100218

Hej igen!

Har haft lite fullt upp så jag har inte haft tid att blogga riktigt.
Har i alla fall varit i Stockholm och ränt nu några dagar. I torsdags så åkte Jenny och jag ner och firade med middag och uppträdande av Daniel som vann idol 2004 och Emilia som sjöng big, big world en gång i tiden. Vi var ner och firade med vårat huvudkontor om ett projekt vi har varit med i som vi har lyckas med väldigt bra.
På fredagen åkte vi hem sen åkte jag ner själv i måndagas och jobbade. Efter jonnet i måndags var jag så jäkla trött så jag gick och käkade på hotellet sen gick jag upp på hotellrummet och la mig i sängen och kollade på tv och internet. På tisdagen åkte jag hem till Viktoria och hennes familj...mycket trevligt! Vart bjuden på god mat å grejer och det var inte helt dumt :) På onsdagen tog jag ett tåg hem vid halv elva till söderhamn och fortsatte jobba på TP hemma. Var bra slut på kvällen kan jag avslöja!

Idag har jag varit ledig men jag åkte in och fixade lite grejer på jobbet som jag hade glömt att göra. Tyckte så synd om mina medarbetare för dom hade så mycket att göra så jag satte mig och hjälpte till en timme innan jag åkte hem igen.
Nu sitter man i soffan och orkar inte lyfta ett finger för att man är så trött.

Staffan och Erik har föresten varit jätte duktiga idag som har skottat snö och is från badrums taket idag. Det droppar in vatten i badrummet så vi måste byta några takplattor till våren när all snö är borta...skit drygt är det!!
Staffan har fått borra hål i innetaket och stått på en stege och stuckit in armen och tagit ut en massa is som sitter på isoleringen...till och med istappar hängde det där inne. Nu har det slutat droppa för en stund men det är bara gå upp på taket igen och skotta eftersom det snöar idag.

Jag har föresten fått tillbaka min telefon...eller jag fick ut pengar på min telefon som vart stulen så jag kunde köpa en ny så det vart en likadan :) väldans glad är jag för det!

Nästa vecka ska jag till Bollnäs på småstadslivs 3 releasen...längtar som fan! Kommer blir riktigt roligt. Får seom man är med i den filmen eftersom dom filmade in scener till den filmen på release festen på 2:a filmen som vi var på. Hoppas innerligt att jag inte är med eftersom man hade druckit lite för mycket för att vara normal...kommer ju skämmas ihjäl isf!

Har inte så mycket att skriva längre så jag lägger in några bilder på mitt fina hotellrum jag fick bo i nu i sthlm och så uppträdandet av Daniel och Emilia.

 

  

Måste lägga upp en bild på min katt som verkligen kan mysa :)


RSS 2.0