Sjuk

Vilken jävla skit dag!!!
Idag skulle jag egentligen åkt ner till min pappa men förkylningen vill inte ge sig och nu har även Staffan blivit dålig. Jag vart så jävla ledsen när jag insåg att jag inte kunde åka...vill verkligen träffa min pappa.
Tur jag har semester om 2,5 veckor för då någon gång under semestern ska jag åka ner till honom. Gäller bara att passa in någon tid då han är ledig. Jag pratade med honom idag och då tänkte vi om vi skulle åka ner till västkusten med husvagnen eller göra något annat skoj i sommar. Jag vill iaf visa Staffan Vadstena...det är så himla fint där på sommaren. Det är fint överallt nere hos pappa så vi ska nog kunna hitta på en massa roligt i sommar =)

Vi syns om någon vecka pappa.
Älskar dig...


Day 4

Jag och Staffan vaknade vid tio och då gick vi ner och käkade frukost och det var jätte fint väder så vi gick ut och satte oss och drack kaffe...eller Staffan drack kaffe eftersom jag inte har blivit så vuxen än.
Sen gick vi upp på rummet och gjorde oss i ordning och åkte in till stan och mötte upp Markus och Jessica. Jonas, Tomas och David gav upp den här dagen för dom var så sliten så dom åkte hem...jävla sopor!! =P
Jag, Staffan, Markus och Jessica gick runt på olika pubar och drack lite sen hittade vi en sportbar som visade tennis för det var ju Staffan och Markus tvungen att se.
Vid fem så gick vi och ställde oss i kön till Bruce Springsteen konserten. Bara stod och gapade när vi kom dit för jag tror aldrig att jag har sett en sån lång kö någon gång. Dom andra 2 gångerna vi har varit på Bruce så har vi ställt oss i kl klockan 17:00 och då har vi alltid fått stå innan för stängslet framme vid senen men icke denna gång. Kön utanför var säkert 2 km lång!!! Fick gå hur långt som helst innan vi hittade slutet på kön och kunde ställa oss.

Nils Löfgren kom in igen och spelade Idas sommarvisa för oss



Här kommer några videoklipp från Bruce konserterna






Efter denna kväll var slut så gick Staffan och jag tillbaka från stadium till Djurgården där vårat hotell låg.
En väldigt fin promenad =)

På morgonen efter gick Staffan och jag upp och käka våran sista brak frukost sen åkte vi och hämtade Markus och Jessica och åkte hem. Först så lämnade vi av Staffan i Åkersberga på hans jobb sen fortsatte jag, Markus och Jessica hem. Väl hemma så kom Madde med Meja efter en lång promenad dom hade tagit och det var en VÄLDIGT glad hund jag träffade =) Både Staffan och jag har haft Meja abstinens när vi var i Stockholm.
Madde och jag grillade lite och sen hjälpte jag henne att plugga och så kollade vi på lite tv =)

Detta var mina dagar i Stockholm. har haft så fruktansvärt roligt =)
Ett stort tack till familjen Gustafsson som som hjälpte oss med djuren dom här dagarna...ni är helt underbara!!

Day 3

Denna dag är väldigt stor...fotboll...Sverige - Danmak!!!
Staffan och sov över frukosten idag för vi var så trötta. När vi vaknade så gjorde vi oss i ordning och tog bussen in till stan. När vi hoppade av bussen så var det en massa danska fotbolls fans som stod vid plattan och spela fotboll och sjöng den danska nationalsången.





Staffan och jag gick vidare till en Stadium affär och köpte en varsin fotbolls tröja sen gick vi vidare till Centralen och käka på Burger King och mötte upp Markus och Jessica. När vi hade mött upp dom så åkte vi tunnelbanan till Camp Sweden.
Där var den en MASSA folk...flera tusen.
Öl inhängnaden var lika stor som en fotbollsplan och utanför inhängnaden så satt massor av folk i gräset och drack öl.



  

The Poodles var där och sjöng



  

Jag fick en autograf av Kicken i The Poodles =)



Även Fredrik Reinfeldt, Henrik Strömblad, Johan Berger från Starpilots med flera var där.
Vi hade en jätte stor, storbilds tv inne i öl inhängnaden där man kunde spela lite bil sport på en Xbox om man ville innan matchen.



Här kommer några kort på några roliga människor

   

Efter mycket uppladdning så började mer än häften av alla människor tåga till Råsunda på matchen men vi stannade kvar och fortsatte uppladdningen och när matchen skulle till och börja så hade några intagit första pakett =P

 

Danskarna kan vara väldigt roliga ibland =P


Här har matchen börjat


Efter den otroligt dåliga matchen (Sverige förlora med 0-1) så åkte vi in till gamla stan och satte oss på en krog. Där träffade jag på några danskar som så klart var väldigt nöjda. En dansk som jag pratade med hade satt på sig en svensk tröja och hade en dansk halsduk...han ville visa att sverige inte alls var dåliga bara för att dom hade förlorat...mycket bra dansk =)
Men det var inte lätt att förstå vad dom sa...pratade engelska med dom men ibland så slängde dom in danska ord och då fatta man ingenting vad dom sa. Tomas kom fram och sa att dom skulle spotta ut gröten dom hade i halsen =P

  

Min karl vart väldigt full på slutet så det var bara ta kortet av honom så han inte skulle dricka nå mer och ta en taxi hem till hotellet  *suck*...karlar!!!!


Day 2

Igår så började vi dagen med en underbar hotell frukost sen gick vi upp och gjorde oss i ordning för dagen.
När vi var färdiga så gick vi ner på Gröna Lund och mötte upp Tomas, David, Jonas, Markus och Jessica på en bar utanför Grönan. Där tog vi oss nått att dricka sen gick vi in på Grönan. Där inne så åkte vi lite karuseller och gjorde annat roligt.
Här åker Markus och Jonas Insane
 

Vädret var lite bättre idag iaf...det var moln på himlen med det regnade iaf inte =)
Vi hittade på en restaurang där dom sålde 1000g hamburgare. Om man käkade upp den så fick man den gratis...1kg kött och 1kg tillbehör plus strips men dom behövde man inte käka upp. Staffan var bra sugen på att testa men han gjorde det aldrig.

Fick en jätte god drink av en bartender där inne


Efter Grönan så åkte vi in till stan och gick på några krogar. Vi stannade till på krogen Fridays på Stureplan och tog oss lite att dricka och där tror jag att jag drack den absolut godaste drinken i världen!!
(min mobil kamera är inte den bästa)
En blandning av vaniljglass, Baileys, Kahlúa, Vodka och en massa krossad is och chockladsås på glaset.


  

Efter vi hade varit på Fridays så gick vi uppåt på gatan och hittade en liten Pub där det inte var så mycket folk. Det kom in en ros försäljare så Staffan köpte en ros åt mig =)


  

Det vart ingen nattsudd för Staffan eller mig så vi tog en taxi hem så vi var vid hotellet vid tolv. Där köpte vi oss lite att äta som vi tog med upp på rummet och kollade på tv en stund.
Vi kände att vi var tvungen att vara någorlunda pigga till fotbollen =)

Bruce Springsteen

Hittade en video på den lilla flickan på 7 år som sjöng Sunny day.



Day one

Hej på er.

Nu är dag ett avklarat och det var en väldigt regnig och kall dag/kväll men vi gjorde det bästa av sitiutionen =)
Vi startade kl 09:00 på morgonen hemifrån och då åkte vi och hämtade upp Jonas på han jobb. I Upplands Väsby så mötte vi upp Markus, Jessica, Tomas och David på en mack och så bytte vi så Markus och Jessica åkte med oss och Jonas åkte med Tomas och David. När vi kom fram till Stockholm så åkte vi lite vilse först men till slut så hittade vi rätt. det är så fruktansvärt fint på vårat hotell så jag stod bara och gapa när jag såg det. Markus och Jessica följde med oss upp på rummet för dom skulle låna datorn och leta hotell. Dom hade inte fixat något boende men efternågra samtal så fick dom rum på ett hotell =) Staffan och jag gjorde oss i ordning sen så tog vi en taxi till Markus och Jessicas hotell så dom fick lämna sina väskor. Från deras hotell gick vi till Stureplan och tog oss nått att dricka på Fridays
  


sen gick vi vidare mot Stadium och mötte upp Jonas, Tomas, Davis, Erik och Emelie sen gick vi på några pubar och drack öl.

 


Vid 17:00 så gick Staffan, jag, Erik och Emelie och ställde oss i kön till Bruce Springsteen. Det tog väll en halvtimme sen var vi inne på Stadium. Det var ju väldigt regnigt så redan vid den här tiden var vi dyng blöt. Vi var bland dom 2000 första så vi fick band runt handleden och fick stå framme vid senen =)

En blöt Emelie och Erik
 

Efter vi hade stått ute i regnet 3 timmar så började Bruce Springsteen spela =)
Vilket ös alltså!!!
Första som hände var att Nils Löfgren i bandet kom ut och spelade "Idas sommar visa" på dragspel. Sen kom hela bandet ut och så öppnade Bruce konserten med Badlands. Senare under kvällen när dom spelade "Waiting on a sunny day" så var det en liten unge i pupliken som sjöng refrängen. Ungen kan inte ha varit äldre än 7år. Hela pupliken tystnade medans Bruce höll i micken åt henne och lyssnade på när barnet sjöng...så himmla gulligt!! När ungen hade sjungit klart så tog Bruce upp henne i famnen och visade upp henne för pupliken. Helt otroligt att ungen kunde sjunga refrängen...det ska börjas i tid =P
Något mer som var gulligt var när Bruce sjöng en låt för Patti (Bruces fru) som inte var med på konserten. Hon var hemma med barnen så Bruce kunde åka på sin Europa turné så därför sjöng han en låt för henne.
Det är sånt ös jämnt på Bruce Springsteen konserter och även fast det var regn igår så var det otroligt roligt ändå.




  





Vid elva var konserten slut och då trodde jag på riktigt att min rygg skulle gå av och bena ramla bort. Efter ha stått ute så länge blöt och frysen så har man spänt sig så mycket så jag hade ont i nästan hela kroppen. Staffan och jag gick till en kiosk och köpte nått att dricka sen så började vi gå mot vårat hotell. Efter halva vägen insåg vi att det var långt kvar så vi ringde en taxi. Hade det varit fint väder hade man nog inte haft några problem att gå. När vi kom till hotellet så köpte vi en varsin kycklingsallad sen gick jag upp och tog en VARM dusch. Hackade tänder för jag frös så mycket.

Idag på schemat står Gröna lund och någon krog men mer om det skriver jag imorgon eller nått =)
Kommer även lägga upp lite filmer sen från konserten.

Hej så länge!

Uppdatering

Nu är det dags att uppdatera lite igen.
Jag har gjort ganska mycket sen sist. I fredags så var jag, Staffan, Jonas och Meja ute och åkte båt. Stannade vid en vik som heter Hovnäs och mådde bra i solen. Även några andra var där och solade och drack lite öl.
När  kvällningen närmade sig så vart det lite kyligt så vi åkte hem och gick till Brogrillen och käka en varsin pizza. När vi satt där så kom Madde ner och tog en cider med mig sen så åkte vi till en grillfest i Vannsätter. Där var vi inte så länge eftersom jag skulle upp och jobba vid åtta på morgonen så Madde, jag, Staffan och Meja tog en promenad hem från Fallerna i Vannsätter och hem...en skön promenad =) Det var riktigt mycket ungdommar ute och söp...tror inte jag såg någon över 18år och dom var tamme fan överallt!! Typ låg en unge i varenda buske...nä men nästan så.

Gjorde mig en Pina Colada i en ananas när jag skulle åka ut med båten...riktigt gott!!


Staffan och Meja i båten


På lördagen så jobbade jag och när jag slutade klockan 22:00 så åkte jag direkt till Forsbacka på en 30 års fest...fast jag var nykter och körde.
Det var ganska så roligt då Staffan, Moberg, Stenberg satte sig på senen och spelade gitarr, tvättbräda och munspel och sjöng. Nylander och Bella var upp och sjöng och spela dom med. När dom tänkte sluta så satte jag mig på senen och sjön några godingar medans Moberg och Staffan spela gitarr =)
Vid halv ett på kvällen packa jag bilen full med folk och körde hem alla sen hem och gick och la mig.

I söndags då det var morsdag så bakade jag cupcakes sen åkte jag och Staffan till mormor och fika och gratta både mormor och mamma. Mamma var tvungen att visa upp sin nya amerikanare också...riktigt stolt var hon =)
Efter vi hade varit där så åkte vi hem och lata oss en stund innan dett var kväller.

Mina cupcakes


Igår åkte jag ner till Stockholm och jobbade lite. Var till Kaknästornet och satt och jobbade. Var bara nere över dagen så jag åkte hem igen på eftermiddagen. När jag kom hem med tåget så åkte jag raka vägen ner till jenny och vi åkte direkt till Ljusne på pole dancing. Det var sista gången igår så det var lite tråkigt men jag har anmält mig till nivå 2 som börjar i augusti. Då får vi lära oss lite mer trick som att till exempel hänga upp och ned på stången...de kan bli spännande...haha!!

Idag har jag städad och donat så det är snyggt när vi åker imorgon. Staffan och jag åker till Stockholm då och kommer hem på måndag. Vi ska gå och kolla på Bruce Springsteen torsdag och söndag och så ska vi hitta på en massa andra aktiviteter. Det mysigaste är att vi ska bo på ett lyxhotell med värsta spa anläggningen =) bästa av allt är nog hotell frukosten...älskar hotell frukost =)
Nu ska jag ta och packa klart det sista sen ska jag ta och lägga mig.
Jag kommer skriva lite mer uppdateringar senare i helgen =)

Hej så länge!

RSS 2.0