VIKTIGT!

Ikväll händer någonting viktigt...

Det är Manchester United - Arsenal som möter varandra ikväll.

 

"I shake Dijanas hand and wish her good luck
May the best team win"


Let the game begin!


Film

Har nyss sett filmen "Män som hatar kvinnor" och jag måste säga att det är helt klart en av dom bästa svenska filmerna jag har sett.

Kolla på den!


Dagen

God kväll!

I morse så rulla jag ur sängen klockan 7 för världens bästa Emma och jag åkte upp till Hudiksvall vid nio för lite shopping =)
Vi var in i alla möjliga affärer och det vart lite smått och gott. Jag ville så gärna köpa nått klädesplagg med hitta inte ett skit! Så himla dålig Gina Tricot i Huddik...bättre att åka ner till Gävle där det är lite större Gina Tricot. Så himla fina kläder där och billiga dessutom...me like =)
Hittade även ett par svarta lårhöga stövlar i mocca för 599kr! Helt sjukt billigt! Så klart så fanns det inte min storlek men tur var väll egentligen det för jag hade fått ångest om jag köpt dom eftersom jag måste spara lite pengar...skogalen som jag är så hade jag köpt dom om det hade funnits min storlek och inte tänkt på att spara pengar fören efteråt.
Efter vi hade fikat så åkte vi hemåt eftersom jag så klart skulle börja jobba klockan ett. 

Har varit sjukt trött hela dagen idag så dagen har gått jätte segt.
Vid halv nio kompa jag ut eftersom Staffan var på väg hem en dag tidigare från jobbet och hade ingen nyckel och porten skulle vara låst när han kom hem.

Det blir nog sängen ganska så tidigt för mig ikväll för jag håller på och gäspar ihjäl mig just nu.
Nu ska jag lägga mig i soffan med min katt som sitter brevid mig och försöker få lite uppmärksamhet.

God natt!

Händer saker

Hej alla glada!

De har hänt lite sen sist så det är dags att uppdatera lite.

I torsdags förra veckan så åkte jag, Staffan, Jimmy, Jonas, Hjort, Sandra, Anna, Mattias och David till Albertina och käka. Alla käka så klart fisk (eftersom det är en fiskrestaurang) utom lilla jag som käka oxfilé för jag gillar inte fisk så jätte mycket. Vart faktiskt lite besviken för jag vill ha en ganska så tjock bit oxfilé som är lite rosa i mitten men dom hade bankat ut filén så det såg ut som fläskfilé och så var det stekta potatisbitar till...ingen höjdare.

Så här såg min tallrik ut


Staffan beställde en laxtallrik och den såg ganska så god ut. Tror nog jag ska beställa pepparlax nästa gång vi åker ut dit...de är den enda lax sorten jag tycker är ganska god.

På bilden fattas det potatis, därför tallriken ser lite fattig ut.


  

Staffan var även duktig och drack lättöl till maten =) Han har varit nykter 1 månad nu så jag är väldigt stolt. Var länge sen han var nykter så länge även fast det låter lite med en månad men det är verkligen inte lite för Staffan.



I fredags så greja Staffan med bilen och senare på dagen så åkte han och jag ner på Ikea och shoppade lite.
Det vart ett nytt vardagsrums bord och en byrå och lite små saker.



Efter Ikea så var det bara hem och börja bygga...alltså det tar ju hur lång tid som helst att bygga ihop skiten eftersom det är tusen saker. Tror vi vart klar halv tolv på natten men bra vart det till slut =)

På lördagen så åkte vi till Söderhamn först och gick på Dollar store och handla lite smått och gott sen kom vi på att vi skulle åka till Rusta i Bollnäs...eller det var väll jag som kom på det...fick mördar blicken av Staffan för att han egentligen inte orka åka dit men med lite blinkanden med mina ögon så kan jag få nästan vad jag vill...haha!!
På Rusta vart det också lite smått och gott sen efter vi hade varit där så åkte vi på Spicy Cow och käka. Kan verkligen rekommendera den restaurangen för jäklar vad god mat det är där! Man går verkligen inte därifrån hungrig för man få hur mycket mat som helst. Jag beställde en combo tallrik...kycklingvingar, revbensspjäll, lökringar, bacon, grillad tomat och majs, ölkorv, cheddar dipp, någon god sås och dollar chips.



Efter Spicy Cow åkte vi hemåt för jag skulle börja jobba.

På söndagen så åkte vi ut med båten på morgonen till en ö lite längre bort här och sola och grillade hamburgare. Jonas, Markus och Jessica kom dom också. Jätte skönt var det att vara där =)

Staffan står vid stugan. Håller på och letar tändvätska som en tok.


Fick ett jätte fint kort på Meja


  

  

Så klart så skulle jag börja jobba vid halv fyra så det var bara att åka hem och åka in sen till jobbet.

Idag åkte Staffan iväg och jobba igen och kommer hem på torsdag igen.
Måste bara berätta en sak...jag är ju jätte stor djurvän och ikväll när jag jobbade så hörde jag att det kraffsa på fönstret jag har bredvid mig på min plats på jobbet och där ute så står det en stor svart/vit katt och tittar på mig och mjauar och vill komma in. Jätte fin var han och när han stod där ute och kraffsa med tassen på fönstret och mjaua så ville jag bara ta in stackarn och kela med honom. Kände mig så taskig när jag bara titta på honom och inte kunde göra nått men till slut så lessna han väll på mig och gick därifrån....lille vännen.

Nu är klockan snart kvart över ett på natten så jag ska väll gå och lägga mig nu så jag kommer upp imorgon.

Natti, Natti


För sig själv

Snacka om skön dag jag har haft!
Det är så skönt att vara lite själv ibland.

I morse när jag vaknade så gick jag ut med Meja på en liten promenad sen la jag mig framför soffan en stund och käka frukost sen hoppa jag in i duschen.
Jag hade lovat min mormor att jag skulle komma och hälsa på den här veckan eftersom jag är ledig men så klart är min bil sönder så jag kommer inte en meter. Det är så illa så nästan hjulet ramlar av snart. Men iaf så kom min mormor idag och hälsade på mig istället =) Vi satt och prata om allt möjligt sen gick vi ner till badstranden och badade Meja.

Nu har mormor åkt hem och jag har lagt mig på latsidan och ligger i soffan och kollar på tv. Ville sola idag men det blåste lite kallt här så jag gav upp och bestämde för att sola imorgon istället då det skulle vara ännu finare väder.
Förresten...kan ingen komma och göra lite mat åt mig? är så fruktansvärt tråkigt att göra mat åt sig sälv. Min middag bestod av 3st varma mackor med tacoköttfärs, majs (eftersom jag älskar majs) occh texmex ost på...gott men kanske inte en sån bra middag. Nu skulle jag kunna döda för att få nått gott...chokladpuddning med grädde och maränger skulle vara så jävla gott nu!!! *mums* ge mig det!!!
Jag får nöja mig med lite chips och dipp..även fast chokladpuddning skulle vara godare.

Tror nog att jag ska hyra någon film på IPTV:en nu.
Mysa ner mig i soffan.

Familjen

Hejsan,

Igår så kom min söta syster till mig och mös lite.
Jag var tvungen att tvätta HUR mycket som helst igår så de var tur hon kom så någon kunde hjälpa mig att bära =P
Efter att vi hade hållt på och släpa all tvätt fram och tillbaka till tvättstugan så vart vi jätte hungriga och det var ju så länge sen vi mös bara hon och jag så vi bestämde oss att äta nått gott. Det vart grillspett, pastasallad och grönpepparsås




Helt otroligt gott var det!
Efter vi hade ätit och smält maten lite så satte vi på en film och tjocka oss på chips och dipp *mums*

Idag har vi varit inne i stan en sväng sen åkte syrran och jag och handla till midagen idag. Mamma och hennes karl kom hem till mig och så käka vi tacos...(inte dåligt med lyx mat i 2 dagar) =P
Det var jätte mysigt att ha familjen här en kväll. Det är inte så ofta det händer eftersom dom bor några mil bort.
Tack för en trevlig kväll familjen och tack syrran för 2 trevliga dagar.

När min kära familj åkte hem så gick jag och Meja på en långpromenad på 1,5 timme. Det var riktigt skönt så nu ligger hon helt utslagen här nedanför mig och jag ligger utslagen i soffan.
Fast hon är nog tröttare än vad jag är för hon tog fart efter en hare på promenaden...åh inte ville hon lyssna på sin matte eftersom det var roligare att jaga en hare. Min första tanke var när jag såg att hon drog iväg efter haren var att eftersom hon har så mycket energi och är så snabb så kan hon ju springa hur långt som helst och när hon inte lyssna när jag ropa på henne så tänkte jag "åh nej" men hon sprang kanske 100m sen kom hon på att hon kanske skulle lyssna på sin matte ändå så hon vände...tack och lov! Åh skämdes gjorde hon.

Nu ska jag titta på en film och dö en stund innan det blir kväller.

God natt...

Helgen

Här kommer lite uppdateringar från helgen.

I lördags så jobbade jag ju till 22:00 och när jag hade slutat så åkte jag till Jenny.
Jenny stod som hon hade lovat ute och väntade på mig med en stor grogg med is och sugrör som hon hade gjort i ordning så det var bara att sätta igång att dricka =)
Eftersom alla hade börjat flera timmar före mig så var jag tvungen att dricka snabbt för att komma ikapp och de gjorde jag kan jag lova. Det var en så jäkla rolig förfest! Tobbe spela gitarr och jag sjöng...engmans kapell så klart ;-) och så dansade vi. Jenny och jag går ju på pole dancing och vi försökte lära Strandman att dansa men det gick inte så jäkla bra =P Tobbe och jag fick visa istället hur man gjorde...Jenny har lärt sin karl hur man dansar...haha!!

Vid tolv gick vi på krogen..de vart O´learys och det var ganska mycket folk. Jenny och jag dansade typ hela kvällen och så mingla vi runt lite och träffa en massa folk.
Strax före två så fick Jenny och jag ta Tobbe i varsin arm och gå hem med och bädda ner i sängen för han hade en aningens lite för mycket promille i blodet =P fast vem hade inte de egentligen?
Klockan två kom Staffan och hämta mig och då hann vi inte längre än till Jet macken för att jag var tvungen att ta en spy paus sen när vi kom hem så behövde jag bara öppna bildörren så var jag tvungen att spy en gång till och när jag kom in så var jag tvungen att sätta mig på toa och spy ännu en gång...Angelica hade tydligen också en aningens för mycket promille i blodet =P Staffan gjorde ordning en hink som han ställde bredvid sängen ifall jag var tvungen att spy en gång till men jag klarade mig =)

Igår (söndag) så vaknade jag vid tio och var fortfarande full. Skulle försöka ta mig till toan och vingla runt i hela lägenheten. Staffan var så go mot mig igår för han värmde mat åt mig, hämta dricka åt mig när jag var törstig (för att jag orka inte gå själv) och när han var uppe på affären så köpte han en stor röd ros åt mig. Inte vet jag vad jag hade gjort för att förtjäna den...är snarare jag som skulle köpt en till honom eftersom han stod ut med mig både på lördag natt och söndag morgon.
Vid halv fyra igår så började jag jobba. Åkte först och köpte kina mat åt mig och fy satan vad gott det var! sen satt jag på jobbet till 22:00.
När jag kom hem så hade Staffan gjort pastasallad och ställt fram kräftor och bröd som vi käkade i oss. Det är ju så himla gott med kräftor!

Idag har Staffan åkt iväg och jobbat och kommer hem på torsdag igen och jag är ledig måndag till fredag så jag ska bara ta det lugnt och njuta av att vara själv en stund...inge illa menat mot Staffan men ibland är det skönt att vara lite för sig själv.
Fast idag kommer min syster och hälsar på och imorgon kommer mamma och Bengan och hälsar på så jag får inte njuta fören onsdag då men de gör inget =)

Nu ska jag fortsätta städa och tvätta lite sen blir det väll lite mys med syster. Ska försöka hitta på någon god mat vi kan äta =)

Hej Svejs!

Trååååk!!

Sitter på jobbet just nu och räknar ner minuterna till klockan slår 22:00. Jenny har lovat att stå beredd med en stor grogg när jag kommer =)
Ikväll ska det festas som aldrig förr! De är bara till och hälla i sig när jag kommer strax efter tio för att komma ikapp alla andra som började för flera timmar sen.

Tidigare idag så gjorde jag i ordning pastasallad och marinerade kycklingspett som vi hade med oss när vi var ute med båten. Vi skjusade först Jonas så han fick hämta sin båt sen åkte vi till en vik som heter Hovnäs där vi solade lite och grillade...hur gott som helst!!!
Jimmy och Erik kom dom med och det var riktigt roligt att träffa Jimmy som har varit i Asien i flera månader.
Meja var med hon också så klart. Hon är en riktig båthund...shit vad roligt hon tycker det är när vi tar fram flytvästen åt henne för då vet hon exakt vad som är på gång...hon verkligen älskar att åka båt så det är så roligt att ha med henne och så vet hon att hon ska få bada och det är nog det bästa hon vet =)

Till veckan är jag ledig 5 dagar och det ska bli sssåååå skönt!
Pappa ringde nyss och sa att dom inte skulle komma upp pga jobb så det var lite tråkigt men jag får roa mig på annat sätt. Egentligen skulle jag vilja ta en sista minuten och vara borta en vecka...gud vad skönt det skulle vara. Ska vi dra iväg Madde?=) Ligga och sola och bada hela dagarna och dricka pina colada *mums*
Här hemma i Sverige är det ju bara skit väder...jätte dålig sommar har det varit i år.

Nä man ska väll ta och jobba lite kanske.

Peace out


Premiär

Hejsan,

Lite uppdatering kanske?=)

Igår så jobbade jag kväll fast jag fick kompa så jag åkte hem lite tidigare och träffade Madde som jag inte har träffat på hur många veckor som helst...eller 2 veckor kanske de är...eller mindre men det känns som en evighet iaf =/
Vi tog en promenad med hunden och prata om allt möjligt som har hänt sen vi träffades sist...åh mycket hade tydligen hänt på den där veckan.
När vi kom hem igen så kom vi på att vi var hungriga och bestämde oss för att åka in till stan på McDonalds och bli tjocka...å gött var det =P

Idag ändrade jag schemat så jag jobbade dag. Annars hade jag fått jobba till 22:00 måndag-söndag så det kändes skönt att få sluta en dag lite tidigare.
Jonsson och jag åkte och handla sen åkte vi och köpte oss en varsin sallad på pizzan som vi tog med oss.
Ikväll tog vi oss en premiär tur med nyinköpta båten =)



Vi åkte ut på sjön och träffa lite folk sen la vi till vid en brygga och käka upp sallden. Synd att det var så mycket vågor på sjön så det var inte direkt roligt att åka...varje stor våg så känns det som njurarna håller på och åker upp i halsgropen.
Jag körde båten också så nu tjejer kan vi dra ut med båten och sola och bada =)
Imorgon mitt på dan ska vi åka ut till en ö här ute på Bergviken och grilla lite...eller inte bara vi utan vi är några stycken...roligt, roligt =)

Meja var så klart med idag



Här åker vi ut från viken där vi stanna till och käka sallad. Där var det inte så jätte mycket vågor



Imorgon ska jag även jobba kväll *suck* sen efter 22:00 ska jag direkt till Jenny på fest. Jenny har sagt att hon ska stänga in mig, Tobbe och Strandman någonstans så kan vi sitta där och köra småstadslivs repliker...känns som det kommer vara mycket småstadsliv imorgon =P

Nu ska jag käka lite vindruvor och dricka loka. Har ätit så mycket godis och shit den senaste tiden så jag måste vara lite nyttig.

Hej så länge!


Jobb, Jobb

Jag bara jobbar, jobbar och jobbar! Det värsta är att jag sluta klockan 22:00 hela veckan måndag-söndag och det är så himla drygt. Det är så lugnt den här veckan och då går tiden så sakta.
Fast jag ska väll inte klaga, nästa vecka är jag ledig måndag-fredag och det är hur skönt som helst. Då kanske min pappa och hans sambo kommer och hälsar på men det är inte säkert än.

Idag skulle Staffan köpt en mini PC men det vart inte så...buhuuu! Jag som så himla gärna, gärna vill ha en sån =(
Jag får köpa en rosa mini PC till mig själv istället =) men den kostar 4000kr så det får bli sen någon gång.

På lördag förreseten så ska jag på fest hos Jenny Penny och de ska bli så himla roligt. Ska bli skönt att få göra nått annat än att sitta på jobbet hela dagarna. Roligt att gå ut och träffa lite folk =)

Det har inte hänt så mycket eftersom jag jobbar hela tiden så jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt.

Ja just de...om ca 2 veckor så börjar pole dancingen igen =D Då är det nivå 2 och då ska vi bland annat lära oss att hänga upp och ned på stången och klättra ända upp till taket och glida ner och enbart hålla i sig genom att knipa stången mellan låren...då jäklar ska jag knipa som jag aldrig har knipit förut =P
Nä men det ska bli jätte roligt. Vi ska även ha på oss skor med 10-15cm klack och det ska bli skönt för då behöver man inte tänka på att stå på tå hela tiden för då står man redan på tå =)
Då du Jenny, fan vad sexiga vi ska bli =) De är du och jag på Tranans strippstänger sen =P

Nä nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig och sova.

Hitta en till fin bild på Madde som jag måste lägga upp. Mycket kort på henne nu men hon ska ju alltid bli så fin på kort så då blire så. Hon har ju så vackra ögon...ge mig dom!


Gäsp

Åh GÄSP!
Vaknade nyss på soffan. Var så jäkla trött och slut när jag kom hem från jobbet så jag somnade någon timme på soffan och det var hur skönt som helst =)
Imorgon ska jag nog åka in till stan och kolla på lite bilar på dan sen börjar jag jobba 15:30-22:00 och direkt efter jobbet så ska jag till jenny och bli full och odräglig sen blir det cruising för hela slanten =)
Sist jag var på den där cruisningen full så sprang jag i underkläder full i skum genom hela busstorget...ska väll inte skämma ut mig så drastiskt i år men med lite sprit i kroppen så vet man aldrig vad som kan hända ;-)
Förhoppningsvis så kommer min älskade mamma ner på cruisningen så jag får träffa henne lite...var ett tag sen nu =/

Det blir inte så långt inlägg det här för jag har inte så mycket att skriva om.
Ska försöka hitta någon film att titta på för det går bara skit på tv just nu och så ska jag poppa lite popcorn åt mig själv =)

Lägger in en bild på min fina vän


Småstadsliv

Men tjena!
I lördags var jag som sagt i Bollnäs på småstadslivs releaseparty för 2:a filmen. Det var verkligen hur roligt som helst!
Kvällen började med att jag, Staffan och Wirre satt hemma och drack lite och sjöng singstar sen kom Martin och Jonas och hämta oss. När vi sitter i bilen så säger Martin att han har sin tjej i bakluckan för hon fick inte plats i bilen...tror jag skulle garva ihjäl mig! Martin sa att om hon ville följa med så fick hon ligga i bakluckan och det gjorde hon tillsammans med en baslåda och en dator...till Bollnäs fram och tillbaka!!!
Tur hon är liten =P



När vi kom till Bollnäs så gick vi in på folkan och så fick vi oss en välkomsdrink sen mingla vi runt lite och träffa massa folk som är med i filmerna =)
Och så träffa vi Frida och Erika =)



Wirre och jag var ju bra på gasen så vi började dansa och när vi står där och dansar (bara hon och jag på dansgolvet) så ser vi att dom står och filmar. Dom filmade in några scener till Småstadsliv 3. Så här i efterhand så är det lite pinsamt för dom filmade oss ganska mycket eftersom det typ bara var vi som härjade runt där i början. Dom filmade även Staffan och mig när vi dansade bugg och då var vi dom ända som dansa och resten kolla på och klappa händerna så är jag inte med i Småstadsliv 3 så har kameramannen filmat jävligt dåligt. =P

Jag var ju så fruktansvärt full där ett tag för jag hade druckit så jäkla mycket sprit så jag köpte en cider för jag tänkte med mitt blonda huvud att det skulle vara bättre med en cider eftersom det är lite mindre alkohol i en sån än i en grogg...andra som är full tänker att dom kanske ska dricka ett glas vatten men inte jag inte, jag dricker cider för att varva ner...kära värld vad dum man kan vara. Kan ju avslöja att jag inte vart ett dugg nyktrare även fast jag trodde att jag var duktig.

Här är lite bilder på huvudpersonerna i Småstadsliv:





Även Lurvpösarna som sjunger alla låtar i filmerna var där och sjöng.





Efter release festen som stängde klockan ett så gick vi på Sport In en sväng.
Martin kom och hämta oss vid två sen åkte vi hem.

Dagen efter så var jag inte helt pigg och så började jag jobba 15:30. Det var inte det roligaste jag har gjort när jag har varit bakfull. Kom till jobbet med mysbyxor och en rosa t-shirt som det står "jag tycker tamefan du börjer balla ur jag" (kommentar från småstadsliv) och min chef började skratta ganska mycket åt mig när jag kom in och såg ut som ett lik med myskläder...aja, ibland måste man ju få vara lite risig också =P

Idag har jag bara jobbat och nu sitter jag hemma och latar mig *skönt* popcorn och film =) Staffan är och lagar bilen så jag får nått att åka med. Är ganska så låst utan bil och speciellt när man bor i Bergvik.

Nu ska jag fortsätta vara lat =P

Hej Svejs!

PS. Staffan kom hem precis nu och det ser ut som han har varit och sotat för han är helt svart av olja från topp till tå och så skriker han "det där var det vidrigaste jag har varit med om!" Jag tror nog att jag får laga min bil själv nästa gång =P

Skogsmulle

I morse så gick Staffan, jag och Meja ut i skogen och plocka blåbär och kantareller. Hittade faktiskt lite grann =)
Lite roligt var det att Staffan satte på sig arbetsbyxor med verktyg i och så tog han med sig fisk kniven som vi har när vi fiskar...han ville vara beväpnad om det skulle komma någon bulgar eller björn =P Hela Bergvik är full av bulgarier som är här och plockar bär. Dom var väll upp mot 400st ett tag men nu är dom väll nere på 200-300 st *suck*
Som tur var så mötte vi ingen =)
Det tråkigaste som finns måste nog vara att rensa skiten sen och man blir ju så snygg om fingrarna när man rensar blåbär. Men nu har jag lite blåbär så nu ska jag göra en paj någon dag...skulle behöva lite hallon också ;-)

Min farfar ringde mig förut idag. Han skulle höra om jag var ute och syndade eller vad jag gjorde. Nä svara jag "jag är ute och plockar blåbär och svamp men ikväll ska jag ut och synda för då ska jag försöka vara med i en film" (syftade på att jag ska på småstadslivs fest och där ska dom spela in lite till film 3 så man kan vara med i den filmen om man har tur) "hmm, jaha" Svarar min farfar lite tyst "vad är de för film" Då kom jag på att det kanske lät lite fel...jag skulle ut och synda och vara med i en film. Staffan gick och fnissa brevid för han hörde också vad fel det lät. Farfar läre ju tro att jag skulle vara med i någon porrfilm eller nått så jag var tvungen att skynd mig att berätta vad det var för film =P

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag börja dricka grögg sen blire fäst!
Bollnäs för hela slanten =)

Skriver mer imorgon eller nått om kvällen.

Hej så länge!

RSS 2.0