Länge sen nu...

Nu är det dags att uppdatera igen.
Har inte hänt så mycket så det finns inte så mycket att skriva om.

Idag har jag jobbat hela dagen sen åkte jag och hämta min ena syster som följde med mig hem för jag hjälpte henne med en uppsatts. Efter hon hade åkt så kom Staffan hem. Han har bara en 32 timmars vecka den här veckan så det var skönt att få hem honom en dag tidigare =)
Nu på kvällningen så gick jag ut och gick en långpromenad med Meja. Vi stanna och hälsade på Madde som stod och baka till hennes födelsedag...var tvungen att smaka en kaka som var jätte god även fast hon hade glömt dom i ugnen så dom var lite brända =P

Har sån himla träningsvärk idag efter jag var på pole dancingen igår. Vi skulle lära oss ett nytt trick som var skit svårt så jag vart så arg på mig själv för jag klarade det aldrig hur mycket jag än försökte. Jenny och jag ska låna lokalen någon dag så vi får träna lite för oss själva så vi blir bra. Just nu ser det ut som två stycken heffaklumpar som försöker svinga sig runt en stång...vi är så himla osmidig just nu.  Jag måste verkligen börja träna lite hemma också så man blir lite smidig.

Undra vad man ska göra på sista april då? Jag ska jobba både imorgon och på fredag så någon supning blir det inte för min del men man vill ju hitta på någonting. Blir nog bara att Staffan och jag åker och kollar på någon majkase och tar det lugnt.

Nu ska jag titta på Man united - Arsenal matchen.
Du Dijana...United gjorde precis ett mål =P

Hej Svejs!

Road trip med Madde

I fredags så drog Madde, jag och Meja ner till pappa.
Jag skulle förstora läpparna och Madde skulle passa på at träffa pappa. Madde och jag har varit bästa vänner i 9år och hon har aldrig träffat min pappa (konstigt nog) så nu tänkte vi att det var på tiden.

Här början våran resa


En gammal jobbar kompis från statt som heter Robin ringde dagen före och fråga om jag kunde skjusa ner honom till Uppsala på fredagen för han ska flytta dit. Eftersom vi ändå skulle åka förbi Uppsala så fick han lifta med oss =)

Robin =)


Strax innan Uppsla stanna vi på en rastplats för Robin inte fick tag på tjejen han skulle bo hos och då passa Robin på att gå och skita  Och Madde och jag stod och fula oss medans vi stod och vänta på att få komma iväg .

Efter att vi hade stått på den där jäkla rastplatsen i 1 timme så lessna jag och så åkte jag till en Statoil mack och fråga efter vägen och tjejen på Statoil ritade på en karta.
När vi äntligen hittade fram så lämnade vi av Robin sen drog Madde, Meja och jag vidare mot Linköping.

När vi kom fram till Stockholm så hade ju Madde och jag turen med oss och hamnade i en bilkö från norra Stockholm till södra Stockholm. Det tog 3,5 timme att ta sig igenom Stockholm. Det hade hänt en bilolycka borta vid Salem och det var 4st bilar som var inblandad och en omkom.

Bilkön
'

Efter vi hade kommit ut ur Stockholm så stanna vi på Nyköpingsbro och köpte JÄTTE mycket godis. Finns en jätte stor godisaffär där inne så vi gick runt där inne och såg ut som små barn =)
Vid nio var vi framme hos pappa. I vanliga fall så brukar det ta ungefär 5 timmar till pappa men i den här gången tog det 9 timmar *suck*
Ja,som sagt skulle Madde passa på att träffa pappa och han skulle komma hem på lördag för han var och jobbad men då ringde han på lördagen och sa att han inte skulle komma hem för mässan han var på skulle vara en dag till. Kul att åka sammanlagt 100 mil och inte får träffa pappa. Vi sa att Madde skulle följa med någon annan helg så hon får träffa pappa någon gång...får se till bara så det inte går 9 år igen =P

Madde och jag åkte in till Linköping på lördagen och shoppade lite kläder och annat smått och gott. Vi äka en jätte stor  räkmacka i Linköping. Hade räkor över hela brickan när jag satt och käka  sen åkte vi till min farmor och farfar och hälsade på.
Efter visiten farmor och farfar så åkte vi och mötte upp min läpp förstorings doktor och hans assistent och så följde dom med hem till pappa för jag skulle förstora läpparna.

Skit nervös var jag för tänkte att det skulle göra lite ont men det gjorde faktiskt inte ont den här gången och det var väll för att jag visste vad jag gav mig in på, de visste jag ju inte första gången.
Det var lite kvar i sprutorna när han var klar med läpparna och då fråga han om han skulle kasta dom eller om jag ville använda det som var kvar, så jag sa att det var väll bara att spruta in. Han tyckte inte att vi skulle ta nått mer i läpparna så han tog bort lite utrycksrynkor på mig. det är inget som syns och det var helt onödigt egentligen...men, men. Nöjd vart jag iaf...som vanligt. Han är så himla duktig =)
 <--- Läpparna ny gjorda. Jätte svullna.

Senare på kvällen skulle Madde fixa lite blonda slingor på mig för jag vill bli lite ljusare till sommaren. Jag sa att hon skulle använda alla hål på hättan och det skulle jag aldrig ha sagt. HELA året vart blont förutom lite i luggen och lite bak i underhåret som det var brunt kvar i. Eller det vart inte blont, det vart GULT!!!!
Känner mig inte skit snygg nu...jätte svullna och blåa läppar och gult hår =P Jag ska fixa till håret senare i veckan tänkte jag...lägga i lite mer så jag ljusnar upp håret.

Madde hade skit ont i ryggen efter hon hade gjort slingor på mig så hon la sig på golvet och Meja tyckte så synd om henne så hon skulle trösta Madde =)


När vi åkte hem idag så SJÄLVKLART så hade det hänt en olycka igen i Stockholm så vi vart fast i en kö. Den här gången tog det bara en halv timme som tur var och ingen hade kommit till skada.'


Jag lägger ut lite fler bilder från pappas gård och hans hästar.

Här är en av pappas hästar. En 2 årig hingst som står och kollar på Madde och mig när vi sitter och käkar frukost.


 <--- 2 av pappas hästar 
<--- Stallet

Dagen då Emma kom =)

Idag har staffan och jag städat en massa och det behövdes kan jag säga =)
På eftermiddagen kom Emma hit med hennes hund Gundvald och vi var ute tillsammans så hundarna fick leka. Jätte roligt att dom gick så bra ihop =)
Äntligen träffades Emma och jag privat och inte bara på jobbet...alltid när vi ska träffas så är det någon som får förhinder men nu jäklar slog vi till och träffades =)
Emma och jag är så lika varandra...vi har nästan haft liknande liv, vi sover likadant (ser ut som vi ligger död i en kista med händerna på bröstet), vi dricker inte kaffe, vi har båda rökt med slutat..ja, you name it =) Vi är så bra vänner och jag är så glad att jag har dig stumpan.

Idag rök min långa naglar också =(
Det var några som gick av igår när jag höll på och packa en massa kartonger på jobbet och så orkade jag inte sätta dit några lösnaglar så då klippte jag av dom som var kvar så får dom växa om. Så typiskt för jag var så nöjd över att jag hade lyckas fått dom så långa men, men.

Imorgon så börjar jag jobba i det nya huset vi har fått =) Ska bli så otroligt roligt för det är så fräscht och snyggt där inne. Det kommer kännas som man får börja om på ny kula så det ska bli riktigt spännande att åka dit och jobba.
Vi sitter också alla samlad och det känns bra för det gjorde vi inte förut.

Nu på fredag åker jag, Meja och min darling Madde ner till pappa och det ska bli så himla mysigt och roligt.
Jag längtar som fan gumman!!  Roligt att du ÄNTLIGEN ska få träffa min pappa efter 9 år som vi har varit vänner =)

Nu står Staffan och ropar på mig att jag ska gå och göra mig en matlåda av maten han har gjort så det är väll bara lyda herrn och göra som han säger =)

Hej Svejs!

Energin kom

Jag fick lite energi ändå =)
Har putsat fönster och strykit gardiner och hängt upp. Skulle städat golven också men då hade Staffan gjort så god mat, serverat med rött vin så det var bara att sätta sig att käka och efter maten så blev det lite mer vin och godis =)
Sitter i soffan nu och har kollat på så ska det låta och nu kollar vi på talang 2009 och inväntar en film som börjar snart.

Nu kom Flatan (Madde T) och David och hämta lite sällskaps spel =)
Snacka om vannsätter bor...David kom in och gick och höll sig i väggarna för att han hade druckit  en och en annan öl för mycket och Flatan kom in med en öl i handen. Efter en stund så fråga Staffan vem det egentligen var som körde eftersom båda hade druckit...både David och Flatan flinade bara och försökte se duktig ut =P

Nu ska jag se på filmen sen blir det kväller eftersom jag ska upp och jobba imorgon.

Lägger ut en bild på när Flatan och jag håller på och fular oss =P



Måste säga att Madde är jäkligt snygg på det här kortet =P


Fredag

Idag är jag ledig, sssåååå skönt! Tänkte igår att idag skulle jag sova länge för jag har inte sovit ut på länge...MEN...jag vaaknade tidigt iaf pga att det var några vaktmästare här och blåste löv och tog upp grus med en massa maskiner så det var lika bra att gå upp.
Fick beställa tid på hälsocentralen idag för jag har fått urinvägsinfektion igen *suck* lider av kronisk urinvägsinfektion så det är inte direkt första gången jag har det. Får man gå en vecka igen på antibiotika..men, men.

Igår så grillade Staffan och jag för första gången i år. Vi grillade fläskfilé och till käkade vi potatisklyftor, bea sås, sallad och egen pizzasallad. Till efterrätt käkade vi marängswiss =) Drack även rödvin till.
En liten lyx torsdag helt enkelt =)
Medans vi käka så kollade vi på "hjälp, jag är med i en japansk tvshow". Roligt program men jag måste ju säga att japanerna är ganska konstiga =P

Idag tänkte jag att jag skulle städa lite och hänga upp lite nya gardiner men jag har inte fått tillräckligt med energi än. Vill även baka...jätte sugen på att baka nått gott...får se om det blir nått. Hade tänkte städa ur bilen också som ser ut som en soptipp men vi får se om det blir nästa helg istället då vi ska byta däck och tvätta bilen. Mycket jag skulle behöva göra men jag har varken lust eller ork än att göra nått.
Sjöng lite singstar med Staffan nyss och han förlorade stort...hehe =P det är typ allt jag har orkat än.

Nu ska jag åka till sunnanå en sväng.

Bye, Bye

Gäsp!

God morgon gott folk.
Sitter just nu i morgonrock och är ganska trött fortfarande. Vaknade halv nio idag men jag har legat och dragit mig i sängen tills nu. Ska snart göra mig en varm macka och O´boy till frukost och sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för jobbet.
Kommer bli en ganska så stressig dag på jobbet så jag längtar inte dit.

Igår tog jag förresten första fästingen på Meja i år...blääää!! Vidriga odjur!!
Nere hos pappa så ligger det några veckor före med våren så där har väll dom odjuren vaknat upp.
Det står väll inte på fören dom börjar komma här hemma med.

Det blir inte ett sånt lång inlägg just nu för jag måste gå och börja göra mig i ordning för jobbet och käka lite frukost.

Hej Svejs!


Påsk

Hej alla glada!
I kväll kom Staffan och jag hem efter en riktigt skön semester hos min pappa. Det har varit kanon väder och jag har suttit ute och solat varje dag. Har bränt mig i ansiktet så jag ser ut som en kräfta i fejjan =P
I torsdags när vi kom ner så satte vi upp ett stort tält som vi skulle ha till 50 års festen på fredagen sen drack vi lite vin och bärs på kvällningen och hade det allmänt trevligt.
På fredagen höll vi på och fixa till festen. Pappas sambo fyllde 50 år och hon vart bortrövad på torsdagen och hade ingen aning om vad vi pyssla med hemma så när hon kom hem på fredagen så fick hon sig en rejäl överraskning =)
Vi käka jätte god mat och festade på kvällen. Pappas chef var där och jäklar vilket drag det var i gubben. Han var en riktigt rock´n rollare och rockade loss hela kvällen. Han och pappa körde luft gitarr och jag har aldrig sett min pappa så galen så jag skratta så jag höll på å dö!
Pappa, jag, Emelie och pappas chef skulle ta in alla hästar på kvällen och då var pappas chef tvungen att hjälpa till för han skulle vara lite macho och ta in en hingst som är 2 år och väldigt livlig. När Staffan och jag var hästvakt i sommras så hade jag stora brännsår i händerna för jag höll i så hårt när hingsten höll på och stegra och sparka bakut men han var ganska lugn nu när pappas chef tog honom. Jag gick med festkläder och högklackat och tog in hästar...såg lite roligt ut måste jag säga =P
På natten när festen började avta så satt Staffan och spela gitarr och jag sjöng. Alla tyckte vi var så duktiga så vi fick inte sluta =P men Lollo (min låtsas syrra) tyckte jag sjöng bästa låten. Hon kan inte spela gitarr så hon hittade på egna ackord sen sjöng hon en påhittad låt om dagen och kvällen...så jävla roligt =P

På lördagen vaknade vi klockan 8 på morgonen och tog frukost och gick ut och satte oss. Jag la mig i hängmattan en stund och sola lite. Det var så fruktansvärt varmt klockan 8 på morgonen.
Efter vi hade käkat lunch så åkte Staffan, Meja och jag till farmor och farfar och fikade och Meja fick leka med deras hund. Efter besöket åkte vi och handla sen åkte vi hem till pappa och käkade påskmiddag. Efter vi proppat i oss all mat käkade vi chokladpudding med grädde och tittade på tv. Pappa och jag älskar chokladpudding så vi äter jämt chokladpudding när jag är där =P Det vart en tidig kväll för alla var så trötta efter fredagen.

Idag gick vi upp vid nio och käkade frukost sen åkte vi och kolla på ett hus som pappas sambos dotter och pojkvän ska flytta till. Tror inte jag har åkt så långt in i en skog innan vi kom till huset. Vad tänkte dom som bygge det där huset egentligen? " vi gör en väg 3 kilometer in i skogen sen bygger vi ett hus" Läskigt att bo så långt in i skogen när det finns så satans mycket med vildsvin där nere. Man kan inte direkt ropa på hjälp om man stöter på en för det är ändå ingen som hör en.
Vid tre åkte vi hem idag och kom hem vid åtta. Vi var tvungen att stanna vid Max i Uppsala och käka för vi var så sugna på hamburgare =)

Min älskade hund Meja har verkligen haft det bra nu dom här dagarna. Hon har fått sprungit hur mycket hon vill ute. När vi har varit inne har hon och pappas hund varit ute och lekt sen efter en stund kom hon in och kolla läget sen sprang hon ut igen och lekte med en boll med sig själv på gräsmattan. Det som har varit lite jobbigt är att pappas sambos dotter har en liten hund som ser ut som en mini pitbull terrier som är en tik och Meja och hon går absolut inte ihop för den tiken har blivit biten av en schäfer när hon var liten så hon blir galen när hon ser Meja. Så ibland har Meja suttit bunden och så fick hon sitta nere i torpet där Staffan och jag bodde så den andra hunden fick springa lite med oss också.
Om 2 veckor åker Madde, jag och Meja ner igen till pappa och då är inte den andra hunden där så då får Meja springa hur mycket hon vill. Är så skönt hos pappa eftersom han bor på landet med mycket skog och mycket fält runt om så man kan göra vad man vill utan att någon granne klagar =)

Bild 1) Födelsedagsbarnet
Bild 2) Pappas chef och pappa spelar luft gitarr
Bild 3) Pappas chef lär pappa hur man dansra rock`n roll dans
Bild 4) Meja leker i solen med en pinne

   

 

Nu ska jag gå och söva.

Hej på er!!!

Pole Dancing

Kom precis hem från pole dancing. Jenny och jag är riktigt sexiga..haha!!!
Det är jätte roligt och det ska bli så kul att få lära sig lite fler moves i dansen =) Nästa vecka är det påsklov sen drar det igång i 7 veckor igen  =)

Har varit skit trött nu i några dagar..sover så himla dåligt.
Igår jobba jag sen kom jag hem och gjorde jätte god mat och mös framför tv:en och idag har jag också jobbat och kom hem och käka mat som Staffan hade varit snäll och gjort sen åkte jag och hämta Jenny och så drog vi ut till Ljusne.
Det var så skönt idag på jobbet för vi hade möte om semestern och jag fick egenom min semester som jag hade önskat...SKÖNT!!! Har nästan 5 veckor i sommar =) Ge mig sommar NUUUU!!!!

Imorgon är det packning som gäller för Staffan och mig för på torsdag åker vi till pappa....wiiiee =)
Ska bli så himla roligt.

Har inte så mycket att säga så det bir ett kort inlägg.
Ska titta lite på House nu på 4:an.

Hej så länge!

Lägger in en bild på min vackra vän



Rock fest

Igår var jag och Madde på rock fest i Söderala. Hur roligt som helst =)
Dagen började med att jag och Madde gick på systembolaget och handlade lite annat smått och gott. Efter handlingen så åkte vi och gjorde i ordning oss. Det hör ju inte till vanligheterna att vi klär oss i rock kläder men snyggt vart det =P
När vi var klara så åkte vi till en kille som heter Micke och började förfesta lite sen skjusa Jonita oss till festen i Söderala.

När vi skulle åka så fick jag en nära döden upplevelse =P Jonita skulle köra ut från en korsning och så kollade hon inte riktigt åt ena sidan och så åkte hon ut...då dökt det upp en stor pickupoch alla i bilen skrek och Jonna gasa sen började alla asgarva av chocken tror jag =) En pickup har aldrig sett så stor ut =P Närå, skämt å sido.  
När vi väl kom till festen (helskinnad) så bjöds det på drinkar och pizza. Sen var det rockmusik för hela slanten och även sing star rock.
Det var en jätte trevlig kväll men det vart väll kanske lite för mycket sprit (som vanligt) så man mår ju som man förtjänar idag. Har legat på soffan och kollat på film och käkat kina mat =)

Jag fick en kommentar i förra inlägget  där det stod om jag kunde skriva lite om detox och hur det går till.
Meningen med detox är att man ska få ut alla gifter och slagg i kroppen. Genom att få ut alla gifter och allt slagg så blir man mycket piggare och kroppen får en helt ny start.
Det finns jätte många olika metoder att detoxa. Antingen så kan man dricka en vätska som man bland annat kan köpa på hälsokostaffärer, man kan dricka enbart smoothie m.m. Det jag gjorde var att käka grönsaker, frukt, bulgur m.m. Det gäller att hålla tiderna så man äter ungefär samma tid varje dag och att man äter 3 huvudmåltider och 2 mellanmål. Det är även viktigt att man dricker mycket vatten...ungefär 2 liter vatten.
Det finns jätte många sidor där du kan läsa om detox. Aftonbadet har jätte bra sidor.

Lägger ut lite bilder från gårdagen.

Här är rock brudarna =p


   

   

   

   

   

   

   

     

   

Onsdag

Kom nyss hem från en långpromenad med Meja. Så skönt att vara ute och gå.
Idag gott folk så gav jag upp detox...eller nu ikväll. Jag längtade så mycket efter god mat. Sista dagen var egentligen imorgon men jag kasta in handduken ikväll istället.
Har gått ner 4kg i vätska sen i fredags och 4cm runt magen så jag är väldigt nöjd ändå. Ska fortsättningsvis tänka på vad jag äter och inte äta så mycket pasta, ris, potatis, godis och andra onyttigheter tills jag har gått ner till den vikt jag vill väga och jag är inte långt ifrån =)

Idag har jag pratat med min läpp doktor och vi bestämde att jag skulle åka ner sista helgen i april då det är lön och fylla i läpparna igen...whiiii =) Han är så himla duktig. Han är riktigt berömd och vet verkligen vad han gör så man behöver inte oroa sig för att resultatet ska bli dåligt.
Ska sova över hos min pappa då när jag åker ner och jag frågade Madde idag om hon ville följa med och det lät inte helt omöjligt...skoj, skoj =) Då blir det jag, Madde och Meja som drar ner.
Meja älskar att vara hos pappa eftersom han bor långt ute på landet med mycket fält och skog runt omkring sig så Meja och pappas hund kan springa ute och leka hela dagarna.

Nu ska jag söva...natti, natti.

Lägger ut lite roliga bilder Emma hitta på en hemsida idag.
Ni får ursäkta att det är samma bild överallt men det är den ända bra profilbild jag har.








RSS 2.0