Tisdag

Ge mig en fet pizza och en STOR godispåse!!!
Jag är så trött på grönsaker och frukter nu. Efter den här veckan har jag kommit på att jag aldrig kommer bli vegetarian eller vegan. Hur kan man leva på så äcklig mat som dom gör?
Hade vi varit skapade för att äta frukt och grönsaker så skulle vi se mer ut som en ko eller nått.
Nä, en god köttabit ska det vara...en som har haft puls en gång i tiden *MUMS*

Staffan, han kasta in handduken och värmde stuvade mackaroner och falukorv. Han klarade inte av att detoxa en vecka för han saknade riktig mat för mycket. Det gör jag med men jag känner att kroppen mår mycket bättre. Jag har gått ner 3kg nu i vätska. Är inte alls lika plumsig och jag har inte svullen mage längre som jag annars brukar ha varje dag.
Efter den här veckan så ska jag börja tänka på vad jag äter och inte proppa i mig allt jag ser som ser gott ut.

Min sambo skickade sms idag och sa att han hade drömt om att vi gifte oss inatt. Förväntade att han skulle stå på knä med en ros i munnen när jag kom hem från jobbet idag och fria men icke! Närå, skoja bara. Ska gå några år till innan jag gifter mig. Det som är lite roligt tycker jag är att Staffan har blivit så romantisk. För några månader sen kunde man inte tro att han kunde vara så romantisk som han är. Jag mår så himla bra med min sambo...du är bäst darling =)

För övrigt har det inte hänt så mycket.
Har haft utbildning typ hela dagen idag på jobbet och det är lika mycket utbildning imorgon.
Inte nu på fredag men nästa fredag bär det av till pappa. Jag längtar som en tok!!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen.

Måste även säga någon rad om några goa bruttor.

Emma - Jag tycker så synd om dig gumman. Hoppas du blir av med den där grymma blåsan snart så du kan prata riktigt och slippa ha så ont. Är så glad att vi är vänner. Du är en sån himla go och söt tjej som alltid ställer upp och lyssnar och en vän som man kan lita på. Love ya my friend.

Madde - Kom hem!!!! Nu har jag inte pratat med dig på några dagar och jag håller på och dööör av längtan efter dig. Jag måste verkligen ringa till dig imorgon. Du är verkligen mitt hjärta. Älskar dig gumman! Det är du och jag Alfred...

Klen - Min pulla ;) Du är verkligen speciell darling. Har haft så roligt med dig och du är en riktigt bra vän. Kan verkligen prata med dig om allt. I love you darling.

Viktoria - Måste börja med att säga grattis till körkortet =) Vi har varit vänner i 18 år...herregud...18år!! Vi har varit med om väldigt mycket dom här åren och jag är väldigt glad över att vi är vänner. Du har bott i Stockholm i många år och även utomlands och vi har inte kunnat umgåtts så mycket, men vi har ändå vetat att vi är lika bra vänner för det. Du är verkligen en riktig vän. Puss på re

Lördag

Idag är det andra dagen på min och Staffans detox vecka. Vi skulle börja idag egentligen men vi började igår istället. Än så länge känns det bra...lite sugen på en mör köttbit är man väll men man får stå ut, det är bara en vecka =)
Tror nog vi kommer bli väldigt trött senare idag och speciellt imorgon men sen på måndag kommer energin tillbaka =)

Bara för att man inte ska dricka nått idag så är det jätte många som vill att man ska hänga med ut. Brorsan från Bollnäs ringde och ville att jag skulle följa med ut idag och Kvasten ringde och ville att jag skulle dricka sprit med honom idag och det känns att det verkligen skulle vara hur roligt som helst men dricker jag så är det ingen idé att jag detoxar.
Jag ska bara sitta hemma med Staffan, Staffans brorsa Fredrik och Viktoria och kolla på fotboll. Det är ju Portigal-Sverige idag =) Spännande som bara f** för Sverige MÅSTE åka vidare till Sydafrika på VM!! Då måste Staffan och jag åka dit och kolla. Vi har en kompis i Sydafrika så vi har gratis boende.

Nu ska jag städa upp lite sen ska jag hoppa in i duschen.

Hej Svejs

Början på ett nytt liv

Nu ska jag och Staffan börja med detox på lördag.
Vi ska inte äta några kolhydrater, fett, nikotin, koffin, alkohol, mjölkprodukter m.m. Utan vi ska äta färska kryddor, frukt och bär, nötter och annat nyttigt.
Vi ska köra detox i en vecka så jag har gjort en meny till oss.
Vi kommer att gå ner ungefär 3kg i bara vätska. Allt slagg och alla gifter kommer att gå ur våra kroppar och vi kommer få en riktig energikick.
Det negativa med detox är att man kan lukta lite illa i några dagar eftersom allt slagg och gifter går ur kroppen och dom 2-3 första dagarna kommer vi vara jätte trötta men allt detta är det värt eftersom vi kommer må så bra sen =)

Har varit hemma nu i några dagar från jobbet för jag har haft så himla ont i halsen. Ska jobba imorgon igen för jag har inte råd att gå hemma. Är lite bättre i halsen men inte helt bra.
Är så himla tråkigt att gå hemma flera dagar.

Idag åkte jag in till jobbet och lämna pengar till Strandis eftersom han vann XL coachen...grattis till dig Micke men nästa gång då jävlar!!! =P
Efter jag hade varit på jobbet så åkte jag till Harmoni och färgade ögonfransarna...det känns som ögonen håller på och brinner upp när man färgar dom. Vill man vara fin får man lida pin =)

Ska åka ner till min pappa i påsk för hans sambo fyller 50 år så dom ska ha fest. Jag längtar som fan för jag saknar min pappa så mycket. Hemskt när det är så långt mellan gångerna.
Han bor ju 50 mil bort så det är inte helt lätt att åka ofta eftersom det kostar lite grann att åka.
Men snart papii så syns vi =)

Nu ska jag kolla lite på efterlyst,

Lägger ut en bild på all detox mat jag har köpt idag *mums*


Jobb, jobb...

Har suttit på jobbet nu i 11 timmar och 30 min...BARA 30 min kvar sen får jag åka hem =)
Istället för att jobba lite igår (då jag var bakis) så valde jag att jobba hela dagen idag istället. Har varit en skön dag för det har varit så lugnt på jobbet. Jag och Strandman har suttit och lyssnat på en massa olika band på YouTube...så lugnt har det varit idag =P

Jag vill bara åka hem till min älskling och mysa.
Den stackarn har fått nackspärr så han går hemma och gnäller lite...karl som han är =P Närå darling, de är så synd om dig.
Börjar bli ganska så hungrig också så jag skulle vilja ha nå gott å käka. Får försöka hitta på nått lämpligt när jag kommer hem...förhoppningsvis så kanske Staffan har gjort nå mat så det räckte till mig.
Värst av allt är att jag börjar få ont i halsen!! Fy 17 om jag blir sjuk igen alltså.
Hinner knappt bli frisk innan jag blir sjuk igen. Jag som skulle träna jätte mycket i veckan men det vill man ju inte göra om jag blir sjuk...peppar, peppar så har det inte brutit ut riktigt än så jag håller tummarna på att det inte gör det heller.

Förresten så var inte det att jag håller på att bli sjuk som var det västa...
Staffan ringde idag och sa "älskling, jag har kommit på vilket fotbollslag jag ska hålla på"
Jag: "jaha, vilket då?"
Staffan: "Liverpool! Jag känner verkligen att det är mitt lag"
Ända tanken jag fick upp i mitt huvud var "herregud, min sambo har totalt tappat vettet!!!" Snacka om att det kommer att komma lite onda blickar hemma nu när det är matcher. Åh Liverpool som har vunnit dom senaste gångerna och United har förlorat så Liverpool går väll om United snart...då dör jag! Gud vad mobbad jag kommer bli.

Nä nu ska jag kolla runt lite om det är någon som behöver lite hjälp innan vi slutar.

Hörs, Hej!

Att man aldrig lär sig...

Blev en och en annan droppe förmycket alkohol igår.
Det gick nästan åt en liter sprit igår så det är inte så konstigt att man hade några minnesluckor. Tror jag har öppnat dom flesta luckor nu och kommit fram till att det var en jätte rolig kväll igår =P

Jag och Madde åkte till Jenny igår och festa.
Vi satt och lyssnade på musik och prata sen kom Helena och hennes kille och någon kompis till dom och då spelade vi "jag har aldrig" och Twister som Helena hade med sig.
Vid tolv gick vi till Muskan och det var ganska mycket folk ute för att vara en fredag före lön.

Idag så vaknade jag och Madde vid 8 på morgonen men vi orkade inte kliva upp så vi låg och slummra lite till halv tolv innan vi gick upp.
Vi var så jävla hungriga och sugna på kina mat så vid halv 2 åkte vi in till stan och käka på kina. Att jag ens våga köra bil förstår jag inte för jag hade säkert alldeles för mycket alkohol för att få köra bil...inte så att jag var full å odräglig men alkoholen hade säkert inte hunnit gå ur kroppen riktigt än.

Nu ligger Staffan och jag i soffan och försöker piggna på oss. Han drack också igår så båda ligger här bakfulla å jävliga.
Det skulle vara så himla gott med godis nu men affären hann stänga medans jag låg och vila på soffan.
Nu ska jag försöka vakna till liv.

Peace out!

Lägger ut 2 bilder från igår.
Har världens sämsta mobilkamera så bilderna vart inte skit bra.




Afterski i Vemdalen

Här kommer en video från när jag och resten av Team 42 var i Vemdalen över nyår.
Bandet heter Överdrag.

Jag står längst framme vid scenen...man ser mig några gånger...haha!!

Så jävla stort i slutet när bandet skriver att dom ger Team 42 ett speciellt tack!


Tisdag

Idag har det varit en jätte lugn dag på jobbet.
När jag kom så satt jag med några ärenden sen 17-22 så satt jag och hjälpte alla nya som har börjat. Kom ihåg när man själv var ny...usch vad jobbigt det var ibland. Men jag måste säga att dom nya som har börjat nu är jätte duktiga =)

På lunchen så var jag på kicks och hittade ett skit cool nagellack! Det är ett metallic färgat lack och man ska stryka på lacket på nageln men inte låta det torka så mycket och så ska man sätta en magnet som man fick med mot nageln så bildar det ett stjärn mönster. Så nu har jag snygga naglar =)
Kanske inte så skit intressant men jag tyckte det var så häftigt så jag var tvungen att skriva om det =P

Imorse förresten var det meningen att jag skulle åka till gymet men jag hade så många telefonsamtal att ringa på morgonen så jag kände att jag inte skulle hinna innan jobbet. Så jag tog Meja och gick på en power walk istället. Hade inte direkt power walk dojor på mig så jag hade så himla ont i fötterna när jag kom hem. Var ute och gick nästan en timme så jag var lite slut när jag kom hem...men nyttigt! Måste röra lite på fläsket =P

Staffan och jag sitter och kollar på CSI nu men tröttheten börjar smyga sig på så det är väll dags att gå och lägga sig snart.
Staffan och jag har förresten hittat ett hus som vi skulle vilja ha. Ska prata med banken nu i veckan så får vi se vad som händer sen...så spännande!!! =) Börjar bli lite trångt i den här lägenheten nu så det skulle vara skönt att bo i ett hus.

Nä nu ska jag fortsätta se på tv.

Hej så länge

Massage

Idag på dan var jag och fick massage av Emelie. Det var mycket behövligt.
Jag var så stel över hela ryggen, axlarna och nacken så det var skönt att få bort lite spänningar.
Ska börja gå till henne oftare...skönt när jobbet betalar =P
Ni som läser min blogg och jobbar på TP...gå till Emelie och massera er! Eftersom vi sitter så himla mycket så blir vi jätte stela och Emelie är verkligen jätte duktig. Det ligger lappar uppe i lunch rummet och på dom står även hennes telefonnummer. Hela mars så kostar det 200kr sedan kommer det kosta 249kr för 30 min. Det är mycket bättre än den andra massören som kommer till TP och masserar för 350kr för 30 min.

Det var meningen att Staffan och jag skulle ha en städ söndag här hemma men efter jag hade varit och massera mig så släppte alla spänningar och jag vart ganska trött och hade ingen energi till att städa.
Medans jag var och massera mig så var Staffan och Meja nere vid hammarn ovh grilla korv med Jonas, Markus, Jessica och Tomas. Var så himla fint väder idag =) Meja var helt slut när hon kom hem efter ha lekt i skogen och plumsat i snö.

Nu sitter Staffan och jag och svullar riktigt. Känner mig riktigt tjock nu.
Vi sitter och äter godis, popcorn, ost och kex.
Har gett upp ätandet nu annars kommer magen att spricka på mig.
Vi ska titta klart på Sanningens ögonblick på 5:an sen ska vi hämta tvätten sen bliré kväller.

Imorgon är det jobb igen.
Har en ganska skön vecka. Jobbar kväll mån, tis och ons sen är jag ledig tors, fre och lör och jobbar på söndag igen.
Skönt att få sovmorgon på dagarna. Hatar att gå upp tidigt på morgonen. Speciellt när Staffan ligger brevid och trynar och man ser hur skönt det ser ut. Staffan ska vara hemma ända till vecka 15...finns inga jobb för tillfället så han får vara hemmafru medans jag jobbar =P

Nu ska jag ägna mig åt tv:en men vi hörs =)

Lägger upp en bild på min älsk.


Lördag

Vilken dag detta har varit.
Jag åkte och käka filéoskar vid tolv med Staffan och Jonas sen vid halv två så åkte jag in till stan till Ólearys och kollade på fotboll med Pusken och X...United mot Liverpool.
Så jäkla typiskt att Liverpool vann med 4-1 =( Vart så jävla mobbad av både Pusken och X...lite sur vart jag för jag hade ställt mig in på att få mobba Pusken för jag var helt säker på att United skulle vinna...men icke!!!
Nästa gång då jävlar Pusken =P

Efter matchen så åkte jag till Jenny och satt där och prata en stund innan vi åkte vidare till Ljusne på Poledancing.
Det var hur roligt som helst. Snacka om smidig man kommer att bli =)
Jenny och jag anmälde oss till första kursen som börjar i april...jäklar vad sexig vi ska bli Jenny..haha!!
Har redan ont i magmusklerna...kommer knappt kunna röra mig imorgon och på måndag för träningsvärken.

Imorgon ska jag åka och massera mig. Är helt förstörd i ena axeln och i ryggen så det ska bli rikitgt härligt med lite massage. Hela Mars så har alla som jobbar på TP rabatt så massagen kostar 200kr för 30 min istället för 250kr...riktigt bra =)

Ska försöka ta med mig Staffan på bio imorgon. Vill verkligen se Män som hatar kvinnor.
Alla som har sett den säger att den är så himla bra så jag måste verkligen åka och kolla på den.

Nu ska jag titta på medlodifestivalen och käka thai mat.

Hörs!

30 års fest

Nu äntligen har jag fått lite bilder av min mamma som var fotograf under kvällen och natten.
Tänkte att jag skulle bjuda er på lite kort =)

Jag, Madde och Natta   <-----Det var här det började spåra ur

Det var en riktigt rolig kväll. Kom hem klockan 6 på morgonen.
Var beredd på mycket bilder.

Bild 1) Kvasten var i fin form när han kom
Bild 2) Tomas var även han i fin form när han kom
Bild 3) Tomas och Kvasten kom in med en trasig spark och gav Staffan och Markus "sparken"

   

Bild 4) Maten som bestod av exotisk planka fast i buffé form =)
Bild 5) Wirre och Linn
Bild 6) Det kom in några påsktomtar på festen

   

Bild 7) Påsktomtarna gav Staffan lite presenter
Bild 8) En massa folk
Bild 9) Alla står och sjunger för födelsedagsbarnen
 
   

Bild 10) Staffan
Bild 11) Erik och Julle
Bild 12) Madde

   

Bild 13) Tomas och Lars
Bild 14) Sandra och Stina
Bild 15) Folk

   

Bild 16) Bandet
Bild 17) Madde å biran
Bild 18) Linda och Madde

   

Bild 19) Madde och Linda dansar. Jag försöker flytta mig ur bild
Bild 20) Kvasten och David
Bild 21) Madde, Natta, Madde och jag

   

Bild 22) Tomas nöjd och glad
Bild 23) Erik spelar gitarr på Tjommens mage
Bild 24) Jonas

   

Bild 25) Me, my self and I
Bild 26) Bella, Danne och Nylander
Bild 27) Lina, Linda och Jens

   

Bild 28) Kvasten och Sandra
Bild 29) Kvasten
Bild 30) Julle

   

Bild 31) Gamla Stråtjäraborna. Jag, Julle och Wirre
Bild 32) Madde och jag som spelar luftgitarr
Bild 33) Wirre, Bengan och Julle

   

Bild 34) Jag, Natta och Madde
Bild 35) Ja, det var här det spåra ur. Jag med en suspensoar...
Bild 36) Herregud...jag med mustsch och något rosa som ska föreställa hår och även suspensoar på

  

Bild 37) Natta, jag och Madde
Bild 38) Haha...ja, me again
Bild 39) Madde och Natta...Haha!!

   

Bild 40) Avslutande bilden är på mig, Madde och Natta

 

En helt galen kväll, natt och morgon.
Vid klockan 5 på morgonen så gjorde det så ont i fötterna efter att jag gått i högklackat hela kvällen och natten så jag fick ta 2 st vin bag in box kartonger och sätta på fötterna så jag kunde fortsätta dansa. Ska försöka hitta ett kort på det och lägga upp =)

Nu ska jag gå och söva.

Pöss hej!


Höjdar kväll

Vilken höjdar kväll det var igår =)
Vid tre så åkte jag och klippte mig sen så skynda jag mig hem och bytte om. Var på stan med söta Emma och handlade nya kläder till kvällen...väldans snyggt blev det =)
Efter jag hade bytt om så skjusa Staffan in mig till en arbetskamrat som heter Micke där vi satt och förfesta innan vi gick till O´learys.
När jag kom till Micke så hade han hällt upp en tequila till mig...det var så jävla äckligt för det fanns ingen citron..bara salt och det var inte nå gott att starta sin fylla med en tequila...men den gick i iaf.

Vid sex så gick vi ner på O´learys och träffade alla andra från vårat team på jobbet. Vi satte oss och beställde mat och sen vart det whiskey provning *slurp*
Tyckte faktiskt lite synd om Danne som var nykter bland alla fyllskallar...han har sagt till sig själv att vara nykter till midsommar...duktig kille det där =P

Efter O´learys så gick vi till en annan fest hos en kille som heter Fredrik. Där satt vi och var ännu mer full.
Det roligaste var att chefen vart fullast...haha!! var så roligt att se honom så.
När vi var på väg ner på krogen så kom chefen på att han skulle brottas med Micke, bara att chefen hade en aningen för mycket alkohol i kroppen så Micke finta honom hela tiden men tillslut så överraska chefen Micke och båda hamna i en snödriva...tyvärr så fick Micke chefen över sig så Micke vred till foten så han kunde inte gå...och kan fortfarande inte gå rikigt...en rejäl stukning vart det.
Vi tog med mycket om och men oss ner till krogen (utom chefen för han ramla bokstavligen hem).

Vi gick först på en krog som heter JH men det var inte så roligt där så vi gick vidare till en krog som heter Muskan.
Det första jag fick göra där var att klä av mig lite kläder. Det var quizz och det vart en utslagsfråga på en fråga så vi fick bilda 2 lag. Vi skulle lägga läder och skor som ett streck på golvet från en vägg till en annan. Vi vann!! En kille som heter Jocke i vårat team klädde av sig ALLA kläder så han stod helt sprit naken =P

Det var en höjdar kväll men mycket alkohol, sjungande och dansande och jag hoppas vi går ut snart igen. Vi är ett sånt roligt team =)
Imorgon blir det fest igen för då ska Staffan och Markus ha 30-års fest. Kan avslöja att jag känner mig inte manad för att festa en gång till men det blir nog bättre imorgon när man väl är på festen =)
Ska festa nästa helg också...herregud vilket festande det är på mig. På lördag så ska ett annat team från jobbet ut så då ska jag med dom. Sitta på O´learys och titta på fotboll sen blir det krogen...Emmis, då ska vi ha roligt stumpan =D

Hej så länge!

Onsdag

Shit vilken träningsvärk jag har idag =/
Jag och en arbetskamrat var och tränade på Active igår och idag så känns det kan jag lova.
Ska börja träna nu ganska mycket...är så skönt =)

Idag har det varit en ganska konstig dag på jobbet. Hade så mycket att göra så jag vet inte om jag fick allt gjort. Huvudet var fullt av saker att göra.
Imorgon så ska mitt team på jobbet gå ut och käka sen blir det krogen...fy fan vad jag längtar!!!
Det kommer bli så jävla roligt men jag måste försöka hålla mig på mattan eftersom jag ska upp och jobba på fredag.
Ska även klippa mig imorgon...hoppas på någon snygg och cool frippa =)
Ska även försöka hitta mig nå snygga kläder till imorgon kväll.

Madde älsklingen ska sova här i natt så vi ska gå och försöka hitta på nå gott och äta nu =)
Blev inte så jätte långt inlägg men jag skriver mer på fredag om hur morgon dagen slutade.

Hej Svejs!

Söndag

Jaha, då var man bakis igen då...tror jag har börjat tagit det som en vana =P
Igår så fyllde Staffan 30 och då var det full fart hela dagen. Gick upp och började städa sen ställde jag mig och gjorde smörgåstårtor...jätte goda =)
Vid fyra började det komma folk...en efter en. Vid 20:00 kom Viktoria och vi började förfesta lite hon och jag. Staffan och hans kompis gick och drack öl hos en annan kompis. Vid halv tolv kom Madde och hämta oss sen åkte vi in till O´learys och slog klackarna i taket =)
Det var ganska mycket folk men inte lika mycket folk som förra lördagen...mycket folk som man aldrig hade sett förut så jag träffade inte skit många som jag kände.
Tur som vi hade så fick Viktoria, jag och Madde skjus hem av Uffe så vi slapp åka buss.
Madde sov hos mig och när vi två kom hem så plåga vi Staffan lite som låg full som en kastrull på soffan och sov sen satt Madde och jag och sjöng singstar till 04:40  på morgonen. Då kom vi på att vi skulle kanske gå och lägga oss och sluta störa grannarna med våra ljuva röster =P Staffan fick sova på soffan och Madde och jag tog sängen =)

Idag är man inte skit pigg. Men jag har inte varit så jätte bakis...bara trött å sliten.
Madde och jag har nyss käkat kina mat sen var vi tvungna och ligga och vila en stund på soffan och nu har vi tagit fram chips och dipp som vi ska svulla i oss till en film.
Staffan är hos en kompis och kollar på fotboll så Madde och jag får mysa alldeless själva =D
Vid sju kommer Emelie hit för jag ska göra nagelförlängning på henne. Ångrar att jag lovade henne idag eftersom jag är så jäkla trött men har man lovat så har man...bara att bita i det sura äpplet.

Nu ska jag fortsätta svulla.

Hej så länge!

RSS 2.0