Day 3

Denna dag är väldigt stor...fotboll...Sverige - Danmak!!!
Staffan och sov över frukosten idag för vi var så trötta. När vi vaknade så gjorde vi oss i ordning och tog bussen in till stan. När vi hoppade av bussen så var det en massa danska fotbolls fans som stod vid plattan och spela fotboll och sjöng den danska nationalsången.





Staffan och jag gick vidare till en Stadium affär och köpte en varsin fotbolls tröja sen gick vi vidare till Centralen och käka på Burger King och mötte upp Markus och Jessica. När vi hade mött upp dom så åkte vi tunnelbanan till Camp Sweden.
Där var den en MASSA folk...flera tusen.
Öl inhängnaden var lika stor som en fotbollsplan och utanför inhängnaden så satt massor av folk i gräset och drack öl.



  

The Poodles var där och sjöng



  

Jag fick en autograf av Kicken i The Poodles =)



Även Fredrik Reinfeldt, Henrik Strömblad, Johan Berger från Starpilots med flera var där.
Vi hade en jätte stor, storbilds tv inne i öl inhängnaden där man kunde spela lite bil sport på en Xbox om man ville innan matchen.



Här kommer några kort på några roliga människor

   

Efter mycket uppladdning så började mer än häften av alla människor tåga till Råsunda på matchen men vi stannade kvar och fortsatte uppladdningen och när matchen skulle till och börja så hade några intagit första pakett =P

 

Danskarna kan vara väldigt roliga ibland =P


Här har matchen börjat


Efter den otroligt dåliga matchen (Sverige förlora med 0-1) så åkte vi in till gamla stan och satte oss på en krog. Där träffade jag på några danskar som så klart var väldigt nöjda. En dansk som jag pratade med hade satt på sig en svensk tröja och hade en dansk halsduk...han ville visa att sverige inte alls var dåliga bara för att dom hade förlorat...mycket bra dansk =)
Men det var inte lätt att förstå vad dom sa...pratade engelska med dom men ibland så slängde dom in danska ord och då fatta man ingenting vad dom sa. Tomas kom fram och sa att dom skulle spotta ut gröten dom hade i halsen =P

  

Min karl vart väldigt full på slutet så det var bara ta kortet av honom så han inte skulle dricka nå mer och ta en taxi hem till hotellet  *suck*...karlar!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0