricka" i fötterna. Idag när vi skulle gå ut så fick man typ klättra över snöflaket som står rakt upp i snön utanför dörren.

Nä nu ska jag försöka bota min sambos huvudvärk så vi kan åka och hämta soffan.

Ha de gött alla!

Va f*n händer?

Kul att min bil har skurit idag!!!!!!!
När Staffan kom in och la nycklarna på bordet och berättade så trodde jag att det var ett skämt. Har inte en aning om vad som har hänt heller. Vi har alltid varit duktiga på att byta olja och fylla på olja. Kul att man måste köpa en ny motor för mellan 10-20 tusen! Bytte ju för 17 motor på bilen när jag köpte den för 2 år sedan!
Då hade oljepumpen gått sönder på bilen och bilfirman bytte motor när jag köpte den...är väll inte meningen att man ska byta motor varannat år?
Det är klart detta ska hända när Staffan är arbetslös...SUCK!

Har hänt en massa andra saker också som jag inte tänker dra upp på bloggen så därför undrar jag som det står i överskriften.
Nä nu ska jag gå och lägga mig och vakna upp imorgon och hoppas att allt var en mardröm.

God Natt alla.

Åh Trött!!!

Jobbade på O´learys i natt. Var en skön kväll för det var lagomt med folk och tryck i baren.



Vart lite rädd bara när det kommer ett gäng killar in och bär på en kille som är avsvimmad. Man vet ju inte vad som ha hänt, om han druckit för mycket, tagit någon drog eller kanske har diabetes. Dom fick iaf liv i killen och gav honom vatten men han var helt borta. Vart så irreterad på vakterna med. Först kom det en vakt som såg när dom bar in killen och han sprang iväg (antagligen för att hämta någon annan vakt). Det kom iaf tillbaka 2st vakter och när dom såg att han var uppe på benen så gick dom igen??? Hallå, killen är helt borta...kanske skulle hjälpa honom ut och fixa så han kom hem ordentligt eller ambulans kanske? Han behövde säkert magpumpas.
Vart så förbannad så jag koka. Sa till en kille som jobbar i plocken att hålla koll på baren så gick jag och prata med en kompis till den där killen. Fråga om han hade diabetes eller om han behövde en ambulans men det var tydligen lugnt. Sa att dom måste ta hem honom och det skulle dom göra. Tittade på grabben och han hade totalt tom blick för att han var så borta. Dom där jävla vakterna ska få höra...vilka dårar!
Fick säga till samma vakt flera gånger att jobba. Han stod vid baren och hängde, så fick jag säga till honom att det var en kille som låg och sov vid ett bord sen en annan kille höll på och banka på fönstrena för att försöka öppna dom....hjälp, håll koll!! Bättre med vakterna som är lite äldre än 24, dom vet iaf hur man är vakt och håller stor koll. 

När jag kom hem klockan 4 på morgonen så vart det inte så mycket bättre. Kommer in i sovrummet och där ligger sambon över hela sängen snorfull. Han säger att han inte var så full men det är jäkligt lätt att försöka förklara bort sig för att inte få så mycket skäll. Hade inte en aning om att han hade druckit men märkte direkt när jag skulle försöka väcka honom och det var helt omöjligt. När han väl vakna så prata han bara en massa strunt och fatta inte själv vad han sa. Vart så less...varit vaken i 18 timmar, fötterna och benen värkte och ville bara sova, men lätt å sova men en full karl bredvid en som snarkar som en tok. Han åkte ut på soffan! Sen kunde jag inte somna rikigt...vaknade hela tiden. Tur att jag börjar jobba klockan ett imorgon så jag får sova ut lite.
Men nu så, nu ska jag sluta vara så anti :)

Denna dag ska jag städa lite mer och tvätta. Tror nog att det mest kommer att bli att ligga på latsidan i soffan och inte lyfta ett finger eftersom jag är så trött men jag ska försöka göra ett ryck här hemma.
Ska ta en långpromenad med vovven så kanske man vaknar till.

Först lite mat i magen! :)¨

Hej så länge!


100311

Men jäklar vad dålig jag är på att blogga...måste ta mig i kragen!

Det har inte hänt så jätte mycket den senaste tiden.

Det ända riktigt roliga som har hänt var att jag, Staffan, Madde, Victoria och Jonas var på Småstadslivs 3 release fest och då balla jag verkligen ur =P För mycket sprit till Angelica så kan vad som helst hända. Ringde dagen efter och skämdes till min pappa som jag tyckte just då att det var bra att han bor 50 mil ifrån mig för annars hade han tagit mig i örat...riktigt hårt!

Det var den 27 februari. Dagen började med att jag väntade på mina vänner Madde och Victoria som kom vid tre, fyra på dagen. Vi käkade lite sen satte vi igång med att göra oss i ordning och började dricka. Som vanligt när jag ska ut och festa med Madde så ska vi börja så sent som möjligt så vi måste hälla i oss.
Vi skulle vara i Bollnäs klockan 19:00 så vi åkte vid halv sex eller nått...bra rund under fötterna. Jag hade druckit några RedBull-Vodka drinkar och i väskan hade jag med mig en flaska Mintu med O´boy som jag, Madde och Victoria drack av uppe i Bollnäs.

I Bollnäs började kvällen med att vi tittade på Småstadsliv 3...fantastisk rolig och bra film! :)
När filmen var slut så gick vi raka vägen till baren. Där beställde Angelica 6:or hela kvällen och det hjälpte mig inte direkt att inte balla ur.
Ett mycket bra band som heter Engman Kapell spelade under kvällen och där stod jag längst framme vi scenen och sjöng som aldrig förr. Hade inte så mycket till röst på några dagar.
Ingen av dom jag var där med stod vid mig vid scenen utan stod på sidan och kollade på när jag röjde gärnet.
Under bandet spelade så hände nått i mitt huvud och jag kommer inte ihåg skit mycket från Bollnäs.

Tror vi var hemma vid två eller nått. Då gick Staffan och spydde och la sig och sov (vekling). Madde stekte en massa korvar somlåg över hela bänken dagen efter btw =P Jonas, jag och Victoria spelade SingStar sen kom vi på att vi skulle åka på efterfest. När vi kom på det så hade även Madde hunnit gå och lägga sig (klockan var tre på natten) ryckte upp henne och for till festen. Victoria åkte till någon annan fest än mig, Madde och Jonas.

Jag tog med mig flaskan med spriten och RedBull och fortsatte att dricka. När klockan var fem så åkte Madde hem och varför inte jag följde med då förstår jag inte...nä jag skulle fortsätta dricka....kära värld!
När klockan var halv sju på morgonen så kom Jonas, jag och en kompis som heter Mattias att vi skulle ta skotrarna och åka hem till mig och väcka Staffan. Självklart så fastnade vi med båda skotrarna och det tog en timme typ att gräva upp dom så vi gav upp tanken med att åka hem till mig och åkte istället tillbaka till Jonas och satte oss i bastun och värmde upp oss.

Vid åtta gick vi och la oss i Jonas dubbelsäng. Vid nio vaknade Mattias och jag och kom på att vi skulle åka hem för det skulle vara hemskt skönt att vakna upp i sin egen säng. Sagt och gjort. Jag tog Jonas skoterstövlar som det är typ storlek 43-44 på och jag har 38, Jonas täckbyxor som det var storlek XL på och min jacka som är lång ner till knäna men dragkedjan är sönder så när jag knäppte den så satt den enbart fast uppe vid brösten. Först åkte vi hem med Mattias och sen tog jag skotern därifrån hem till mig och det är en bit. Körde ut på stora vägen, stora stövlar, stora byxor, jackan som fladdra bakom mig som en mantel och luvan på jackan på körde jag fort hem så inte polisen skulle se mig (hejdå körkort) Folk som såg mig måste ju tycka jag var dum i huvudet. Det stod bilar över hela parkeringen hemma så jag parkerade skotern lite snett på gården och vinglade in. Alltså det fattades ju bara dunken som jag skulle hållt i näven så hade jag sett ut som en äkta norrlänning.

När jag kom in innanför dörren (kl 09:45) så ringer Mattias och frågar om jag kommit hem ordentligt. Jag säger "ja, jag kom precis innanför dörren" då hör jag Staffan från övervångingen "vadå hem?!, vad har du varit då?" Hmmm kom på att jag inte berättat för min sambo att jag hade varit på fest hela natten och morgonen. Han bara tittade på mig och skakade på huvudet när han såg hur grisfull jag var så han skickade mig i säng omedelbums. Vaknade runt fyra på dagen åh mådde sssååå dåligt!

Stackars Staffan som fyllde år fick ingen vidare gullig flickvän på sin födelsedag. Har bett om ursäkt gott folk.
Svärmor kom med snabbmat åt mig och några kompisar till Staffan kom och fika och passa på att skratta lite åt mig. Ja de var en jäkla lördag och söndag så nu ska jag inte dricka på läääänge!
Jag skäms jätte mycket för att jag var ute och åkte skoter full...ni behöver inte banna mig för jag vet att jag gjorde fel.

Vad har mer hänt då? Jo, Staffan och jag hade en liten myskväll för en vecka senoch vi gjorde en exotisk planka...mycket gott! och tittade på film.



Måste bara berätta en till sak. Staffan och några kompisar har startat ett band :) Riktigt bra låter dom! Så nu ska dom ut på några spelningar. Ni får ringa om ni behöver något bra band till någon fest eller nått :)

Meja är inhoppare i bandet =P



Idag fyller förresten Anders Lindberg 30 år och Victoria Lindevall 25år...stort grattis till er!!!!

Den 27 mars åker vi ett helt gäng till Vemdalen över en dag och åker en massa skidor och så blir det väll nått att dricka. Men inte lika mycket som den där lördagen och söndagen.

Kommer inte på så mycket mer att skriva men jag ska försöka blogga lite mer.

Måste bara lägga upp 2 bilder på en meter snölyckta som min mormor hade stått och gjort en dag när hon hade tråkigt. Rolig hon min lilla mormor :)

 

Hejdå så länge...


RSS 2.0